Şimdi Ara

Charda 1 sorun war :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sabah dc yedim tekrar girdim her şey normal charı tıkladım gelsin die dc werdi
    olur 1 daha 1 daha die die 3 saatir hep dc weriyor neden olabilir

Ben 3 gün ewel knight online suportta mesaj attım clan bugumu kaldırır mısınız die
    onla 1 ala kası olabilrmi we siteye girdiyimde hiç 1 değişiklik yok ne oldu anlamadım.

Acaba neden dc weriyor char seleck ekranında adama gel diyince ...........?

• quote:

Orjinalden alıntı: SatanistRogue

Ben sabah dc yedim tekrar girdim her şey normal charı tıkladım gelsin die dc werdi
    olur 1 daha 1 daha die die 3 saatir hep dc weriyor neden olabilir

Ben 3 gün ewel knight online suportta mesaj attım clan bugumu kaldırır mısınız die
    onla 1 ala kası olabilrmi we siteye girdiyimde hiç 1 değişiklik yok ne oldu anlamadım.

Acaba neden dc weriyor char seleck ekranında adama gel diyince ...........?

o karakter banlamış
  • ewet o char banlanmış olabilir pre değilsen hemen pre ol açtır charını
  • Ya bu nasıl ban blocked fln yazmıyor ne kadar sürer bu tip 1 ban warsada
  • DC olmadan önce karakteri en son bıraktıgın yer Abyys ise eğer, tekrar girdiginde karakter abyss de dogar.
    Ancak sen server 1 yerine 2 ve/veya 3 e girersen , 1 defaya mahsus olmak üzere karakter seçme ekranında Start dedigin anda DC olursun.
    Daha sonra tekrar girer ve oyuna devam edersin.

Eğer Abyss de DC olduysan ve Karakter askıda kalmış olabilir. Sürekli karakter seçme ekranın DC oluyor bu yüzden.

Sadece tahmin yürüttüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorBladeTR -- 21 Temmuz 2006; 8:51:01 >
  • sadece knight ı aç
    mesela msn , antivirüs programları , internet exploror vs gibi programları kapatıp tekrar dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: silver_clapenteus

sadece knight ı aç
    mesela msn , antivirüs programları , internet exploror vs gibi programları kapatıp tekrar dene

gittim internete oradanda dededim gene aynı dc

Abbys de fln da değildim half plate +8 setim war dual +1 kekuri +9 takı set +7 ib aldım cb yi satıp atağımı deniyordum eyer bişi olursa chara deil itemlere yanarım charım 55 lwl oldu bu gece daha
    Pazar charımda +1 shell kalmıştı rogue onu sattım fln para yapıyorum pazarda baklım ne olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    güncel cs 1.5 server var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

gittim internete oradanda dededim gene aynı dc

Abbys de fln da değildim half plate +8 setim war dual +1 kekuri +9 takı set +7 ib aldım cb yi satıp atağımı deniyordum eyer bişi olursa chara deil itemlere yanarım charım 55 lwl oldu bu gece daha
    Pazar charımda +1 shell kalmıştı rogue onu sattım fln para yapıyorum pazarda baklım ne olucak

• Arkadaşlar 1 Arkadaşımdada aynı sorun war banmı ne bu bulamadık
  • quote:

Arkadaşlar 1 Arkadaşımdada aynı sorun war banmı ne bu bulamadık

Koxper mısın?
  • Evet benim arkadaşın charın da da var bu sorun ama onda banned yazıo gme söledim o güya açtı ama hala dc verio
  • benım 62 lık bp gıttı oyuxzden ocar banlı elınde +8ms ve ınde+7 mırage vardı vesare vesar fılan ama o car ı sen unut
  • ewt ban olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.