Şimdi Ara

Char Dediğin Böyle olmalı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: KarYureKLi

o sincapta benım anlamadıgım o düşük levelli bowun ne işi var çantasında

Eger iyi bir sro oyuncusu olsaydın bu skilleri kullanan kişinin glavier oldugunu ve o bowu da mavi kuş ile uzaktan atmayı açmak için koydugunu anlardın
  • bende onu anlamadım anlayan warsa bana da anlatsın o nası oluyo 2. açmadan3. açıyo
  • 3. yü açman için 1 yi maxlaman gerekio ..kapiş.mesela blade skilleride oyledir.
    ve adam 2 . kuşu acmamış cünkü 200 küsür psy atack ekliyor ancak glavier arkadaş full str oldugu için atack ratinge önem vermiş defansı zaten hat safhada.şöyle düşünelim aynı glavier profili de bi başkasında var ancak o adam atack rating yerine coldu açmış.coldu acan arkadas bu glavier arkadasa ornegin 2 k vuruyorsa ,resimdeki glavier arkadas da digerine 2.1-2.2 k vurur.neden? çünkü atak rating dengüzel ve standartlardan öte bi char yapılandırması

(rakamlar örnek ve cold un acılmasınaan kasıt sadece defans için pasif ve guard serisi)

• Ben bu konuyu açarken yeni başlamıstım.
    Yabancı forumlarda bu resmi görünce sizlerle paylasmak istedim ve pişman değilim.
    Kendi kullandığım skiller dışında hiç bir skil açmadım kullanmadım ve dolaysıyla hangi skilin hangisine ait olduğunu dahi bilmiyordum o zamanlar. haliyle de türküm ana dilim türkçe yabancı kelimeleri çözebilecek bir bilgiyede sahip değilim.
    Heuksal ı Sword olarak yazmısım doğrudur.
    Önemli olan benim bu yazım hatası değildir.
    Şu an bizler level 80 i beklerken ben sizlere level 90 skillerini gösterdim bunun üzerinde durmanız gerekirken alay ve aşağılayıcı tavırlarını sergilemekten kaçmayan arkadaslara duyduğum üzüntüyü belirtmek isterim.
    insanın içindeki paylaşım heyacanını kırıyorsunuz.
  • adama yazık günah adam yememiş sp kasmış içmemiş para kasmış o skiller ne öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_point

madem konu hortlamış bizde biraz yorum yapalım.....

1--lvl sınırı 90 olan bir server oldugu gozukuyor ve mastery sınırı 300/300 degişmemis
    2--yeni skillerde gelmemiş
    3--sp kasma olayı evet adam belki hic sp kasmamiştir
    4--pacheon 60 yapmiş atak raiting ve range olayı hesabina bence burda hata yapmış silaha ekledigin tabletle%40 atak raiting zaten eklenebiliyor ona harcadıgın mastery ile cold acılabilirdi daha saglam bi char olurdu bufflar ile
    5--heuksaldaki 2 kitap yani fanning spear serisi maxlanabilir ..artik bu skil ile hareket ve vurus yapilabiliyor (full int spearlar daha kolay kesilir hehe bicheaon demiyorum cunku ordada bunun phy versiyonu var :D)

gozume carpan olaylar bunlar ayrica fire shield ile protection maxlanmalı ole 1-2 verip olmaz

lvl 80 sınırı icin full str fire glavie en iyi yapilandirma bence sudur fire80 heuksal 80 light 68-veya 70
    cold 68 veya 70

bu ss çekildiğinde büyük ihtimal tablet sistemi yoktu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.