Şimdi Ara

check-in personelinden tavsiyeler... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
482
Cevap
21
Favori
140.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar bir sorum olacaktı, 06.02.2016 tarihinde İstanbul Atatürk Havalimanından düsseldorfa uçak bileti aldım. Pasaportumun son geçerlilik tarihi 29.03.2016. Sizce havaalını çıkışında yer hizmetleri bana bir sorun çıkarır mı?
    Teşekkürler iyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çaresiz12 Ç kullanıcısına yanıt
    PASAPORT SON KULLANMA TARIHINIZ EN AZ 3 AY OLMALIDIR.
    YANI SON KULLANMA TARIHI EN AZ 06.05.2016 OLMALIDIR.
  • Aynı havayolu şirketine ait Farklı Pnr numarasına sahip bir iç hat uçuşu ile bir dış hat uçuşunu birleştirebilir miyim? Örneğin antalya İstanbul saw uçuşu biletim var. Ayrıca aynı gün İstanbul hurgada biletim de var. İki uçuş arasında 1 saat 35 dakika zaman var. Ama ben istanbulda bagaj almak istemiyorum.

• derviscoban D kullanıcısına yanıt
    evet bırleştırebılırsınız.
  • Pegasus'dan farklı pnr numarası ile iki bilet aldık, tek bavulumuz 25 kilo. Acaba pnr ler farklı olduğu için herhangi bir sıkıntı yaşar mıyız yoksa numaralarımız farklı olduğu için bavulu ikiye mi bölmeliyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çaresiz12

İyi akşamlar bir sorum olacaktı, 06.02.2016 tarihinde İstanbul Atatürk Havalimanından düsseldorfa uçak bileti aldım. Pasaportumun son geçerlilik tarihi 29.03.2016. Sizce havaalını çıkışında yer hizmetleri bana bir sorun çıkarır mı?
    Teşekkürler iyi çalışmalar

Sık yurt disina gitmiyorsaniz 1 yillik uzatma yeterli size

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pegasus ile ucusum olacak 8kg olan bagaj hakkim var sirt cantami alacağım yanima yani. O sirt cantasina sisecam kutusuyla hap alabilir miyim balik yagi hapi almistim onu goturmem gereklide.
  • Merhaba, uzun zamandır aklımda olan birşeyi sormak istiyorum.

Pegasus'tan almış olduğum ekonomik uçuşumu tamamen iptal etmek istediğimde nasıl bir yol izlendiğini bir türlü anlayamadım internet sitesinde yazanlardan. Bu konuda bilginiz var mı?
    Örneğin 250tl lik Yunanistan'a uçak bileti aldım diyelim. Ekonomi olduğu için en uygun bilet.
    Gitmekten vazgeçtiğim için iptal etmek istiyorum.( Alırken ücretsiz iptal olmadığı yazıyordu.)
    Nasıl bir yol izleniyor?
    Vergi mi ödüyoruz ne yapmamız lazım net açıklaması yok.
  • Merhaba, uzun zamandyr aklymda olan bir?eyi sormak istiyorum.

Pegasus'tan almy? oldu?um ekonomik uçu?umu tamamen iptal etmek istedi?imde nasyl bir yol izlendi?ini bir türlü anlayamadym internet sitesinde yazanlardan. Bu konuda bilginiz var my?
    Örne?in 250tl lik Yunanistan'a uçak bileti aldym diyelim. Ekonomi oldu?u için en uygun bilet.
    Gitmekten vazgeçti?im için iptal etmek istiyorum.( Alyrken ücretsiz iptal olmady?y yazyyordu.)
    Nasyl bir yol izleniyor?
    Vergi mi ödüyoruz ne yapmamyz lazym net açyklamasy yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Merhaba, uzun zamandır aklımda olan birşeyi sormak istiyorum.

Pegasus'tan almış olduğum ekonomik uçuşumu tamamen iptal etmek istediğimde nasıl bir yol izlendiğini bir türlü anlayamadım internet sitesinde yazanlardan. Bu konuda bilginiz var mı?
    Örneğin 250tl lik Yunanistan'a uçak bileti aldım diyelim. Ekonomi olduğu için en uygun bilet.
    Gitmekten vazgeçtiğim için iptal etmek istiyorum.( Alırken ücretsiz iptal olmadığı yazıyordu.)
    Nasıl bir yol izleniyor?
    Vergi mi ödüyoruz ne yapmamız lazım net açıklaması yok.

Kendi web sitelerinde bilet iptali ile ilgili bir kısım mutlaka olmalı. Bunun haricinde Pegasus'a telefon ederek de bilet iptali yapabilirsiniz.
  • Elensar77 kullanıcısına yanıt
    eko paketlerde ücret kesintisi yapıyorlar fakat hesaplaması hakkında bir bilgim yok.
    sanırım güzergaha göre değişiyor.

normal biletlerde tamamını iade ediyorlar.fakat eko paketlerde kesinti oluyor.
  • Sonuçta, bir şekilde ücret iadesi alabiliyoruz, kesinti olsa dahil.
    Hiç alamayacağımızı düşünyordum. Teşekkür ederim
  • Razer kullanıcısına yanıt
    Açıkçası tamamını kontrol ettim, böyle bir bildiri var fakat tam olarak anlayabilmek için hem edebiyet hem matematik hem geometri uzmanı olmak lazım. :)
  • Hocam merhaba,

Oğlum ve kendim için Tayland biletimi Aerobilet.com üzerinden aldım. Adımı ASKIN YILDIZ şeklinde girdim ama Qatar Airways sitesinden baktığımda biletin ASKINMR YILDIZ, çocuk için de FURKANEFEMSTR YILDIZ şeklinde olduğunu görüyorum, yani ismimizin sonuna cinsiyetimizi eklemişler, bir problem olur mu?

Teşekkürler
  • Hocam merhabalar,

Ablam Viyana'da okuyor. Ayın 18'inde Türkiye'ye gelicek. Ablamdan gelirken bana fıstık ezmesi getirmesini istedim. O da havalimanında atıyorlar bu tür şeyleri genelde dedi.
    Pegasus ile gelecek gelirken. Fıstık ezmesi böyle bal gibi akışkan değil, sabit duruyor kavanozda. Acaba gelirken havaalanında bir sıkıntı yaşar mı ? El bagajında, valizde hangisinde getirebilir ?

Şimdiden teşekkürler.
  • Aknyldz kullanıcısına yanıt
    merhabalar
    öncelikle umarım geç kalmamışımdır.

deneyimlerime dayanarak şunu belirtmeliyim ki hava yolları bu gibi olaylardan dolayı misafirlerine problem yaşatmıyorlar.
    sizlere de bir sıkıntı yaratacaklarını sanmıyorum.

İyi uçuşlar dilerim.
  • HainKost0k kullanıcısına yanıt
    merhabalar

sıvı mazemeleri kontuara teslim edeceği valizine koyması gerekir.
    el bagajına koyarsa güvenlikten geçiremeyecektir.

her ne kadar fıstık ezmesi sıvı olmasa da güvenlik noktasındaki görevlinin insiyatifinde bir olay.geçire de bilir geçirmeye de.
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Aslında Yokum -- 29 Mart 2016; 20:46:02 >
  • check-in personeli ahl kapandığında n'yapacak?
  • Ryanair, wizzair gibi firmalar bagaj hakkı vermiyor, mecburen çadırımı kabinde götürmem lazım. Sırt çantama sığabilen bir çadırı kabine sokmam mümkün mü?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.