beyler charım 3kez soyuldu ve her soyulduktan sonra bilgisayarıma format attırdım 2 hafta içinde 3kez soyuldu.charım her soyuldugunda janganda buluyorum ustundeki itemler ve parası çalınmış halde ama kesinlikle bankadaki elixer tablet stone 105 lvl kurt ıvır zıvıra dokunulmamış halde aslında bankadakı tabletler ve elixerlar uzerimdeki itemlerın yarı fiyatına denk gelir.bunu söylememdeli sebeb şu bunu kım yapmış olabilir?eğer bi kulanıcıysa butun herşeyi alırdı ama bunda başka bişe var 3 kez soyuldum ve 3. kezde janganda sadece itemlerim ve param yok bunu bot şirketlerimi yoksa sbot hesabımdan dolayımı kaynaklanıyor olabilir? teşekkurler
Online games virüsü olabilir mi pc de ? Hangi anti virüsü kullanıyorsun ? Hangi botu kullanıyorsun ?
boy abdesti al
antivirüs kulanmıyorum cunku hiç biri işe yaramıyor charım soyulmadan once nod kulanıyorum orjinal değil ama işe yaramadı bot olarakta sbot kulanıyorum sbotta ayarlı charım dc yesemde kendisi giriyor o dediğin virüs ne oluyor açıklarmısın
@Duygsuz`mm liseli
quote:
Orijinalden alıntı: raydric
@Duygsuz`mm liseli
Adam haklı beyler.
Online games virüsü genelde usblerden bulaşıyor.Genelde bu virüs yüzünden.1-2 defa bende soyulmuştum..Pc'ne kaspersky kurmanı öneririm. Yanlışım varsa affola.
aynı durum bendede olmuştu. Onlinegame virüsu kapmış flash diskim. Format atıyorm gene soyuluyorm. Lazım olan dosyaların oldugu flash diskde online game virüsu wrmış sürekli ordan bulaştıgı için bende 2 kere soyuldum aynı o şekilde. Yapman gereken yeni format cd si Yeni bir flash disk Ve eskide kalan hiç bişeyi pc ne yüklememek.
nod32 yetersiz kalabiliyor..spyware doctor kullanıyorum ben ve nod bulmuyor spy buluyor + Allah a şükür hiç soyulmadım bugüne kadar..
şuan şoktayım resmen. pisi pisi charım soyulmuş resmen inanamıyorum..
yeni hard diskmi alıyım napıım şimdi format atırrsam herşeyimi siliymmi? resimlerimi muziklerimi hep cye atıp sonra format atıyordum cunku
@FeuerBlume incici dostum tuttum seni
1.yöntem
Başlat >> Çalıştır >> cmd Çıkan siyah ekrana bunları yaz
netstat -an -p tcp |find "LISTENING"
sonra entera bas
0.0.0.0:25 var ise keylog vardır
yardımcı not : | = bu işareti yapman için Alt Gr + back tuşunun solundaki tuşa basman lazım ekranda : görünecektir.
tüm keylogları gösteremez ama genede çoğu keylog bu portu kullanır. 2. yöntem
HiJackThis programını kur sorna scan yani tarama tuşuna bas sistemde neler çalışıyor veya neler kayıtlıdır bunları görebilirsin.
3.yöntem ise
procexp programı ile bilgisayardaki çalışan programları gözlemleye bilirsin.
Şunuda unutmayın: Keyloglar assembly dili ile yazılır yani direk makina dilidir. çok ufaktırlar ve kendilerini kolay deşifre etmezler eğer bu yöntemlerle bulamıyorsanız ki virüs programlarını taramasını hiç gale almıyorum ( çünkü virüs programlarını egale etmek fazla zor değildir) bunun için C ve D dahil olmak üzere direk format atınız.
quote:
Orijinalden alıntı: raydric
şuan şoktayım resmen. pisi pisi charım soyulmuş resmen inanamıyorum..
yeni hard diskmi alıyım napıım şimdi format atırrsam herşeyimi siliymmi? resimlerimi muziklerimi hep cye atıp sonra format atıyordum cunku
@FeuerBlume incici dostum tuttum seni
quote:
Orijinalden alıntı: sın2018
1.yöntem
Başlat >> Çalıştır >> cmd Çıkan siyah ekrana bunları yaz
netstat -an -p tcp |find "LISTENING"
sonra entera bas
0.0.0.0:25 var ise keylog vardır
yardımcı not : | = bu işareti yapman için Alt Gr + back tuşunun solundaki tuşa basman lazım ekranda : görünecektir.
tüm keylogları gösteremez ama genede çoğu keylog bu portu kullanır. 2. yöntem
HiJackThis programını kur sorna scan yani tarama tuşuna bas sistemde neler çalışıyor veya neler kayıtlıdır bunları görebilirsin.
3.yöntem ise
procexp programı ile bilgisayardaki çalışan programları gözlemleye bilirsin.
Şunuda unutmayın: Keyloglar assembly dili ile yazılır yani direk makina dilidir. çok ufaktırlar ve kendilerini kolay deşifre etmezler eğer bu yöntemlerle bulamıyorsanız ki virüs programlarını taramasını hiç gale almıyorum ( çünkü virüs programlarını egale etmek fazla zor değildir) bunun için C ve D dahil olmak üzere direk format atınız.
buyrun cevap..
yok ben bunlarida yaptim...gene soyuluyorum diyorsaniz..pcsiniz degistiriniz..tamamen sifridan bi sistem..aldiktan sonra 444 0 375 e net adresimin temizlenmesi imkan varsa ip adresimin degistirilmesi `` talebinde bulununuz..
@sın2018 dediğini yaptım ve bu çıktı
2. ve 3. yöntemide denemelisin
ip adresi modeme atılan reset ile degişir ttneti aramınza lüzüm yok.. *******
keylogger yemek istemiosanız hiç bir siteden dosya cekmeyin kimsenin verdigi usbleri kullanmayın internet kafelere usbnizi takmayın intenet cafelerden cd almayın... ************** Herhangi bir programa ihtiyaciniz oldugunda dergilerin verdigi disklere başvurun bulamadıgınz taktirde..Cnet veya filehippoyu kullanabilirsiniz tamamen temiz ve güvenilirdir..
************** 12 senedir online oyun oynuyorum hiç bir chrima bişey olmadı..Dogru kullanırsanız pcnizi pcnize hiçbir şekilde keylogger veya virüs dadanamaz :)
************** 5sene türkiyenin en büyük hack sitesinde modluk yaptım.. (site adı veremem forum kurallarına aykırı)
Virüs+Keylog vs vs tüm dışardan pcnize gelebilecek sorunlar virüs programları sayesinde daha kolay hale gelir..
Acik bir deniz düşünün pcnizi siz bu denize fener aciyosunuz virüs programı kurarak...
2virüs programını ise bir pcye kurmak o denizi mahşer yerine çevirmek..
Arkadaşım örneyin ben pacificde oynuyodum orada Pac_R die bi adam benim charımı soymuş adamlar dediler char bu sabah jangan atcının oralardaydı dediler bende demeki o adam soymuş dedim senide o adam soymuşdur başka bi server adam prof.adam ın yere attı bişeyi alınca direk pc ne virus girio pacific server inin yarısından çoğunu bu adam soymuş
Spyware Doctor's adlı programı indir ve hızlı tarama (intelli-scan yaptır) tüm trojan/PSW türü virüsleri bulur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme