|
Bildirim
Sizinle mi uğraşacam demiştir. Kafa dinrlmeye geçmiş 🙂
|
Niyeyse haberlerin metinleri bi kısaldı
|
Almanlar gercekten biz kiskaniyor mu ? Diye sordum.sormaz olaydim. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ama tam da bir algoritma üzerinde tartışıyorduk sayın GPT olmadan uzun sürüyor... İnşallah sadece ufak bir kafa dinleme molasıdır. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Almanlar gercekten biz kiskaniyor mu ? Diye sordum.sormaz olaydim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AI olmadan olmuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hindular göçermiştir. geçen gece bir işim vardı. sorayım dedim. 1 saat cevap alamadım. sorayım dediğim de birşeyler yazdırmaktı. hinduların uyanık olduğu saatlerde chat gpt göçüyor! şu hindistanı ortadan kaldırsalar dünya çok daha yaşanabilir yer olacak. |
Nerde çokluk orada b*kluk diye boşuna söylememişler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla japonlar 100 değilde 300 de olsalar 500 de olsalar pek öyle olmazdı. aksine daha iyi olurdu Dünya için. herşey kültürle alakalı. bir toplumun kültürü sonuçta o toplumun bireyleri ile yaşıyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR.ROOT -- 28 Aralık 2024; 20:20:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ne var ne yok diye halini hatrını sorayım dedim... olanları sayarken biraz zorlandı ama olmayanları saymaya kalkınca tamamen çöktü |