Şimdi Ara

CHEAPSMELLS PARFÜM Sıcak Fırsatlar Öneriler, Nasıl Alınır ve Dikkat Edilmesi Gerekenler.İLK MESAJDA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
7
Favori
176.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş bankasıyla bugün konuştum güvenlik bölümüne cs nin çalıştığı bankadan bilgi gelmiyor onlarla konuşun dediler ben de mail attım bakalım nolcak. Bu arada son 2 gün içerisinde iş bankası maximum kartla alışveriş yapabilen oldu mu siteden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat8550

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Sedona_Parfumeri/

birde buna bakın arkadaşlar kesinlikle frang ve cs ile aynı fiyatlar ve türkiyede ve garatili kargo ayrıca %98.49 memnuniyet...çok iyi bir parfüm uzmanı arkadaşın önerdiği bir site adamın kullanmadığı parfüm yok...

Alıcı kohoutova11 ( 3 ) J.DEL POZO Esencia de Duende Bayan Parfümü SET++ 08/06/2009
    Yorumu ürün kesinlikle orijinal değil.geri yolladım ama bu seferde kullanılmıs ürün diye geri alınmadı,şikayetçi olucam.
    sedona cevabı : Art niyetli müşteriler maalesef her yerde mevcut.Niyetiniz kötü ise Sedona'dan parfüm almayın.Yarısı boş parfüm iade edilir mi?! - 08/06/2009

08.06.2009 da yapılan yorum Tabi çoğu olumlu

GG den 5-6 Parfüm aldım % 100 Orjinal şişe % 50 si doldurma idi

• GG'den parfüm mü alınırmış. Altına giydiğin donun bile sahtesini satıyorlar, parfümü mü satmayacaklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

GG'den parfüm mü alınırmış. Altına giydiğin donun bile sahtesini satıyorlar, parfümü mü satmayacaklar

amma güldüm yahu valla doğru dedin üstad ağzına sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhalefet

Arkadaşlar yabancı site yerine hepsiburada da iki parfüm fiyatı uygun gibi Deneyenler yorumda bulunabilirler mi ?

GIVENCHY INSENSE ULTRAMARINE EDT ERKEK PARFÜMÜ 30 ml 35 Lira

http://www.hepsiburada.com/givenchy-insense-ultramarine-edt-erkek-parfumu/productdetails.aspx?categoryid=333598&productid=sgthg15255

GIVENCHY VERY IRRESISTIBLE EDT ERKEK PARFÜMÜ 100 ml 99 Lira

http://www.hepsiburada.com/givenchy-very-irresistible-edt-erkek-parfumu-/productDetails.aspx?CategoryId=333598&productId=sgg54235

insense ultramarine yıllardır kullanıyorum kalıcı değil ama olsun seviyorum ben bu kokuyu be

• givenchy nin kokuları kalıcıdır diye biliyorum ben, örnek: pi
  • quote:

birde buna bakın arkadaşlar kesinlikle frang ve cs ile aynı fiyatlar ve türkiyede ve garatili kargo ayrıca %98.49 memnuniyet...çok iyi bir parfüm uzmanı arkadaşın önerdiği bir site adamın kullanmadığı parfüm yok...

kapatmışlar,zaten doldurma satardı arkadaş,kapatana kadar malı götürdü tabii
  • Arkadaşlar,5 haziran'da siparişini verdiğim ve 8 haziranda kargolanmış
    3 adet parfüm daha elime ulaşmadı.Toplam bedeli 100$ ..
    Süre olarak daha beklemeliyim mi , ya da kargo takip no'su olmadan PTT'den sorgulama imkanımız var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mturgut

Arkadaşlar,5 haziran'da siparişini verdiğim ve 8 haziranda kargolanmış
    Süre olarak daha beklemeliyim mi , ya da kargo takip no'su olmadan PTT'den sorgulama imkanımız var mı?

Selamlar

Cheapsmells de 20 İş günü sonra yeni Gönderi için başvuru yapınca yeni ürün gönderiyorlarmış.

Bekle Yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: mturgut

Arkadaşlar,5 haziran'da siparişini verdiğim ve 8 haziranda kargolanmış

Zaten 4 gün az değil mi ümitsizliğe kapılmak için ?
    Ortalama 5-6 iş gününde geliyor CS'nin gönderileri; 2 günde gelen de var, 15 günde gelmeyen de.
    HB'nin Süper Hızlı Gönderisi ile karıştırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 12 Haziran 2009; 15:50:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mosswell

quote:

kapatmışlar,zaten doldurma satardı arkadaş,kapatana kadar malı götürdü tabii

şuan açık kardeş gerçekten çakmamı satıyor...yani biliyormusun...adam hemenalhemensattada %100 olulu yorum almış yine aynı isim... ordan 212 almayı düşünüyorum bakim en küçük ml lik bulup bir teyit etmek gerekiyor...ordan alışveriş yapan ve sahte diyen varsa tabiki değişir.kolay gelsin..

• Arkadaşlar,
    Pazartesi kargoya verilen toplam 3 adet parfümüm bu sabah (cuma) elime ulaşmıştır. Bekleyen arkadaşlara süre hakkında fikir verebilir... Ürünlerde bir sıkıntı yok. Özellikle Benetton HOT fiyatına göre çok güzel bir parfüm. Tavsiye ederim...
  • 03 haziran çarşamba günü vermiş olduğum siparişim 9 haziran salı günü elime ulaştı. Site hakkında bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Birde parfüm indirimleri ve tavsiyeleriyle ilgilide burda paylaşımda bulunursak.

Mesela ben Hugo Boss Elements sipariş ettim kalıcılığı çok güzel ikinci bir sipariş için gene parfüm ve sac şekillendirici tavsiyesinde bulunacak arkadaş varsa şimdiden teşekkürler..
  • yahu sitede ne black xs var ne de hugoo matara şişesş var ne biçim iş bu parfümler başı çekiyor!

• Ben de 7 Haziran'da sipariş verdim, ck one 200ml, ilk siparişim olacak, bu arada vat iademi yaptılar, bir de ekstrede gördüğüm kadarıyla world iki taksit yapmış, peşin fiyatına cumartesi de dağıtım oluyorsa belki bugün getirir birileri yoksa haftaya kalacak sanırım, beklemedeyim.
  • hocam parfüm gelince bi değerlendirme yaparmısın nasıl bir koku ?
  • hugo boss nasıl bir koku kullanan bilen varmı 100 ml için fiyatı uygun alınabilir ama kokusu nasıl işte
  • extrascents den takipli kargo ile aldığım ,bvlgari aqua ve moschino UOMO geldi.bir gün önce de cheap'den aldığım geldi.parfüm delisi olduk

• arkadaşlar ben cheapsmellsten bvlgarı aqva aldım tenime hiç uymadı isteyen arkadaşa uygun fiyata satabilirim kutusu faturası felan eksiksiz duruyor sadece 1 kere sıktım denemek için 100ml
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.