Şimdi Ara

CHEAPSMELLS PARFÜM Sıcak Fırsatlar Öneriler, Nasıl Alınır ve Dikkat Edilmesi Gerekenler.İLK MESAJDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
7
Favori
176.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: denizfeneri

Yalnız cheapsmells hongkong menşeili ürünler satmaktadır. Yani imitasyon. Xsora da alsanız olur.

kaynak nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

bir de sanal kart ve normal kart için hangi kart seçenekleri seçilmeli bunu da belirtelim hocam

Selamlar

Sanal Kart yada normal kart farketmez Aynıdır Asıl kart ile (Sanal Kart bilgileri yazar bankanın sitesinde)
    Mesala Benim Finansbank Visa
  • quote:

Yalnız cheapsmells hongkong menşeili ürünler satmaktadır. Yani imitasyon. Xsora da alsanız olur.

hocam nasıl anladınız imitasyon olduğunu
  • Azizcim eline sağlık. Bence kullanılabilecek en iyi site CS ve sende sadece buna özel yapmışsın iyi olmuş.

Hayret muhalefet arkadaşlar buraya uğramamış. şimdiye kıyameti koparmış olmaları gerekirdi "sen nasıl yeni konu açarsın!!!

bu arada bir arkadaç ekstra indirim linkini istemiş. ilk mesaja eklersin:http://www.shopcodes.co.uk/shopdirect/go/cheapsmells

Ayrıca, bazı arkadaşlar kızacak ama ben indirim kodlarının olduğu linki de vereyim:http://www.selectyourvoucher.com/Discount-Codes-Retailers/Cheap-Smells
    burayı takip ederseniz güncel indirimlerden faydalanabilirsiniz. Buradaki kodları CS' de alış veriş yaparken hediye paketi yaptırma, kod girme sayfasındaki "promotional code" alanına girmelisiniz.

CHEAPSMELLS PARFÜM Sıcak Fırsatlar Öneriler, Nasıl Alınır ve Dikkat Edilmesi Gerekenler.İLK MESAJDA

• arkadaşlar Xsora diye bir yer öneren kişi nerede?

önermenin ötesinde cheapsmells ürünlerine imitasyon demiş.

benim aldığım parfüm gayet gerçekti

Kargo konusunda sanırım sorun yaşayacağım. çünkü 29 mayısta kargoya verlen ürün hala gelmedi. ilk siparişim 5 iş gününde gelmişti. bugün 7 işgünü geçti. toplamda da 11 gün geçti ama hala gelmedi.

PTT kargoyu arasam bilgi verirler mi acaba?
  • Bende az öncehttp://www.fragrancex.com üzerinden bir parfüm siparişi verdim. strawberry'den yarı yarıya ucuz ve 136 olumlu yorum almış bir tester.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

Azizcim eline sağlık. Bence kullanılabilecek en iyi site CS ve sende sadece buna özel yapmışsın iyi olmuş.

Teşekkürler Ekledim ilk mesaja Çaktırma Gelmesinler şimdi

ayrıca imitasyon değil çok uzun zamandır kullandığım bir parfümü alarak denedim kesinlikle orjinal di.

Arkadaşlar Birde Parfüm Önerileri Yaparsanız İlk mesaja Eklerim

Parfüm Adı: Versace Blue Jeans
    Koku :10/7
    Kalıcılık : 10 /6
    Gibi yada koku ve kalıcılık mevsim hakkında yorumlar şeklinde yazarsanız Eklerim ilk mesaja

• quote:

Orjinalden alıntı: torrentialrun

arkadaşlar Xsora diye bir yer öneren kişi nerede?

Kargo konusunda sanırım sorun yaşayacağım. çünkü 29 mayısta kargoya verlen ürün hala gelmedi. ilk siparişim 5 iş gününde gelmişti. bugün 7 işgünü geçti. toplamda da 11 gün geçti ama hala gelmedi.

arasıra dengesizlikler oluyor.
    diğer konuda flava isimli arkadaşın 24 mayıs siparişi dün gelmiş. (yanlış yazmadıysam)
    bazen 20 gün bazen 4 gün sürüyor. bu süre neden bu kadar oynak anlamıyorum.
    ptt kargoya ulaşabilirsen, birde kargon hakkında bilgi alabilirsen tarihe geçersin söyleyeyim sana..:-P

@aziz bende versace blue jeans öneriyorum.:) ben çok beğendim ama tabii ki buradan tavsiye isim alanlar sipariş vermeden önce gidip bir parfümeriden denemeliler, sonra küfür yemiyelim.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWiST_oF_FaCe -- 9 Haziran 2009; 11:12:02 >

• sitenin kapanmasına az kaldı :)
  • Bakalım arkadaşlar ben de ilk siparişimi sizlerin sayesinde buradan bilgiler alarak bugün verim. Umarım çabuk gelir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: unnamed911

abicim senin aldığın balsam da neymiş yane cümle alem duydu artık bu muabeti gören geçen hepsi görmüştür emin ol içini rahat tut
    quote:

quote:

diğer konuda flava isimli arkadaşın 24 mayıs siparişi dün gelmiş. (yanlış yazmadıysam)
    ptt kargoya ulaşabilirsen, birde kargon hakkında bilgi alabilirsen tarihe geçersin söyleyeyim sana..:-P

@aziz bende versace blue jeans öneriyorum.:) ben çok beğendim ama tabii ki buradan tavsiye isim alanlar sipariş vermeden önce gidip bir parfümeriden denemeliler, sonra küfür yemiyelim.
    ayrıca calvin klein euphoria aftershave balm bulanlar kapsın. niveadan sonra çok iyi geldi. (200ml--yaklaşık 20 tl)

saygılar.

pardon kardeş rahatsız etmiş hemen editliyorum.
    böyle 2 kelime ile rahatsız olan rahatsızlardan bende rahatsız oluyorum.
    bende seni tebrik ediyorum o kadar mesajın var bir tane faydalı yazın yok.
    ben en azından bilgi paylaşıyorum senin gibi boş konuşmuyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: åziz

İlk Öneri Versace (Versus) Blue Jeans 9,95 di bitirdik Şimdi 12,95 e Duş jeli ile birlikte satılıyor 12,95 e alınabilecek iyi bir ürün diyebilirim
    http://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?id=12885

Set almıştım 15 oluyor ama Duş jelini kullanmadım isteyen olursa uygun fiyata verebilirim
  • Selamlar

ayrıca calvin klein euphoria aftershave balm bulanlar kapsın. niveadan sonra çok iyi geldi. (200ml--yaklaşık 20 tl)

Mutlaka Alacağım Normalde Fazla kullanmıyorum ama Nivea kullanmıştım emilene kadar parlak parlak dolaşıyordum.

Ayrıca 7-8£ di galiba fiyatı da uygun kullananlar veya sakalı çok olanlar için denemek lazım
    Teşekkürler...
  • sen yokken ben bu konuya cok yazı yazdım ben bi senedir bu siteyi kullanıyorum ayrıca
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: unnamed911

abicim senin aldığın balsam da neymiş yane cümle alem duydu artık bu muabeti gören geçen hepsi görmüştür emin ol içini rahat tut
    quote:

quote:

saygılar.

pardon kardeş rahatsız etmiş hemen editliyorum.
    böyle 2 kelime ile rahatsız olan rahatsızlardan bende rahatsız oluyorum.
    bende seni tebrik ediyorum o kadar mesajın var bir tane faydalı yazın yok.
    ben en azından bilgi paylaşıyorum senin gibi boş konuşmuyorum.

• quote:

aslında şuan merak ettiğim şey takip numaramız olmadığı için evde olmadığımız zaman kargo gelirse prosedür nasıl olacak.Kargo en yakın pttye mi geliyor?Oraya mı uğruyoruz hergün bizim bi paket vardı diye.Biraz alengirli gibi o süreç

Bu fazla olumlu bir yaklaşım olmuş, ben kendi yaşadığımı soyliyeyim apartman kapısının dışına bırakıp gidiyorlar, evde olup olmaman birşey değiştirmiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza2000

quote:

aslında şuan merak ettiğim şey takip numaramız olmadığı için evde olmadığımız zaman kargo gelirse prosedür nasıl olacak.Kargo en yakın pttye mi geliyor?Oraya mı uğruyoruz hergün bizim bi paket vardı diye.Biraz alengirli gibi o süreç

Bu fazla olumlu bir yaklaşım olmuş, ben kendi yaşadığımı soyliyeyim apartman kapısının dışına bırakıp gidiyorlar, evde olup olmaman birşey değiştirmiyor...

Çok sorumsuzmuş sizin görevli.Bir de para mı alıyor bu iş için o adam.Kim işinin hakkını layıkıyla vererek yapacak bu ülkede çok merak ediyorum -belki biz de dahil-.Layıkıyla yapmayı geçtim senin işin zaten bu,bunun için maaş alıyorsun onu da yapamıyorsan yapma kardeşim.

• quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

kaynak nedir

40 akıllının taşı çıkaramadığı kuyu'dur muhtemelen. Kendime, eşe, dosta; 1 yıl içinde 15-20 parfüm, kozmetik, vs aldım. Çoğu da daha önce Sevil, Tekin Acar ve Douglas'tan daha önce alınmış ve kullanılmış ürünlerdi. Cheapsmells'den de 8 sipariş verdim toplamda, gümrüğe takılmasın diye 1'er 1'er istedim, şansım yaver gitti.
    Zaten 8 rakamı ürünlerin orjinalliği hakkında yeterli bilgi veriyordur herhalde. Bir insan 8 defa aldanır mı yahu, hadi ben aldandım diyelim, o kadar insan yedi bu üzümün bağından.

Zamanında satışları düştüğünden midir bilinmez, Strawberry'nin sahte ürün sattığı haberi "yazdırılmıştı" Sabah gazetesine. Bunu yazdaranlar da eminim bu yerli parfüm tekelleriydi. (Sevil'den tut da Te-Ha Kozmetiğe kadar). Özellikle hanımların rağbet ettiği 10'a yakın forumda buna benzer konular vardı, bir de hatunları düşünün yani, bizim gibi 2 parfümle kozmetik alışverişini kapatmazlar, yüz çeşit kozmetik var onları ilgilendiren.

İşte bu safsata haberlerle "-Ucuz parfüm sahte parfümdür, gelin size 3-4 kat büyük kazık sokalım, rahatlarsınız." gizli mesajı verilmeye çalışıldı, kulaktan kulağa o haber dönüşüm geçirerek bugünlere geldi. Benim Xsora ile işim olmaz, 4'te 1 fiyatına Eternity, 3'te 1 fiyatına Burberry London, yarı fiyatına Rochas Men aldım. Diğer konuda da benim gibi bu sitelerin lehine tanıklık yapacak 20-25 adam tanıyorum, bu mesajı gördükçe onlar da yazacaklardır fikirlerini. Kazık yemeye meraklı arkadaşlara hayatlarında başarılar dilerim, bense site hakkında tecrübesi olmadığı halde birilerinin uydurduğu haberlere değil, kendi gözüme, burnuma ve aklıma inanırım. Siz de inanın arkadaş, Allah akıl vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 9 Haziran 2009; 12:57:38 >

• tebrikler iyi güzel açıklama.
    bunu da ilk mesaja koymak lazım..
  • takdire şayan bir çalışma olmuş .aslında fazla cevap yazıp konuyu gene 100 sayfalara taşımamak lazım ama övmeden edemedim ..dünyada bizim kadar insan kazıklamaya meyilli başka toplum yoktur herhalde --çoğunu tanımıyorumda zaten sosyal yapısını -- o yüzden her işte bir bit yeniği arıyoruz sanırım..
  • cheapsmells de satılan hiçbir ürün sahte değildir bu konuda çıkarılan uydurma haberlere sakın ola kanmayınız. trox arkadasımızında dediği gibi insanımız okadar alısmıs kı kazık yemeye parfum magazalarında 180-200 tl lere satılan parfumlerın yurtdısı menşei sitelerde 60-80 tl ye alındıgını gorunce ıster ıstemez kuşkuya düşüyo ve bit yeniği arıyo ancak aramayın arkadaşlar bu parfümlerin hepsi orjinal parfümler ülkemize girişi fiyatlarıda üç aşağı beş yukarı cheapsmells fiyatlarında ama okadar çok kalem vergi biniyor ki ustune sevil veya tekin acardaki fiyatlarla karsı karsıya kalıyor. malesef ülkemiz de sistem böyle ben size cheapsmells teki müthiş fiyatların tadını çıkarın derim. kalın sağlıcakla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.