Şimdi Ara

Char Dediğin Böyle olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ban yorum yapamıyorum yorum sizlere kalmıs

• http://img104.imageshack.us/img104/8598/3118nm.jpg

Tam cıkmamıs düzenleyemedimde siz burdan bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldiay.abi

http://img104.imageshack.us/img104/8598/3118nm.jpg

adam süper yapmışı ne diyeyim. ama dikkatimi çekti orda bi 3 hayvan daha var galiba. değişik bi kuşa benziyo onun ne olduğunu bilen var mı acaba kurdun yanında

• quote:

http://img104.imageshack.us/img104/8598/3118nm.jpg

Vay be harikaymış Hayran kaldım skillere

• quote:

Orijinalden alıntı: :::C@n:::

Vay be harikaymış Hayran kaldım skillere

Alıntıları Göster
    o sincapta benım anlamadıgım o düşük levelli bowun ne işi var çantasında

• quote:

o sincapta benım anlamadıgım o düşük levelli bowun ne işi var çantasında

Alıntıları Göster
    bence arkadaş thief aynı zamnda,full str kasmış zaten belli:)
    o bowlada artizlik yapıodur işte
    o bowla gören hunterlar dalıo we olay bitmiştir...

• quote:

Orijinalden alıntı: namelessone

bence arkadaş thief aynı zamnda,full str kasmış zaten belli:)
    o bowlada artizlik yapıodur işte
    o bowla gören hunterlar dalıo we olay bitmiştir...

Alıntıları Göster
    Bencede bi artistlik söz konusudur ama. Öyle bi charla... hakkı walla!
    kaç sp bayılmışdır sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AburCubur

Bencede bi artistlik söz konusudur ama. Öyle bi charla... hakkı walla!
    kaç sp bayılmışdır sizce?

Alıntıları Göster
    çok çok fazla ama genelde pekte fazla skill açmamış
    adamişini biliyor birde bizde daha kurt yok ama adamda sincap var 3pet birden
    adam gm olabilir lv81 den yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnIy4yOu

çok çok fazla ama genelde pekte fazla skill açmamış
    adamişini biliyor birde bizde daha kurt yok ama adamda sincap var 3pet birden
    adam gm olabilir lv81 den yüksek

Alıntıları Göster
    Bence o kadar da özenilecek birşey yapmamış kendisi,bence asıl özenilecek çar tek bir silah skill'indeki bütün kağıtları max yapmak,sonrada bir büyü skill'inin ilk büyüsünü açmak şeklinde bütün büyü skillerinin bütün kağıtlarını maxlamaktır asıl özenilecek çar bence...Bu gayet dengesiz ve gereksiz kasılmış bir çar birden fazla silah niye,git bütün büyü kitaplarını maxlasana be adam!!!Aylarca sp biriktir sen git heba et böyle...

(pet cahili olduğumdan anlayamadım evet pet inventory'si imiş fakat yine de o kadar potu göstererek neyi amaçlamış arkadaş anlamadım,level 60'dan sonra zaten hergün binlerce 5 yıldız trade yapacaksın,ne özelliği war bunun şimdi?)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 25 Nisan 2006; 23:29:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo-wan

Bence o kadar da özenilecek birşey yapmamış kendisi,bence asıl özenilecek çar tek bir silah skill'indeki bütün kağıtları max yapmak,sonrada bir büyü skill'inin ilk büyüsünü açmak şeklinde bütün büyü skillerinin bütün kağıtlarını maxlamaktır asıl özenilecek çar bence...Bu gayet dengesiz ve gereksiz kasılmış bir çar birden fazla silah niye,git bütün büyü kitaplarını maxlasana be adam!!!Aylarca sp biriktir sen git heba et böyle...

(pet cahili olduğumdan anlayamadım evet pet inventory'si imiş fakat yine de o kadar potu göstererek neyi amaçlamış arkadaş anlamadım,level 60'dan sonra zaten hergün binlerce 5 yıldız trade yapacaksın,ne özelliği war bunun şimdi?)...

Alıntıları Göster
    deve değil sincapın invortesi o bide adam heuksal skillerini hepsini maxlamıs zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldiay.abi -- 26 Aralık 2006; 10:22:01 >

• quote:

deve değil sincapın invortesi o bide adam heuksal skillerini hepsini maxlamıs zaten

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KarYureKLi

deve değil sincapın invortesi o bide adam sword skillerini hepsini maxlamıs zaten

Benim mi gözlerim bozuldu acaba...?Sword skili gören bir arkadaş var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo-wan

quote:

Orjinalden alıntı: KarYureKLi

deve değil sincapın invortesi o bide adam sword skillerini hepsini maxlamıs zaten

Benim mi gözlerim bozuldu acaba...?Sword skili gören bir arkadaş var mı?

Alıntıları Göster
    süper sölenecek bişeyy yok varsa o da buuu

• quote:

Orijinalden alıntı: wseha

süper sölenecek bişeyy yok varsa o da buuu

Alıntıları Göster
    oha

• quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

oha

Alıntıları Göster
    hayvanat işte ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nehaber

hayvanat işte ne olacak

Alıntıları Göster
    Hayır adam oku neden almış biliyormusunuz çunku ok ile pacheon'un range skilini kullanıyor ve range atrttrıyor.yani uzak mesafeden galvie ile vurabiliyor adama. adam ligthningde full intçinin yanına varabilmek için açmış super ya harbiden adamlar işi biliyor. ama bir şey dikkatimi çekti passivler 6'da hep demekki 60dan sonra passive skill yok. ve yeni gelen skiller 1de maxlanıyor yani arkadaşlar belki bu adam sp farm bile yapmamış alayacağınız cunku 68den sonra yeni geln skill yok bu adamın lvlide 81+ sp biriktikçe veriyor demekki lightning'e adam tam düşündüğüm bi glavie ci blade yakından vuruyor diye range skilini açmış uzaktaki adamada çakabiliyor super ya ama duşunuyorum skill yok bişey yok bu adamlar nasıl 81+ olmuş peh be ne eziyettir. benim aslında kkorktugum 64'den sonra acaba silah varmı yani mesela 72 silahı varmı ama harbiden resim süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 25 Nisan 2006; 23:44:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

Hayır adam oku neden almış biliyormusunuz çunku ok ile pacheon'un range skilini kullanıyor ve range atrttrıyor.yani uzak mesafeden galvie ile vurabiliyor adama. adam ligthningde full intçinin yanına varabilmek için açmış super ya harbiden adamlar işi biliyor. ama bir şey dikkatimi çekti passivler 6'da hep demekki 60dan sonra passive skill yok. ve yeni gelen skiller 1de maxlanıyor yani arkadaşlar belki bu adam sp farm bile yapmamış alayacağınız cunku 68den sonra yeni geln skill yok bu adamın lvlide 81+ sp biriktikçe veriyor demekki lightning'e adam tam düşündüğüm bi glavie ci blade yakından vuruyor diye range skilini açmış uzaktaki adamada çakabiliyor super ya ama duşunuyorum skill yok bişey yok bu adamlar nasıl 81+ olmuş peh be ne eziyettir. benim aslında kkorktugum 64'den sonra acaba silah varmı yani mesela 72 silahı varmı ama harbiden resim süper

Alıntıları Göster
    adamın fullemedigi dediginiz ve sword dediginiz.. heuksal, sword olmaması birşeyi degiştirmez! adam glavei fullemiş birkere. Böyle bir ss e saygıda kusur etmemek lazım. archerxx katılıyorum sana dostum uzakdan vuruş olayı... oasisde şait oldum... buffaloyu yüklemiş devasa bir glave trader. Önüne cahil bir player thief çıkdı, tradera bir sefer vurdu sonra direk kaçmaya başladı. bizim tüccarda sanki ok attı. glavei nerdeyse ok mesafesinden çakdı thiefe, tekde aldı...

• quote:

Orijinalden alıntı: AburCubur

adamın fullemedigi dediginiz ve sword dediginiz.. heuksal, sword olmaması birşeyi degiştirmez! adam glavei fullemiş birkere. Böyle bir ss e saygıda kusur etmemek lazım. archerxx katılıyorum sana dostum uzakdan vuruş olayı... oasisde şait oldum... buffaloyu yüklemiş devasa bir glave trader. Önüne cahil bir player thief çıkdı, tradera bir sefer vurdu sonra direk kaçmaya başladı. bizim tüccarda sanki ok attı. glavei nerdeyse ok mesafesinden çakdı thiefe, tekde aldı...

Alıntıları Göster
    oneeeeeeeeee :S yuhhhh lvl 81 D zhahueaa hll vallaha

• quote:

Orijinalden alıntı: tR0jaN

oneeeeeeeeee :S yuhhhh lvl 81 D zhahueaa hll vallaha

Alıntıları Göster
    aşmış olayı maşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

benim aslında korktugum 64'den sonra acaba silah varmı yani mesela 72 silahı varmı ama harbiden resim süper

kanka hiç olmazmı 64 den sonra 68 ve 72 kadar blaze blade kullanıcaksın ondan sonraki arkadaşıda ben koyayım buraya

lvl 76 80 85 silahıda işte bak bu senin ve benim

buda kalkanımız ne güzel hayal kuruyorum ben ya

buda bu oyunda şimdilik giyebiliceğimiz son garment takımı yalnız renk sakat yaw

79 dan lvl 90 kadar aynı garmentin setini değiştirerek giyicez

• quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

quote:

benim aslında korktugum 64'den sonra acaba silah varmı yani mesela 72 silahı varmı ama harbiden resim süper

kanka hiç olmazmı 64 den sonra 68 ve 72 kadar blaze blade kullanıcaksın ondan sonraki arkadaşıda ben koyayım buraya

buda bu oyunda şimdilik giyebiliceğimiz son garment takımı yalnız renk sakat yaw

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

quote:

arkadaş cok biliyor ondan pişman kesecem seni

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.