Şimdi Ara

Chat Scripti (Odalı Sistem) - SpeakyChat gibi Soru?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir Chat Script İsteyen müşteri var... JS bilgim yok. Php ile bir panel hazırlayıp chat scripti ile bağlamayı düşünüyorum.

Daha önce chat scripti yazmadım, sohbet sistemi işi de almadım. Benden istenilen şöyle;

Odalı chat sistemi
    Odalar kiralanabilir, Satılabilir.
    Sms hizmeti yada sabit yazı reklam hizmeti.
    Yönetim paneli
    Portal yada Chat Paneli vs...

Biraz araştırma yaptım SpeakyChat yazılımına kadar bir çok ücretli ücretsiz sohbet scriptine ulaştım. Bu işi hakkıyla yada düzenbazlık ile yürüten makalelerde bir hayli fazla.

Diyeceğim şu ki SpeakyChat scriptini bileniniz yada benzeri bu şekil odalı sistemi bilenlerini var ise nasıl bir sistem kullanmam site için iyi olacaktır. örneğin odalı sistem olarak SpeakyChat en çok kullanılan ve oda fiyatları oldukça yüksek. Ayrıca müşteri de oda bakımından kar etmeyi amaçlıyor. Gerekirse Chat sistemini satın alarak diğer düzenlemeleri ben ayarlamayı planlıyorum.

• Hocam lütfen bu başlığa bir çözüm getirelim ?
  • Selam micromalik Eğer istediğin SpeakyChat türü bir oda sistemi ise ve sen bunu sesli chat vb. sohbet sistemleri için kullanacaksan bunun yanında birde yönetim paneli kodlaman veya bir şekilde temin etmen gerekmekte, Gerçi SpeakyChat Odasını Kullanabilmek için Panel host ve domainin olmasına bile gerek yok oda satin aldığınız taktirde size odaları kullanabileceğiniz voice.speakyweb.com/chat/ seklinde bir Sohbet adresi veriliyor.. Biz Suanda SpeakyChatin türkiye bayii lerindeniz ProfesyoneLPaneL.Com Site isimimiz, eğer SpeakyChat Oda Satin almak istersen ulaşabilirsin bize buradan Şunuda belirteyim suanda SpeakyChat adına Oda satisi yapiyorum diyerek kişilerin parasını alan ortadan kaybolan kişiler bi hayli fazla su anda Bir odanın Satisi yaklasık 12 euro 13 euro arasidir Bunun altina veya üstüne satis yapan kişiden Uzak durun derim.. Eğer bu konu hakkında başka sorun veya sorunun varsa yardimci olmaya çalışırım.
  • Oda kiralamak derken aynı sohbet penceresinde başka odalarmı?
    Yoksa herkeze sanki yeniden yazılmış gibi komple bir sohbet vermek mi ?
  • Benim yazdiklarim icin soruyorlarsan bu soruyu rLzApex Sesli Sohbet siteleri hakkında bilgi sahibi olmak gerekli anlayabilmek için, Sesli Chatlerde 1 odanin user kapasitesi 30 / 55 olarak değişiyor eğer 1 den fazla sohbet odasına sahip olunursa her odada 30 / 55 kişi barındırabilirsiniz. yani 2 odali bir sohbet sitesinin user kapasitesi 110 kisidir.. bunun gibi
  • @SistemLordu, @rLzApex ilginize teşekkur ederim.

Müşterinin isteği son görüşmemizde belli oldu. İstediği "SpeakChat sistemi" kendi pazarlamak istiyor. Serverı temin edebilir biz yazılımı yapmalıyız. Bende bu teknik bilgi yok eğer yapabiliriz diyenler var ise buyrun.
  • Yanlis anlamadiysam Oda Sistemi yazdirmak istiyor yani Bu çok sıkıntılı ve masraflı bir iş olur ve her kisi baş edemez bununla :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hocam :) Bunu müşteri karşısında masrafı ve emeğiyle uzun dakikalarca düşündüm :) SpeakyChat Arap bir yazılımcı tarafından tasarlanmış. Eee haliyle arap olunca para sevdası heralda bu kadar yüksek fiyatlar çekilmesine neden oluyor :) Haliyle biz bu tür bir yazılımı yapacak olduğumuzdan ek masraflar müşteriye ait olup istediğimiz tutarı isteyebiliriz. Yeterki yapalım iş kaçırmayı sevmem ne diyorsunuz biraz üzerinde tartışalım istiyorum :)
  • Aslında olay öyle değil yukarıdada belirtmiştim. SpeakyChat için Ana bayilerden biriyiz suanda Eğer siz veya bir başka kişi direk almanyadan oda almaya kalksa 20 30 euro ödemesi gerekli ve isteklerini kolayca belirtip verdiği paranın karsılıgını alamaz fakat suanda binlerce odaya sahibiz ve her ay binlerce odanin ödemesini binlerce euro olarak yapıyoruz Odamız cok olunca alis fiyatimizda düşüyor haliyle o yüzden dolayi suan piyasada 12 13 euro olarak satiliyor odalar ve bu yüksek bi fiyat değil Yani kalkıp oda sistemi yazdirip onun çilesini ve yüksek masrafını çekmektense aylik 13 euro ödemek daha makbul gibi
  • www.peakchat.com

www.netprogram.org

bu sitelere bak buraya yazdıran tanıdıklarım var

msn adresi sitede var

Chat Scripti (Odalı Sistem) - SpeakyChat gibi Soru?

• phpfreechat işini görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.