Şimdi Ara

CHARA TIKLIYOM DC DİYO ? NEDİR BU İŞİN ASLI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yan charlara giriyom ama ortadakine tıklıyom girmiyo nedir bu işin aslı arkadaşlar?

ayrıca siteye de login olamıyom bu konuda da yardım istiyorum?

şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

bu sorun ne zaman düzelir bilen varsa bnu da cevap lasın lütfen ıd de bronze perium var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdi4565 -- 22 Kasım 2006; 14:06:10 >

• Koxp kullandıysan ban yemiş olabilirsin.
  • Aynısı Benm Arka OLdu Uyarı Anlamına Geliyor Sanırm 1gün Giremiyorsun Charına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cutterx

quote:

Orjinalden alıntı: SlipKnot99

Koxp kullandıysan ban yemiş olabilirsin.

2-3 gün kullandım

ne zaman açılır? sence

999 gün sonra..
  • aynısı bnm komşuya oldu 3.gün bu galba dc yiyo siteye baktım 2 day bloced acc yazıodu
  • benim de bi arkadaşa böyle oldu ama sitede bişey yazmıyodu biz de sadece kosp kullandığı charı banladılar sandık.şimdi giriyomu bilmiyorum ama inş kosp kullananların charlarını komple silerler.
  • ban yemişsindir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler nedir bu pre muhabbeti
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bandır
  • Aynısı banda oldu sonucu 3 gun sonra ban yedıgım ortaya cıktı sımdıden bankandakı lerı yan chardan baska chara aktar 3-4 gun sonra ban yedıgım bellı olucak
  • kosp partye girdinysen ban yemiş olabilirsin...
  • koxp partiden ban yemezzz kardeşim koxp su omu kudu allahım yaa o alakası yok knight online resmi internet sitesinde bu şekilde arkadaşın dediği gibi açılmayınca ban değilde premıum hariç çarını program kurulunca 1 ay kadar bi süre banlanmış gibi açılmıo girsende hiç bi server almıyooo:Dkolay gelsinn
  • ban yediyse o çarı düşünme valla diyom eskiden 1 aydı şimdi ömür botuuu canım benim o çar siliniyoo knight online büürosundan kaç llvl bide
  • koxp kullandıysan yada party e girdiysen bu gm nin bi uyarısı banada oldu 3 gün sonra açılıyo bende hangi server e girersem gireyim çara tıkladığımda dc veriyodu siteye ticket attım ertesi gün açıldı ama 3 gün giremedim bu arada bilmeyen arkadaşlar saçma konuşmuş bare yorum yapmasınlar
  • bendede chara tıklayınca dc veriyodu ama bir daha tıklayınca oluyodu ve sieye login oluyodum ama sen
  • ban yemişsin . geçen bızım arkadaşın charına oldu gm ye maıl attı oda özur maılı dıleyerek gerı açtı charın banını ama uzun suredır arkadaş pre kullanıo ondan pren varsa at maıl açılır yoksa bılemıorum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chosen_tr -- 22 Kasım 2006; 17:14:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chosen_tr

ban yemişsin . geçen bızım arkadaşın charına oldu gm ye maıl attı oda özur maılı dıleyerek gerı açtı charın banını ama uzun suredır arkadaş pre kullanıo ondan pren varsa at maıl açılır yoksa bılemıorum :S

premium varsa açılır ne demek yahu ? şu anda herkes aynı banı yiyo herkesin bir arkadaşı var herkesin başına bişi geliyo yok arkadaşının premiumu varmış açılmışmış bilmem neymiş ben 61 ken koxp kullandım gold premiumlar banlamıyo diye gaza getirdiler bende geldim çok zaman önce ilk günde ban yedim ne gold dinlediler ne paralı koxp attığım ticketlere da yapacak bişi yok kullanmasaydın dediler şimdi bana bunu dedilerde senin arkadaşın benden fazlası neki açıyolarmış ? hiç kimseninde kendi başına gelmiyo yalnız hep bir arkadaş var benim şeklinde gidiyo olay yahu çağır gelsin şu arkadaşın nasıl açtırmış anlatsın insanlara herkes açtırsın banını yine koxp açsın yine banlansın yine açsın yine açsın..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.