Şimdi Ara

CHEAPSMELLS PARFÜM Sıcak Fırsatlar Öneriler, Nasıl Alınır ve Dikkat Edilmesi Gerekenler.İLK MESAJDA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
7
Favori
176.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FthGTI

arkadaşlar ben cheapsmellsten bvlgarı aqva aldım tenime hiç uymadı isteyen arkadaşa uygun fiyata satabilirim kutusu faturası felan eksiksiz duruyor sadece 1 kere sıktım denemek için 100ml

Selamlar keşke deneyip alsaydın

Nerdesin onuda belirt daha faydalı olur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: åziz

quote:

arkadaşlar ben cheapsmellsten bvlgarı aqva aldım tenime hiç uymadı isteyen arkadaşa uygun fiyata satabilirim kutusu faturası felan eksiksiz duruyor sadece 1 kere sıktım denemek için 100ml

Selamlar keşke deneyip alsaydın

Nerdesin onuda belirt daha faydalı olur bence

gaziantep
  • FragranceX'ten siparisi eline ulasmayan ve email atip durumu bildirip herhangi bir cevap alan var mi ?.. Benim 20 gun oldu , ayni gun benden sonra siparis veren arkadasin urunleri 5 gun evvel geldi , benimki hala gelmedi...
  • paypaldan para iadesi aldım bunu banka kartıma yükleyebilirmiyim nasıl harcıyacam bankaya yükleyemiyorsam illaki paypaldan harcamam gerekiyorsa alacağım ürünün fiyatı ordaki paradan yüksekse kredi kartıyla ilave yapılabiliyormu yoksa aynı tutarda harcama yapmak zorundayım birde oradaki para birimi ingiliz paundu şimdi ben dolarla yada euroyla nasıl alışveriş yapıcam illaki poundlamı almam lazım bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum
  • GIVENCHY INSENSE ULTRAMARINE EDT ERKEK PARFÜMÜ 30 ml 35 Lira

http://www.hepsiburada.com/givenchy-insense-ultramarine-edt-erkek-parfumu/productdetails.aspx?categoryid=333598&productid=sgthg15255

Dün Cevahirde gezinirken Sevil Parfümeride uğrayayım dedim. Utramarine son son bir tane 30 Ml 35 liraya kalmış. Kaptım hemen yanıda bir kaç tanede numune koku verdiler. :) Kolusu gerçekten kalıcı denemek için elimin üstüne sıktım saat 15 civarı üzerine üç kere ellerimi yıkamam rağmen halen çok hafifte olsa bir koku geliyor. sürekli Kullandığım Hugo Boss Dark Blue den çok daha kalıcı olduğu kesin. Kokusu bir ara BİM ucuz parfüm satmıştı bir kere almıştım :) aynen ona çok benziyo.

CS de 100 Ml liği de yanlış hesaplamadıysam 90 küsür liraya geliyor. Pek de zarar da değilim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalefet -- 14 Haziran 2009; 15:17:16 >

• Arkadaslar 5 Haziranda CS den siparis ettigim 212 Men kokusu 12 Haziranda elime gecti. Koku orjinal gibi duruyor yalniz kutunun icinden fatura cikmadi. Sadece siparis formu cikti. Bu konuda bilgisi olan var mi? Ingilterede net den daha once de siparislerim olmustu fakan hepsinde urunlerin faturalari da kargo ile gelmisti.
  • CS den hazıranın 1 ınde kargolanan parfumlerden ne gelen var ne gıden beklemeye devam edelım bakalım bu haftada
  • Bende Extrascents'ten Bvlgari Aqva aldım. 4-5 gün içinde sorunsuz geldi.
  • Bu başlığı açarak bizi bilgilendiren arkadaşa teşekkürler.

Sipariş Tarihi : 10.06.09
    Kargolanma Tarihi : 11.06.09
    Elime geçiş tarihi : 15.06.09
    Herkese iyi forumlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enclave

Bu başlığı açarak bizi bilgilendiren arkadaşa teşekkürler.

Sipariş Tarihi : 10.06.09
    Kargolanma Tarihi : 11.06.09
    Elime geçiş tarihi : 15.06.09
    Herkese iyi forumlar.

Güzel Günlerde kullanman dileğiyle

geç gelen yada gelmeyen arkadaşlarımızın sorununun gümrük ve Ptt kaynaklı olduğunu düşünüyorum

• ürün eline geçen arkadaşlar birdr oturdukları bölgeyi söylerseler bence çok daha iyi olur...
  • quote:

Dostum Bvlgari Aqva çok iyi kokudur neyinden memnun kalmadın kalıcılığından mı. Ayrıca satacağın fiyatı ve oturduğun ili yazarsan alan arkadaşlar ona göre değerlendirir.
  • Paypal'da parası olup nakite çevirmek isteyen var mı ?

CS'den parfüm almak istiyorum ama daha önce yurtdışından alışveriş yapmadığım için kargo konusunda biraz çekinceliyim.

İki taraf için de iyi olur diye düşünüyorum...
  • beyler ben de extrascents ten verdim siparişi 1 haftadır cs denedim olmadı bakacam aqva güzel mi bari
  • 3 tane aldıktan sonra ara vermiştim cheapsmells e ama öylesine bakmak için girdiğimde 212 nin 100ml liğini görünce dayanamadım aldım.. bu parfümü aldım ya ucuza başka bişey istemem.. allah razı olsun cheapsmells ten :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: asy06

3 tane aldıktan sonra ara vermiştim cheapsmells e ama öylesine bakmak için girdiğimde 212 nin 100ml liğini görünce dayanamadım aldım.. bu parfümü aldım ya ucuza başka bişey istemem.. allah razı olsun cheapsmells ten :D

aftershave olduğunu biliyorsundur inşallah.
  • Aftershave degil tabiki ama kaliciligi cok cok az. Bu arada benim soruma cevap veren cikmadi. Neden urunun faturasini gondermiyorlar bilgisi olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Apollo -- 16 Haziran 2009; 13:21:56 >
  • Arkadaşlar ,CS'den sipariş verdiğim ürünün gümrükte mi ? PTT'de mi olduğunu nereden öğrenebilirim ?
    Gümrük veya PTT'nin böyle bir bilgi veren telefonu var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: honestboy

Aftershave degil tabiki ama kaliciligi cok cok az. Bu arada benim soruma cevap veren cikmadi. Neden urunun faturasini gondermiyorlar bilgisi olan var mi?

Ürünün faturasını basmadıkları için olabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.