Şimdi Ara

CHEAPSMELLS PARFÜM Sıcak Fırsatlar Öneriler, Nasıl Alınır ve Dikkat Edilmesi Gerekenler.İLK MESAJDA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
7
Favori
176.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drakin

posta kodu bölümünü sadece UK(united kingdom) da olanlarmı dolduruyor yoksa bizde mi dolduruyoruz misal bizim 35320 bu yeterlimi ?

Selamlar

Posta kodunu TR-34000 olarak yazabilirsin

arkadaşlar bu posta kodu yüzünden şiparişi başka siteden vermek zorunda kaldım TR-34??? yazsak kesin oluyormu ?
  • Selamlar

Bildigim kadarı ile

34xxx de yazabilirsin TR-34xxx de

Ben 34xxx yazmıştım
  • arkadaşlar 17 mayısta sipariş verdiğim parfümler hala gelmedi ne yapmam gerekiyo mesaj atmak için çokmu erken ve ne zaman atmam gerekiyo ve nasıl bir mesaj atmam gerekiyo yardım edin lütfen
  • Beyler bankaya sordum burda siparişleriniz gözüküo iptal olmuş dio. Maxinette makbuzları var ama iptal hepsi galiba ben anlamadım bu nasıl iş. Banka dedi sitede sorun var onlara sorun dio acaba türkçe karakter den mi problem yaşıyorum isimde Hiç cs den iş bankası maximum veya sanal kartla alışveriş yapan var mı böle isminde türkçe karaktere sahip olaraktan? Cs ye mesaj attım acaba ne gelcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: drakin

jean i ben denedim fakat pek hoşuma gittiğini söyleyemem.diğer iki parfümden deneyen varsa yorum yazarsa sevinirim.

Arkadaşım selamlar sana yardımcı olmaya çalışayım
    Burberry Weekend: Bana bayan kokusunu anımsatıo bayık bir koku tavsiye etmem.
    Diesel Masculine ise daha ağır bir koku ama arkadaşım onada para vermeye değmez açıkçası fiyatları makul diye alıyorum diyorsan Burberry'nin Touch'ını dene derim fiyat olarakda gayet iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_nemesis
    arkadaşlar 17 mayısta sipariş verdiğim parfümler hala gelmedi ne yapmam gerekiyo mesaj atmak için çokmu erken ve ne zaman atmam gerekiyo ve nasıl bir mesaj atmam gerekiyo yardım edin lütfen

Benim 11'in de verip , 13'ünde gönderilen ürünlerim gelmedi.
    Dün ne yapılması gerektiğine dair mail attım.Anında geri döndüler.
    Avrupa ülkeleri için Prosedür 14-20 iş günü imiş.13'ünde gönderildiği
    için 20 hazirana kadar beklememi istiyorlar. Hala gelmediyse tekrar
    gönderim yapacaklarmış. Haliyle sizinde haziran sonuna kadar baklemenizi
    isteyeceklerdir.
  • ben maksimın sanal kartla alışveriş yapıyorum...hiç sorun yaşamadım...türkçe karakter isimde kullandım sadece...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ser_Tar

quote:

Orjinalden alıntı: lord_nemesis
    arkadaşlar 17 mayısta sipariş verdiğim parfümler hala gelmedi ne yapmam gerekiyo mesaj atmak için çokmu erken ve ne zaman atmam gerekiyo ve nasıl bir mesaj atmam gerekiyo yardım edin lütfen

Benim 11'in de verip , 13'ünde gönderilen ürünlerim gelmedi.
    Dün ne yapılması gerektiğine dair mail attım.Anında geri döndüler.
    Avrupa ülkeleri için Prosedür 14-20 iş günü imiş.13'ünde gönderildiği
    için 20 hazirana kadar beklememi istiyorlar. Hala gelmediyse tekrar
    gönderim yapacaklarmış. Haliyle sizinde haziran sonuna kadar baklemenizi
    isteyeceklerdir.

tamam kardeşim saol bide mesajı banada bi pm atarsan ingilizcem pek yok

• arkadaşlar benim de 27 mayıs tarihli (29 mayısta kargolandı) siparişim az önce geldi.
    bu sıralar babalar günü nedeniyle yurtfışında kargolarda falan sorun olabilir mi ki?

bu arada PTT kargoyu arayacağım demiştim önceki mesajımda ya,

önceki gün PTT kargoyu aradım. çalıştığım işyeri PTT kargo ile anlaşmalı o nedenle tanıdıklar falan var Kargoda ama "alıcı ismi ile sorgu yapamıyorlarmış". sadece barkod ile sorgu yapıyorlarmış. çok saçma ama bir bilgiye ulaşamadım oradan.
    umarım diğer arkadaşların kargosu da en kısa sürede ellerinde olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat8550

ben maksimın sanal kartla alışveriş yapıyorum...hiç sorun yaşamadım...türkçe karakter isimde kullandım sadece...

peki maxiNet i kullanıyor msun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erengy

Beyler ben şu an sipariş veremiyorum maximum kartla

Order Failed

Unfortunately your order did not successfully process through our system. Your card may have been declined. Please go to the check out and try a different card or phone us direct to make an order.

We apologise for any inconvenience.

dio hep böle kaç kez denedim olmadı. Başka birisi böle bi sorunla karşılaştı mı?

Benimde kartım maximum aynı sorunla bende karşılaştım sonra sıkıldım vazgeçtim olmuyosa olmuyo dedim napalım uğraşmadım birdaha. Sanıyorum güvenlikle ilgili bir problem bu, bankadan kartı sanal alışverişe açtırmak gerekiyor bunun için bir şifre veriyorlar öyle hatırlıyorum...

• İş Bankası Sanal kartı ve Garanti'nin asıl kartıyla alışveriş yapabiliyorum,
    İş Bankası Maximum ve Garanti Sanal kart ile yapamıyorum.
    Alternatifi olmayan için zor iş CS'den alışveriş yapmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erengy

quote:

Orjinalden alıntı: murat8550

ben maksimın sanal kartla alışveriş yapıyorum...hiç sorun yaşamadım...türkçe karakter isimde kullandım sadece...

peki maxiNet i kullanıyor msun?

evet maxineti kullanıyorum zaten alışverişten hemen sonra maxi net çıkıyor...pardon önce para kesimi için güvenlik olrak ve onunda şifresini girince işlem onaylanıyor...
  • Selamlar

Arkadaşlar anladığım kadarı ile siz sanal kartın 3D veya farklı isimlendirme olabilir

aktif hale getirememişsiniz. diye düşünüyorum.

Aktif hale geldiğinde Sizden Sanal kart için bile kullanım şifre istiyor

Finansbank için Bir hatırlatma Resmi gibi. hatırlatma "kelime" atıyorsunuz kelime yi görüp şifreyi girince OK dir

Finanbank için Aktivasyonunu ilk mesajda anlattım.
  • Son 2 gün içerisinde cs den alışveriş yapan oldu mu garanti veya iş bankasıyla? acaba sorun sitede mi? 3D falan hepsi tamam ama daha bişi yok ortada
  • Cheapsmells'de ufak tester satışı yok galiba ? Bunun için önerebileceğiniz bir site var mı ?
  • Arkadaşlar dün gece itibariyle bu sayfadaki yönlendirmeleri okuyarak bir adet parfüm siparişi verdim..
    Ama login olup girdiğimde hiç bir yerde sipariş ettiğime dair bir yazı yada kargoya verildi , "dispatched" tarzı
    bir yazı göremedim..
    Siparişimin ne durumda olduğunu nasıl öğrenebilirim..??
  • VAT indirimi bize nasıl geri dönecek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLes

Arkadaşlar dün gece itibariyle bu sayfadaki yönlendirmeleri okuyarak bir adet parfüm siparişi verdim..
    Ama login olup girdiğimde hiç bir yerde sipariş ettiğime dair bir yazı yada kargoya verildi , "dispatched" tarzı
    bir yazı göremedim..

Selamlar

Siparişe dair mail aldınmı aldıysan

Account Bölümünden // Current Order Status Bölümünden görebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLes

Arkadaşlar dün gece itibariyle bu sayfadaki yönlendirmeleri okuyarak bir adet parfüm siparişi verdim..
    bir yazı göremedim..

Sayfanın sağ üstünde account var, oradan da current order status'tan kontrol edebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.