Bildirim
Charım sizce nasıl
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ii bi ardream charı zaten np de bunun göstergesi -
Tşkr ederim arkadaşımquote:
Orijinalden alıntı: SaikaZede
ii bi ardream charı zaten np de bunun göstergesi -
güzel char fakat resimler / wideolar gölümünde nasıl resim koyacağımıza dair sabit konu mevcut oradan okuyup buraya bu charın resmini koyarsan daha inandırıcı olur ve bizim gözlerde char görmüş olur dimiquote:
Orijinalden alıntı: Boulevard
Tşkr ederim arkadaşım
Alıntıları Göster -
evtquote:
Orijinalden alıntı: KiLL4YoU
güzel char fakat resimler / wideolar gölümünde nasıl resim koyacağımıza dair sabit konu mevcut oradan okuyup buraya bu charın resmini koyarsan daha inandırıcı olur ve bizim gözlerde char görmüş olur dimi
Alıntıları Göster -
iyiymiş charın eğer dediğin gibiyse gerçeği söylemek gerekirse ben inanmadım ama yine yargılamak istemiyorumquote:
evt
Alıntıları Göster
aklıma takılan şey sen 0000000 nin bi alt versiyonu mu oluyosun ? :D 000000 -
evt ama o 25 k np elimde +8 clver varkendi şimdi 65 k :Dquote:
Orijinalden alıntı: mavii_yosun
iyiymiş charın eğer dediğin gibiyse gerçeği söylemek gerekirse ben inanmadım ama yine yargılamak istemiyorum
aklıma takılan şey sen 0000000 nin bi alt versiyonu mu oluyosun ? :D 000000
Alıntıları Göster -
Karsılasırız belki ben abimle birlikte pk yapmak icin ezik bi char düzdüm +7 chitin set dual +7 md.Human im nick agresiwwe combo calismak icin takilicam ara sira.Normalde oly de oynuyorum.Eğer sende humansan pm leşelim.quote:
evt ama o 25 k np elimde +8 clver varkendi şimdi 65 k :D
Alıntıları Göster -
bir ss fln koysaydın da görseydik ap'yi defansı fln.quote:
Karsılasırız belki ben abimle birlikte pk yapmak icin ezik bi char düzdüm +7 chitin set dual +7 md.Human im nick agresiwwe combo calismak icin takilicam ara sira.Normalde oly de oynuyorum.Eğer sende humansan pm leşelim.
Alıntıları Göster -
ss nasıl koyulcak onu bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: ZaBeaT
bir ss fln koysaydın da görseydik ap'yi defansı fln.
Alıntıları Göster -
NO SS NO GUVENquote:
Alıntıları Göster -
ss nasıl koyulcak onu bilmiyorumquote:
Alıntıları Göster -
8 shard dual, 8 chitin set ? + SS yok ?quote:
ss nasıl koyulcak onu bilmiyorum
Alıntıları Göster
Ye milleti sen ye -
Bak resimi çekçeğin zaman klawyeden print sceren wardır ona bascan sonra painti aççan sonra ctrl + v ye bascan dosya farklı kaydet sonra dosya türü jpeg yap sonra googleden resim upload yaz gzat de upload de saana link wercek sende onu bize wercen :D saygıarımlaquote:
ss nasıl koyulcak onu bilmiyorum
Alıntıları Göster -
NO SS NO GÜVENquote:
Orijinalden alıntı: AlemdarRize
Bak resimi çekçeğin zaman klawyeden print sceren wardır ona bascan sonra painti aççan sonra ctrl + v ye bascan dosya farklı kaydet sonra dosya türü jpeg yap sonra googleden resim upload yaz gzat de upload de saana link wercek sende onu bize wercen :D saygıarımla
Alıntıları Göster -
tşkrquote:
Orijinalden alıntı: P.K
NO SS NO GÜVEN
Alıntıları Göster -
quote:
iyiymiş charın eğer dediğin gibiyse gerçeği söylemek gerekirse ben inanmadım ama yine yargılamak istemiyorum
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mavii_yosun
-
00000 zuhahahahahahaquote:
Orijinalden alıntı: P.K
NO SS NO GÜVEN
Alıntıları Göster
0000000'nin bir üst versdiyonu -
beyler acil site verin bari ordan hemen yapıyımquote:
Orijinalden alıntı: xDquote:
Orjinalden alıntı: mavii_yosun
Alıntıları Göster
-
ben de x ardream de takılıyorum.böyle bi charın da ismini duymamız gerekirdi ama ben hatırlayamadım. ss koysan daha ii olur. ben de pek inanmadım açıkcasıquote:
beyler acil site verin bari ordan hemen yapıyım
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X