Şimdi Ara

CHEAPSMELLS PARFÜM Sıcak Fırsatlar Öneriler, Nasıl Alınır ve Dikkat Edilmesi Gerekenler.İLK MESAJDA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.263
Cevap
7
Favori
176.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dün akşam ve bugün maximum+ bonus + bu ikisinin sanal olanı hepsiyle denedim. Büyük ihtimalle sitede sorun var.Eğer geçen akşam ve bugün sipariş verebilen varsa tezim çürümüş olacak Başka bi açıklama yok cs ye mail attım arayın diolar arasam ztn 2 tane sipariş parası eder ingiltereyi ee ne anlamı kaldı. Bu iş nasıl sonlancak merak ediyorum
  • Selamlar

Arkadaşlar Sanal kartın limitine dikkat ediyorsunuz değil mi? Ben Alışverişten sonra limiti sıfırlarım. sonra tekrar açtığında limit eğer alışverişim varsa 150 TL yapsam bile kullanılabilir 70 görünebiliyor Buna dikkat ediyorsunuz umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erengy

beyler dün akşam ve bugün maximum+ bonus + bu ikisinin sanal olanı hepsiyle denedim. Büyük ihtimalle sitede sorun var.Eğer geçen akşam ve bugün sipariş verebilen varsa tezim çürümüş olacak Başka bi açıklama yok cs ye mail attım arayın diolar arasam ztn 2 tane sipariş parası eder ingiltereyi ee ne anlamı kaldı. Bu iş nasıl sonlancak merak ediyorum

Ben dün akşam sipariş verdim world ile 3d seccure ile

• saat kaçta? ztn saati tutsa bile maximum veya bonus deil eğer maximum veya bonus olursa bizim mahallenin adslinde sorunu arıyacam
  • Arkadaşlar siparişte vat iadesiz mi 100 TL yi geçmememiz gerekiyor.?? 100TL kesin sınır olarak diyebiliyor muyuz?
    Ben 2 Parfüm Sipariş vereceğim 105 TL tuttu da... (VAT İadesiz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaxy07

Arkadaşlar siparişte vat iadesiz mi 100 TL yi geçmememiz gerekiyor.?? 100TL kesin sınır olarak diyebiliyor muyuz?
    Ben 2 Parfüm Sipariş vereceğim 105 TL tuttu da... (VAT İadesiz)

100 € Euro olacak Sen VAT İadesiz düşün
  • Bir siparişte 2'den fazla ürün olmasın, buna çok dikkat edin. 4'er 5'er adet ürün alıp gümrüğe takılınca (ki çok yükseliyor takılma ihtimali), "-nerede benim kargom" şikayetleri çıkıyor ortaya.
    2'şer 2'şer 3 gün arayla verin, kargo ücreti değişmiyor nasıl olsa. Geç olsun güç olmasın.
  • Limit falan hiç bi sorun yok 30 poundluk sipariş verdim sanal karta da 100 ytl yükledim sorunu bulamadım bi türlü
  • FragranceX'ten 2 hafta once verdigim siparisten haber yok hala... Benimle ayni gun veren arkadasin dun eline gecti urunu... Ilginc...
  • arkadaşlar elimde ck eternıty 50 ml parfüm var yeni cs den aldım fakat bende hiç kalıcı değil kullanan ve kendisinde kalıcı duran bir arkadaş varsa 40 tl ye satabilirim bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8550 -- 11 Haziran 2009; 1:06:13 >
  • bu VAT indiriminden nasıl yararlanıyoruz ben anlamadım yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RitueL

bu VAT indiriminden nasıl yararlanıyoruz ben anlamadım yardımcı olurmusunuz ?

5. Soru cevabı Tekrar okuyunuz

Alışverişinizi Tamamladınız ve Sipariş No Tamam ise

Contact bölümüne (other) altaki yazıyı gönderin Sipariş no ve Adınınzı soy adınızı Yazın.

Dear sir/madam,

I've made a purchase from your site recently.
    I've paid its cost including VAT.

I am living in Turkey. Because of being a non-UK resident, I will be glad if you can make a VAT refund for my order.

My order number is: XXXXXXX (Buraya sipariş numaranızı yazın)
    I'm looking forward to hearing from you,
    Sincerely,

Adınız Soyadınız

• quote:

Orjinalden alıntı: dedekind

Cheapsmells'de ufak tester satışı yok galiba ? Bunun için önerebileceğiniz bir site var mı ?

??
  • quote:

quote:

Cheapsmells'de ufak tester satışı yok galiba ? Bunun için önerebileceğiniz bir site var mı ?

??

CS' de hiç görmedim.
    FragranceX' de var diye biliyorum.
  • arkadaşım ürün türkiyeye cıkıslı oldugu icin firmanın direkt kendisi vat kesmemesi lazım zaten.netten verdigi invoice den dikkat edebilirsiniz vat husunda veya gelen faturadada yazar.
  • eger burada cok ugrasıyorsanız,fiyatlarıda cok uygun deil bence ebaydan perfumeoutlet adlı magazadan almanızı öneririm.amerikadan yaklasık 7 -8 günde geliyor ve gümrükte takılmasın diye body lotion olarak postalayabiliyorlar.ordan alıyorum ben genelde.iyi alısverisler
  • Arkadaşlar yabancı site yerine hepsiburada da iki parfüm fiyatı uygun gibi Deneyenler yorumda bulunabilirler mi ?

GIVENCHY INSENSE ULTRAMARINE EDT ERKEK PARFÜMÜ 30 ml 35 Lira

http://www.hepsiburada.com/givenchy-insense-ultramarine-edt-erkek-parfumu/productdetails.aspx?categoryid=333598&productid=sgthg15255

GIVENCHY VERY IRRESISTIBLE EDT ERKEK PARFÜMÜ 100 ml 99 Lira

http://www.hepsiburada.com/givenchy-very-irresistible-edt-erkek-parfumu-/productDetails.aspx?CategoryId=333598&productId=sgg54235

• Iki parfumu de kullandim , Very Irresistible kesinlikle yazin kullanilacak bir parfum degil bence...

Insense guzeldir ama kalicigili konusunda suphelerim var... Bana sorarsan bu da yazin kullanilmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 11 Haziran 2009; 21:10:28 >
  • GIVENCHY INSENSE ULTRAMARINE kullandım bence tam bir yaz kokusu çok ferah...ayrıca ck eternityden daha kalıcı durdu bende...güzelde bir kokudur...
  • http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Sedona_Parfumeri/

birde buna bakın arkadaşlar kesinlikle frang ve cs ile aynı fiyatlar ve türkiyede ve garatili kargo ayrıca %98.49 memnuniyet...çok iyi bir parfüm uzmanı arkadaşın önerdiği bir site adamın kullanmadığı parfüm yok...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.