Şimdi Ara

Char Dediğin Böyle olmalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dragon rider ben nededim arkadasım arkadasın biri gereksiz vermis bazı skıllerı demis bende ona cvp olarak cold mu acacaktı dedim okudugunu yanlıs anlamıssın sen,str blade haricinde hicbi char a cold yakısmadıgını dunya alem biliyor ki zaten ben glaive de cold kullanmam...
  • O oku kuş skilini kullanmak için bulunduruyor
  • bide orda lvl 24 lük bi shield war kimse görmüo hatırlatim dedim
  • peki sen olsan fire shiled flowerı neyle açarsın?? shield olmadan??
  • OHANZE
  • Adam bence EN İDEAL STR GLAVİE yapmış
    İnventory düzeni
    skilleri yerleştirmesi çok hoşuma gitti
    ayrıca yukarıda bi arkadaşın dediği gibi bence baya bir düzenleme yapmıştır (skill silme gibi)

galiba F1 de silah skilleri (savaş için)
    F2 dekiler BUFF arkadaşlar bence BOW ne arıyo,SHIELD ne arıyo dienlere cevap adam F2 e basyo sonra 1 e basyo eline BOW alıp 2 e basıp kuşu uçuruyo 3 e basıp tekrar GLAVİE i alyo eline,4 auto atak ama orda ne aryo anlamadım, 5-6-7-8-9-0 bunlar da BUFF
    F3 e de ıvır zıvır ları koymuş pet,scroll ayrıca BUFF ın devamı var 8 e basıp SHIELD i takyo 9 a basıp Fire Shield-Flower i(yakma dondurma elektrik çarpma vs) gibi durumları azaltan defans BUFF ını alyo 0 abasıp tekrar GLAVİE.
    fare tekerine de PHANTOM u koymuş

LvL Gapın 90 ve Skill mastery sınırnın 300 oldugunu düşünürsek adam galiba bundan sonra sadece Heuksal ve Fire devam edecek

P.S. ayrıca BU FIRE SHILED-FLOWER ve KUŞ un Etkisinin Olması için İlla elimizde KALKAN veya BOW taşımak zorunda olmadığımızı da öğrendik (ben açacam yani)
    __YETKİLİLERE SESLENİYORUM LÜTFEN BU KONU ÜST KONU OLSUN HERGÜN 1 TOPİC AÇILIO GLAVİE SKİLLİ YARDIM DİE BURDA HERŞEY GAYET AÇIK GÖSTERİLMİŞ__

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silkguide -- 15 Temmuz 2006; 14:35:57 >

• Glavye skillleri için bencede Üst konu olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

yawfs heralde bizim buralara gelmemiz için bi 2 sene geçmesi lazım (kendim için söylüyorum)

2 yıl mı 1 asır mı
  • Arkadaşlar hepiniz çok güzel bilgiler eklemişsiniz. Teşekkürler. Öncelikle bu ss i koyan arkadaşa teşekkür. Full str glavieciler için muhteşem bi kaynak olmuş. İşten anlayan arkadaşlardan biri buradaki bilgileri bi toplayıp uygun başlıkta yazsa daha iyi olmazmı?
  • charı kasan kişi nasıl kasılcak biliyormuş cantası neden dolu olduğuna gelince sincap filan herşey hp ve mp ile dolu bu adam glavieci önceden kalma bi alışkanlık olduğun sanıyorum çünkü retuning scrool az ve tamir çekici var yani bu demek oluyoki bu adam kasmak için şehirden çıktığında rahat bi lvl atlıyana kadar şehre dönmüyor istediği herşey üstünde zaten dönmesi için gerek yok bunun böle kasması vietnamlı olduğuna işarettir :D oku kuş ve range skillini açmak için kullanmış elindekini fırlatma mesafesi az ama bunun amacı gelirken atmak deil 10 m ışınlanma ile kaçmaya çalışırsa tabi insan hp bitmeye yakın kaçar bu atışla onun kaçmasını engellemek ama skill yerine silah koyması kullandığı silahları göstermek için olsa gerek ve adamda ek çanta için sincap yanında gri kurt ortadakide kurt türü bi solucan oda atck vererek kasıyo ve lvl atlıyo ve gri kurttan daha güçlü item mall eşyası sanıyorum ölmediği hakkında rivayetler var

karakter tahlili bitmiştir teşekkür ederim paylaşım için

• bu tamir çekiçlerini itemm mall dan başka nerden alabiliriz. bir görev vardı yanlıs hatırlamıyorsam 1000 flower görevi miydi neydi ordan çıkanları albilirmiyiz
  • bence charın skilleri o kadar mukemmel deil suan bile oyunda cok daha ii skilleri olan arkadaslar war lvl 70 olarak dusunursek o adamı aegede cok kişi yatırabilir bence cok ii itemleri yoksa bence pacheonu 61 yapmak cok mantıksız onun yerine coldu 61 yapsaydı acaip psy defansı olabilirdi bence 70 lvl için ideal skil soyle olmadı fire fire 70 light 70 cold 70 (blade ise adam) bicheon 70 heuskal 20 glavieci ise blade yerine heuskal 70 pacheon 20 tam 300/300 olur o zmn skilleri ve cok daha saglam olur bence lvl 70 için soyluyorum ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarYureKLi

bu tamir çekiçlerini itemm mall dan başka nerden alabiliriz. bir görev vardı yanlıs hatırlamıyorsam 1000 flower görevi miydi neydi ordan çıkanları albilirmiyiz

nisan ayındaki konuyuda hörtlettinya daha ne diyeyim sana

en iyi anlıcağın bu galiba
  • tek kelimeyle harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarYureKLi

o sincapta benım anlamadıgım o düşük levelli bowun ne işi var çantasında

lol sence pacheon skillerini kasmak için ne gerekir adam da skill basmak için moon bow takcak değil ya
  • o adamın yaptıgı adam güçüz olmuş eger ok yerini acmasa manyak olurduda
  • oo manyak bıse ahaha
  • madem konu hortlamış bizde biraz yorum yapalım.....

1--lvl sınırı 90 olan bir server oldugu gozukuyor ve mastery sınırı 300/300 degişmemis
    2--yeni skillerde gelmemiş
    3--sp kasma olayı evet adam belki hic sp kasmamiştir
    4--pacheon 60 yapmiş atak raiting ve range olayı hesabina bence burda hata yapmış silaha ekledigin tabletle%40 atak raiting zaten eklenebiliyor ona harcadıgın mastery ile cold acılabilirdi daha saglam bi char olurdu bufflar ile
    5--heuksaldaki 2 kitap yani fanning spear serisi maxlanabilir ..artik bu skil ile hareket ve vurus yapilabiliyor (full int spearlar daha kolay kesilir hehe bicheaon demiyorum cunku ordada bunun phy versiyonu var :D)

gozume carpan olaylar bunlar ayrica fire shield ile protection maxlanmalı ole 1-2 verip olmaz

lvl 80 sınırı icin full str fire glavie en iyi yapilandirma bence sudur fire80 heuksal 80 light 68-veya 70
    cold 68 veya 70
  • bırşşşşşşşşş o ne bea
  • ilgimi çeken kuşun 2. ciyi çıkarmadan 3. cüyü çıkartıp bide up yapmış hehehe
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.