Şimdi Ara

chasing teemo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir custom game türü. custom gamelerde playerların ürettiği bu oyun modları küçümsenmemeli.
    aram modu bu şekilde doğdu, hatırlatırım. hem içlerinden gerçekten çok eğlenceliler çıkabiliyor.

örnek oyun linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazuur -- 20 Kasım 2014; 13:28:01 >

• Pek olmaz gibi sanki
  • reklam yapıyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniymiş gibi yazmışsın ama eskı bi mod bu aramda burdan çıkmamıştır aram dota 1 dede vardır,eskısı gibi talep edilmiyor bu oyun tarzı kımse customdan oyun seçmşyor cunku velhasıl başka bişe bulursan buyur yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha önceden bilmediğim için bana yeni gibi gelmiştir. hem bilmeyen daha pek çok insan vardır kesin.
    bu arada fun map açısından dota çok zengindi. o yüzden kesin herşeyin benzeri vardır dotada.
    dota 1'deki tower defence ve warlock maplerini hala özlerim.

riot da özgür yazılımcıların map geliştirebileceği bir ortam sunsa ve map çeşitliliği artsa ne güzel olurdu.
  • reklam değil hocam, referans link. paylaşımın yan amaçlarından biri tanıtım diyebiliriz hem mapi, hem de linkin bulunduğu ortamı.

reklam olması için ticari kaygıları olan bir kurumun yada kuruluşun daha çok para kazanmak amacı ile tanıtımının yapılması gerekir.
    dikkat ettiysen sözlükte bir tane reklam yok. sözlüğün de hiç bir geliri olmadığını tamamen gönüllü bir oluşum olduğunu sana söyleyebilirim.
    sözlüğün sahibi ise (şimdlilik 600 kadar) yazarları.

paranın elini attığı her şey kirleniyor, insanlar ise eğlencesine oyun oynamak istiyor. sözlük ise eğlenceyi boostlamak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Black myth wukong
    3 ay önce açıldı
    Black myth wukong
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.