Şimdi Ara

CHEAPSMELLS PARFÜM Sıcak Fırsatlar Öneriler, Nasıl Alınır ve Dikkat Edilmesi Gerekenler.İLK MESAJDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
7
Favori
176.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Link indirimi %5

Öncelikle Link İndirimi İndirimden yararlanabilmek için değişen linkleri tıklayarak Cheapsmells e gireceğiz (Tıkladığımız da gelir CS)
    İndirimden yararlanabilmek için 30 Siterllini geçmeli diye hatırlıyorum
    Link:http://www.shopcodes.co.uk/shopdirect/go/cheapsmells
    Bu linke tıklarsanız CS gelir ve Sepette %5 İndirim alırsınız

Vat KDV inidirimi kaldırıldığında sonra alım yapmadım.

Selamlar

www.cheapsmells.com Sitesini Parfüm Sıcak fırsatlardan Tanıdım. Tüm önemli konuların ilk mesajda olması gerektiğini düşünüyorum. ve Sadece Cheapsmells deki Fırsatlar içindir...
    Zira Yüzlerce Sayfada her 2-3 Sayfada bir aynı sorular Soruluyor.

1. Sipariş
    14 Mayıs 2009perşembe (Gece) Sipariş 20 Mayıs Çarşamba Ulaştı (19 mayısdan dolayı)

2. Sipariş
    10 Temmuz Cuma 10:00 Sipariş. 14 Temmuz Salı Ulaştı

Soru 1: cheapsmells güvenlimidir.
    Cevap 1: 2 Adet parfüm aldım 4-5 iş gününde elime ulaştı. çoğu arkadaşımıza da sorunsuz ulaşmış. 2-3 Den fazla sipariş yapmayın gümrük ve postanede sorun çıkabilir.

Soru 2: Kargo Ücreti ne kadar
    Cevap 2: Her ürün adeti için 3,03 £ SETLER için 3,60£ (3,03£ x Ürün Adeti) olduğu için fazla adet almanın anlamı yok KARGO ÜÇRETLERİ ARTMIŞTIR SİPARİŞİ VERİRKEN BAKINIZ

Ürün başına Kargo ücreti alındığı için max. 3 Adet sipariş verin Tavsiye edilen 1-2 Adettir. Siparişiniz Kargolandıktan 2-3 gün sonra tekrar sipariş verebilirsiniz

Soru 3: Para Birimi £ Nedir
    Cevap 3: £ İngiliz Sterlinidir. Yaklaşık 1£ = 1,61 $ dır Yani Gördüğümüz Rakamı 1,61 Le çarpıp onu da $ kuruyla çarparsak TL olarak Buluruz
    € ile alışveriş imkanı artık var

Soru 4: 19,95£ Yazan bir ürün bize ne kadara mal olur.
    Cevap 4: 19,95 x 1,61 ($ £ paritesi) = 32,12$ eder 32,12 x 1,55 (Dolar kuru)= 49,79 TL VAT indirimi ile 49,79/100*87= 43,31 TL
    + Her ürün için 3,03 £ Kargo ücreti 3,03 x1,61x 1,55 ($ kuru)= 7,6 TL Yani Her ürün için 7 Lira Kargo Ücreti Ödüyorsunuz.
    € tercih ederek direk € ile hesaplama yapabiliriz

Soru 5: VAT nedir nasıl yararlanılır VAT İNDİRİMİ KALDIRILMILTIR 21.09.2009
    Cevap 5:
    VAT Türkiye’deki vergi iadesi olarak düşünürsek Türkiye'ye geleceği için VAT indiriminden Yararlanırız
    Buda Aldığımız ürünün %13 Kadardır (Kargo ücreti dahil değil)

Ne zaman Alışverişi Tamamlayıp Sipariş NO alır almaz Gönderebilirsiniz. yada daha sonra
     CHEAPSMELLS PARFÜM Sıcak Fırsatlar Öneriler, Nasıl Alınır ve Dikkat Edilmesi Gerekenler.İLK MESAJDA

Cheapsmells deki Sağ üsteki Contact Alttaki Hazır metini değişiklikleri yapın gönderin

Örnek Alıntı: Designer83

Dear sir/madam,

I've made a purchase from your site recently.
    I've paid its cost including VAT.

I am living in Turkey. Because of being a non-UK resident, I will be glad if you can make a VAT refund for my order.

My order number is: XXXXXXX (Buraya sipariş numaranızı yazın)

I'm looking forward to hearing from you,
    Sincerely,

Adınız Soyadınız

Edit: Hemen Cevap Geliyor 1 hafta içinde hesabınıza paranın geçeceğine dair.

Soru 6: Nasıl Alışveriş yapabilirim
    Cevap 6: Benim Önerim Sanal Kart kullanmanız Sanal kartta Bazı kartlarda Finansbank Örnek 3D Güvenliği Açtırmanız lazım
    Finansbank // Kartlar // Kredi Kartları // 3 Kat Güvenli sistem
    den Sanal Kartta şifre alabiliyorsunuz
    www.finansbank.com.tr
    QNB Finansbank Bankacılık ve Finans Hizmetleri
    http://www.finansbank.com.tr/kartlar/kredi-kartlari/uc-kat-guvenli-sistem.aspx

Bazı arkadaşlarda Kart İsmi ile üye ismi aynı olmalı diyorlar Bende sorun çıkmadı. Sürekli kullandığım bir kart ve Soyadı aynı bir kart
    Üye olma Aşaması Register den
    Ad ve Soyadında Ben TR karakter Kullanmadım Ayrıca Adres Kısmında TR karakter kullanmadım Daha iyi oluyor Bence çünkü #{#@ gibi karaterler çıkmaması için
    Üye olduktan sonra Ürün aramayı Search kısmından yada Hazır En çok satanlar indirimdekiler vs arayın işte
    Bir ürün Bulduk Diyelim
    Add ile Sepete ekliyelim
    RPG £ 10 Başka Yerdeki satış fiyatı galiba
    Our price £ 6,5 ALACAĞIMIZ FİYAT
    Saving £ 3,5 (35%) Kazancımız
    Basket Basıp Seçtiğimiz ürünleri görüp Yanındaki rakamlarla artırıp azaltabiliriz
    ve Checout la devam edelim Burda Fatura ve Sevk Adresi Çıkar Değiştirmek isterseniz Edit İle değiştirin
    Hediye paketi ve Notu için Hediye kodları için (kullanmadım)
    Kargo üçreti bedavaya getiren kargo kodu yada kargo üçretini düşüren kodlar var fakat fazla bilgim yok
    Son aşamada Sevk ve Fatura adresi son kez ya kabul ediyorsun yada geri gidip değiştirebiliyorsun
    Burdan Kredi kartının tipini Seçiyorsun Sanal kart da olabiliyor.
    Asıl kart için karta bakınız Sanal kartta Aynıdır diye düşünüyorum. Bankanın sitesinden kart bilgilerine bakın. Zaten Son kullanma CV no için bakmanız gerekiyor. En çok Visa dır diye düşünüyorum
    Burdan kart bilgileri ni doldurup Submit derseniz OK dir

Soru 7: Kaç Günde Kargo geliyor Takibi Yapılabiliyor mu?
    Cevap 7: Kargo Takip Numarası Ekstra ücret ile oluyor .
    Airmail: Kargo takipsiz
    İnternational Signed : Kargo Takip Nolu
    ADRESİNİZDE TÜRKÇE KARAKTER KULLANMAYIN Örnek: KADIKÖY Kadikoy - KADIKOY yazın (ı, i harfine dikkat edin küçük harf ı yazmayın )
    kargo takip istemez iseniz kaybolmalar yaşayan arkadaşlar var. Ben özellikle İş Adresimi verdim Gelip evde bulamadık demesinler Diye
    Ürünün cheapsmells den Account dan Takip edebilirsiniz eğer Dispatched Yazıyorsa ürün kargolanmış demektir
    Ürün Tesliminde de Değişmiyor Bundan Sonra Şansınıza Ve PTT de deki kişilerin İnsafına Kalmış

Edit: Ürün kimine 4-5 İş gününde kimine 15 iş gününde geliyor. erken gelenler sevinsin fakat geç gelenler hemen kargom gelmedi diye para iadesi istemesin, para iadesi istenmesi için 20 İş günü gerekli .
    20 iş günden sonra
    Ama Tavsiyem 20 Günde gelmez ise Önce PTT ye gidip bir kolim vardı diye araştırın, ondan sonra para yada ürünü tekrar isteyin.

I have not received my last order, yet that (burada order numaranı da belirt) has been dispatched on 1st June 2009. How can you help me?

Soru 8: Gümrük Sorun olur mu?
    Cevap 8: Gümrük de 100 € dan sonra Sorun olur onun için 100 € yu geçmeyin aynı zamanda da 3 ürünü geçmemeye çalışın
    Ürünün Kargo Paketi üzerinde Kaç £ olduğu yazıyor Kesinlikle 100 € ya dikkat edin

Fakat Sanal Kartlarda 3D güvenlik sitemini açtırmanız gerekiyor. O kısım kara verip Tekrar Alışveriş yaparsam çıkacak

Sonuç: Tek parfüm Fiyatına 3 Parfüm Kargo Dahil Gerçi 2 Tane Versace Blue Jeans Aldım Test İçin

56,65 TL iki Parfüm kargo Dahil VAT indirimi Aldım 5,93 TL Sonuç: 56,65-5,93 = 50,72TL 2 Adet 75 Ml Versace. Gerçi Bitirdik

14 Mayıs Perşembe Akşamı sipariş 20 Mayıs Sabah Sabah Elimde (Arada 19 Mayıs Tatili var)

Diğer parfüm siteleri Nasıldır bilmiyorum hiç ilgimi çekmemişti Sevdiğim parfümü çok ucuza bulunca direk Cheapsmells'i Sevdim iyi yorumlarda etkili oldu

Soru 9: Kargoya verildiğini nasıl anlarım.
    Cevap 9:

Sitede Sağ üstte Account da

Current Order Status tıklayarak

Dispatched = Kargolandı PTT

Soru 10: Ekstra İndirimler varmı
    Cevap 10:

Ekstra İndirimler Var
    Kod İndirimi, Kargo İndirimi (kod sayılabilir) ve Link indirimi

Kısaca Kod ve Link indirimi Diyebiliriz

Öncelikle Link İndirimi İndirimden yararlanabilmek için değişen linkleri tıklayarak Cheapsmells e gireceğiz (Tıkladığımız da gelir CS)
    İndirimden yararlanabilmek için 30 Siterllini geçmeli
    Link:http://www.shopcodes.co.uk/shopdirect/go/cheapsmells

Kod İndirimi Alışveriş sepetimizi doldurduktan sonra normal şekilde sıralamadan gidip Kod yazacağımız Sayfa gelince Kodu Sayfaya yazarak İndrim alabiliyoruz
    Burda promotional code bölümüne kodumuzu yazıyoruz
    Kod: codescouk (Temmuz sonuna kadar galiba)
    Örnek:

PARFÜM ÖNERİLERİ: Artık Yarın Arkadaşlar İlk 3 Mesaj Ve Kişi Cheapsmells i kullanan kişiler olursa daha iyi olur yardımlar için

İlk Öneri Versace (Versus) Blue Jeans 9,95 di bitirdik Şimdi 12,95 e Duş jeli ile birlikte satılıyor 12,95 e alınabilecek iyi bir ürün diyebilirim
    http://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?id=12885

Hayırlı olsun

Edit:
    Alıntı: TWiST_oF_FaCe Katkılarından dolayı teşekkürler.

bu arada bir arkadaş ekstra indirim linkini istemiş. ilk mesaja eklersin:http://www.shopcodes.co.uk/shopdirect/go/cheapsmells

Ayrıca, bazı arkadaşlar kızacak ama ben indirim kodlarının olduğu linki de vereyim:
    burayı takip ederseniz güncel indirimlerden faydalanabilirsiniz. Buradaki kodları CS' de alış veriş yaparken hediye paketi yaptırma, kod girme sayfasındaki "promotional code" alanına girmelisiniz.

Cheapsmells Ürün orjinalliği hakkında; Ürün alıpta orjinallik konusunda acaba diyen olduğunu duymadım
    quote:

Orjinalden alıntı: TRQX
    quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz
    quote:

Orjinalden alıntı: denizfeneri
    Yalnız cheapsmells hongkong menşeili ürünler satmaktadır. Yani imitasyon. Xsora da alsanız olur.

kaynak nedir

40 akıllının taşı çıkaramadığı kuyu'dur muhtemelen. Kendime, eşe, dosta; 1 yıl içinde 15-20 parfüm, kozmetik, vs aldım. Çoğu da daha önce Sevil, Tekin Acar ve Douglas'tan daha önce alınmış ve kullanılmış ürünlerdi. Cheapsmells'den de 8 sipariş verdim toplamda, gümrüğe takılmasın diye 1'er 1'er istedim, şansım yaver gitti.
    Zaten 8 rakamı ürünlerin orijinalliği hakkında yeterli bilgi veriyordur herhalde. Bir insan 8 defa aldanır mı yahu, hadi ben aldandım diyelim, o kadar insan yedi bu üzümün bağından.

Zamanında satışları düştüğünden midir bilinmez, Strawberry'nin sahte ürün sattığı haberi "yazdırılmıştı" Sabah gazetesine. Bunu yazdıranlar da eminim bu yerli parfüm tekelleriydi. (Sevil'den tut da Te-Ha Kozmetiğe kadar). Özellikle hanımların rağbet ettiği 10'a yakın forumda buna benzer konular vardı, bir de hatunları düşünün yani, bizim gibi 2 parfümle kozmetik alışverişini kapatmazlar, yüz çeşit kozmetik var onları ilgilendiren.

İşte bu safsata haberlerle "-Ucuz parfüm sahte parfümdür, gelin size 3-4 kat büyük kazık sokalım, rahatlarsınız." gizli mesajı verilmeye çalışıldı, kulaktan kulağa o haber dönüşüm geçirerek bugünlere geldi. Benim Xsora ile işim olmaz, 4'te 1 fiyatına Eternity, 3'te 1 fiyatına Burberry London, yarı fiyatına Rochas Men aldım. Diğer konuda da benim gibi bu sitelerin lehine tanıklık yapacak 20-25 adam tanıyorum, bu mesajı gördükçe onlar da yazacaklardır fikirlerini. Kazık yemeye meraklı arkadaşlara hayatlarında başarılar dilerim, bense site hakkında tecrübesi olmadığı halde birilerinin uydurduğu haberlere değil, kendi gözüme, burnuma ve aklıma inanırım. Siz de inanın arkadaş, Allah akıl vermiş.

Çok fazla sayıda kullandığım ürün ve eski şişeleri olan ürünü sipariş ettim Kesinlikle orjinal hiç terettüdüm olmadı.
    Eğer İmitasyon buysa ben bunada razıyım

@ celalcaner2 önerisi ile yazısını ekliyorum

ARKADAŞLAR KARGONUZUN KAYBOLMAMASI İÇİN ADRESİ ÇOK AYRINTILI TÜRKÇE KARAKTER KULLANMADAN YAZIN

AYRICA BAZI YERLERİNE NOT DÜŞÜN:

LÜTFEN ŞAHSIMA ULAŞTIRIN
    LÜTFEN KAYBOLMASIN
    ALLAH RIZASI İÇİN KAYBOLMASIN (önerilir. )
    vs. vs.

VE ÜRÜNÜ SİPARİŞ ETTİKTEN EN GEÇ 1 HAFTA SONRA FALAN GÜMRÜĞÜ VE PTT Yİ ARAYIN. ÜRÜN GELMEDİKÇE 2-3 GÜNDE BİR ARAYIN. BU ŞEKİLDE YAPMANIZIN FAYDASI ŞUDUR: DİYELİM Kİ ADAMLAR MALLARI ÇALMAK İSTEDİLER. SEN SÜREKLİ ARAYINCA BUNUN PEŞİNİ BIRAKMAZLAR DİYİP ÇALMAKTAN VAZGEÇERLER.

hocam bu mesajı cheapsmells başlığınızın ilk mesajına editleyebilirseniz çok sevinirim. kargo kayıplarını azaltacağına inanıyorum.

Bence Gümrüğü aramak mantıksız, allah rızası ile getiriyorlar ise kargo takipli alalım daha iyi Adreste türkçe karaktere katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 15 Haziran 2010; 21:40:03 >

• Güzel başlık olmuş.
  • emeğine sağlık kardeş. önemli ve devamlı sorulan soruların tek bir yerde toplanması çok güzel olmuş. şimdi biraz yazlık parfüm tavsiyesi lazım.

oy oy oy! piyango bize vurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 8 Haziran 2009; 22:57:23 >
  • Ellerine sağlık güzel olmuş

Hep sorulan sorulardı zaten sanırım artık çoğu kişide soru işareti kalmayacak

Birde Konunun başlıgı biraz daha düzenleyebilirsin '' PARFÜM '' ibaresi yokta sadece öneri bilen biliyor zaten maksat bilmeyenlerin dikkatini çekmek
  • zamanlama harika tam parfüm alacakken cs den teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

zamanlama harika tam parfüm alacakken cs den teşekkürler

Aynı Durumlarda Bende kaldım Alışverişe Başlıyorsun bir noktada takıldın yada merak ettin ama onlarca Sayfanın hangisinde Cevap var bilmiyorsun.
    Soru sorduğun zamanda 2-3 Sayfa önce cevaplamış olan arkadaş sitem ediyor okusana diye sende onlarca sayfanın neresinde bilemediğin için Sorun du umarım işe yarar
  • Güzel olmuş teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi link vardı o linkten girince ayrıca bir %5 indirim oluyordu.

Ayrıca bazı kodlar varmış indiriim almanızı sağlayan. Onlar hakkında da bilgi eklenebilir
  • Kargoya Tracking Numarasi veriyolar mı yoksa ptt kapıya atıp gidiyor, kırılması çalınması muhtemel...
  • aslında şuan merak ettiğim şey takip numaramız olmadığı için evde olmadığımız zaman kargo gelirse prosedür nasıl olacak.Kargo en yakın pttye mi geliyor?Oraya mı uğruyoruz hergün bizim bi paket vardı diye.Biraz alengirli gibi o süreç
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza2000

Kargoya Tracking Numarasi veriyolar mı yoksa ptt kapıya atıp gidiyor, kırılması çalınması muhtemel...

aynı şeyi merak ediyormuşuz hocam evet bunun cevabı ilk mesaja eklenebilir bence
  • çok iyi olmuş buraya açıklamalı bir şekilde yazmanız teşekkürler .
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

quote:

Orjinalden alıntı: ceza2000

Kargoya Tracking Numarasi veriyolar mı yoksa ptt kapıya atıp gidiyor, kırılması çalınması muhtemel...

aynı şeyi merak ediyormuşuz hocam evet bunun cevabı ilk mesaja eklenebilir bence

Eklendi Kargo Takip Nosu yok kötü taraflardan birisi bu
  • bir de sanal kart ve normal kart için hangi kart seçenekleri seçilmeli bunu da belirtelim hocam
  • Yalnız cheapsmells hongkong menşeili ürünler satmaktadır. Yani imitasyon. Xsora da alsanız olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizfeneri

Yalnız cheapsmells hongkong menşeili ürünler satmaktadır. Yani imitasyon. Xsora da alsanız olur.

• Başlığı yeni düzenlemelerle hazırlayan arkadaşa teşekkür ederim.2 gün falan 150 küsür sayfayı okumaktan gözlerim ağrıdı

Birde cs ürünleri imitasyon mu orjinal mi bunu öğrenmek istiyorum...
  • kesinlikle orjinal.
  • Eline emeğine sağlık. Bende parfüm alacaktım fakat malum konuda yılan hikayesine döndü... geldi gelmedi orj di değildi vs. vazgeçmiştim.
    şimdi tekrar kıpırdanmaya başladım.
    En kısa zamanda bende şansımı deniycem (ptt nin eline kalmak ne kötü bir duygu...)
  • Uğraşıp bu konuyu toplayan arkadaşımdan allah razı olsun . Neydi o ya 158 sayfa.

Artık nasıl alacaz - ne yapacaz soruları yerine; ne almalının cevabını aramak düşer ilgilenen arkadaşlara.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.