Şimdi Ara

CHARIMIN HALINE BAKIN BI VE NE BU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• walla bune yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaDave.

walla bune yaw
    aynısı banada oldu. bir bug oyuna çık gir düzeliyo.iğreç bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_UuR

aynısı banada oldu. bir bug oyuna çık gir düzeliyo.iğreç bişi

Alıntıları Göster
    ????? seklinde bir bug da bazen oyuna girerken geliyor inş. bunları en kısa zamanda düzeltirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apply_Poison

????? seklinde bir bug da bazen oyuna girerken geliyor inş. bunları en kısa zamanda düzeltirler

Alıntıları Göster
    Benım bi arkadaşada olmustu char aynı kore serverında oldugu gıbı ıc camasrlarıyla kalıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

Benım bi arkadaşada olmustu char aynı kore serverında oldugu gıbı ıc camasrlarıyla kalıyo

Alıntıları Göster
    ????? ları görmemek için fos online üst konusundan yaralanarak asya ve doğu dillerini yükleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

????? ları görmemek için fos online üst konusundan yaralanarak asya ve doğu dillerini yükleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    KORE SERVERİ BENİMDE ADAMIM VAR AMA ÜYE OLMAK ÇOK ZOR

• quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu tamamen FOS online dan alinan bi SS kanmayin boyle seylere ende oynuyorum FOs Yazilara bakarsaniz Hep SORU ISARETI var.ewt bende suan FOS oynuyorum asya dillerinide yukledim sadece sitelerde ise yariyor oyuna girince yine soru isaretleri var.KIsace FOs dan alinma Bi SS...!!

• quote:

Orijinalden alıntı: D3athGuard

arkadaslar bu tamamen FOS online dan alinan bi SS kanmayin boyle seylere ende oynuyorum FOs Yazilara bakarsaniz Hep SORU ISARETI var.ewt bende suan FOS oynuyorum asya dillerinide yukledim sadece sitelerde ise yariyor oyuna girince yine soru isaretleri var.KIsace FOs dan alinma Bi SS...!!

Alıntıları Göster
    HAYIR YALAN SÖLEMİOR KARDEŞİM BEN GEÇEN GÜN OYUNA GİMEYE ÇALIŞIRKEN BÜTÜN SERVERLERDE CONNECT VE EXİT YERİNDE ??????? YAZIODU YANİ BENCE DORU

• quote:

Orijinalden alıntı: Coni Leş

HAYIR YALAN SÖLEMİOR KARDEŞİM BEN GEÇEN GÜN OYUNA GİMEYE ÇALIŞIRKEN BÜTÜN SERVERLERDE CONNECT VE EXİT YERİNDE ??????? YAZIODU YANİ BENCE DORU

Alıntıları Göster
    yazılara dikkat fos da alttaki yazılarda ????? şeklinde oluyo ama chat penceresi normal latin alfabesi iyice bakmadan konuşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

yazılara dikkat fos da alttaki yazılarda ????? şeklinde oluyo ama chat penceresi normal latin alfabesi iyice bakmadan konuşmayın

Alıntıları Göster
    arklar bn kore serverını indirdim fakat bir türlü accout alamadım bu konuyu açan arkadaş bna msj yollayabilr mi çünkü kendisi kore serverında sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: hunterous_94

arklar bn kore serverını indirdim fakat bir türlü accout alamadım bu konuyu açan arkadaş bna msj yollayabilr mi çünkü kendisi kore serverında sanırım

Alıntıları Göster
    arkadaşım mıstersen inanmaya bilisin seni zorlayan yok reset attım geçti istersn sana butun fotoları gönderim

• quote:

Orijinalden alıntı: __ZuZu__

arkadaşım mıstersen inanmaya bilisin seni zorlayan yok reset attım geçti istersn sana butun fotoları gönderim

Alıntıları Göster
    bu char dün gece fazla içmiş
  • banada olmustu bikeresinde ama oynas girmedne once su meshur hata ????????????
    ?????????????
    ??????????
    ?????????????????????????*
    *
    ??
    ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

banada olmustu bikeresinde ama oynas girmedne once su meshur hata ????????????
    ?????????????
    ??????????
    ?????????????????????????*
    *
    ??
    ???
    çok seksi

• quote:

Orjinalden alıntı: __ZuZu__

KORE SERVERİNE ATILMSIM :)

Keşke item mall dan eğer sc'n faln varsa onları stalla koymayı deneseydin. Oyun kendisini kore sistemine göre hazırlayınca böle oluyor. Benim 1 pc'de 2 tane silkroad varken bu sorunu çok yaşıyordum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

quote:

Orjinalden alıntı: __ZuZu__

KORE SERVERİNE ATILMSIM :)

Keşke item mall dan eğer sc'n faln varsa onları stalla koymayı deneseydin. Oyun kendisini kore sistemine göre hazırlayınca böle oluyor. Benim 1 pc'de 2 tane silkroad varken bu sorunu çok yaşıyordum..
    ohaaa bune yaw çok komik adam resmen soyunmuş yüzmeyemi gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakurain

ohaaa bune yaw çok komik adam resmen soyunmuş yüzmeyemi gidecek

Alıntıları Göster
    partideki adamları tanıyorum gercekten tibetteki bir arkadasın charı gecmiş olsun kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

partideki adamları tanıyorum gercekten tibetteki bir arkadasın charı gecmiş olsun kardeşim

Alıntıları Göster
    muhahaha rezillik sen bunu menken yap kas mas ta var bunda olm bak ii manken olur bundan lemhumuhahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: seytan41

Memati

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.