Daha bugün 3 gibi girdim oyuna charıma tıkladım oyuna girdim o arada arkadaşımın biri hesabını verdi bişey halletcik onun hesapta girdim char falan yoktu bomboş dedim ona çok şaşırdı nasıl olur falan dedi neyse 2 saat falan geçti ben dc yedim tekrar girdim kendi hesabıma char falan yok bomboş oyunu sildim cdden tekrar yükledim olmuyo bottan denedim olmuyo normal launcherden denedim yok napcam ben ?? Lütfen yardım edin aha buda ss:
bug arkadaşım çoğu kişide oldu bu hafta bu
Ne zaman düzelir acaba ? İşim vardı benimde kascaktık arkadaşla
sürekli entera basılımı tutuyorsun
Evet girerken öyle yapıyorum bu mu etkiliyo ?
Biraz arasanız forumda herkes de olduğunu görürdünüz bu bir bug entera çok fazla abanınca oluyor 4-5 sn arayla denerseniz sorun olmaz..
Arkadaşlar oyunda hali hazırda bir kaç tane sorun devam etmekte. Yarın inşallah düzelir ümidiyle . . .
Benimde bugun oldu saat 2 den beri deniyorum 1 kere girdi char o da gozukmedi..
Enter bugu diyebilirizYarın düzelmesini bekleyemiycem artık.Preyi basıyorum inş. checkten sonra
Yardımlarınız için saolun 8 gibi girdim oyuna 2 lvl atladım hatta konu kilitlenebilir veya başkaları faydalansın diye açık kalabilir yetkilelerin tercihi o...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme