Şimdi Ara

check-in personelinden tavsiyeler... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
482
Cevap
21
Favori
139.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    parça sayısının bir önemi yok.
  • Merabalar
    Uçak bileti aldım aktarmalı izmir-ankara-adıyaman anadolu jetten aldım bekleme sürem 1 saat.. Hava şartları nedeniyle uçak rötar yaparsa aktarma uçuşumu kaçırırsam firma yeni uçak ayarlıyor mu ve ya uçağı bekletiyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 02furkan

Merabalar
    Uçak bileti aldım aktarmalı izmir-ankara-adıyaman anadolu jetten aldım bekleme sürem 1 saat.. Hava şartları nedeniyle uçak rötar yaparsa aktarma uçuşumu kaçırırsam firma yeni uçak ayarlıyor mu ve ya uçağı bekletiyorlar mı?

Thy de bu durumu yasadim. Rotardan dolayi diger aktarmali ucusuma yetisemedim. Beni bir sonraki ucusa aktardilar. Thy de anadolu jet birlikte sanirim bir sorun olmaz ayarlarlar . Sen gec kalma yeterki

• superstarr1907 S kullanıcısına yanıt
    Eyw kardeş...dönüş içinde aldım bekleme süresi 30 dk.. Esenboğada yetişebilir miyim acaba?

• quote:

Eyw kardeş...dönüş içinde aldım bekleme süresi 30 dk.. Esenboğada yetişebilir miyim acaba?

Indigin gibi ic hatlar kismindan peronu bul ve gec. Peron yazmiyosa zaten ucak kalkmistir. Anadolujet standina gidip ucak rotarindan dolayi aktarmali ucagim kalkmis dersin yardimci olurlar

Bavulu check in yapacağımız yere mi veriyoruz

• quote:

Bavulu check in yapacağımız yere mi veriyoruz

Ilk ucusunda bavulu veriyosun. 2.ucusunda onlar hallediyor bavulunu. Yani ilk basta bavulunu ver en son geldiginde alacaksin bavulu. Onlar bavulun aktarmayı da kendileri yapiyorlar

Onu anladım eyw

• Yer hizmetlerinde işler şöyle yürür :

Havayolu ne derse o o dur !

el bagajı ve normal bagaj kiloları

boarding başlama bitişi

temizlik alıp almamak çoğu kuralları yani yerdeki oldugu sürece

havayolu belirler

demek istediğim şirketi yönetmek operasyonu yönetmek
  • Antalyadan sivasa sabiha gokcen aktarmali ucusum var.
    Antalya ucak kalkis 17.15
    Sabiha gokcenden sivasa kalkis 19.00

Bana az bi sure kaliyor diger ucagi bulmam icin. Diyelim ilk ucagim rotar yapti ve ben 2.ucagima binemedim. Beni bir sonraki ucusa yonlendiriyorlar. Tamam bunu da anladik ama bir sonraki ucus 16saat sonra sivasa. Yani ben 15 saat daha mi bekleyecegim ?

• Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi acaba ?

2 ismim bulunuyor ve birleşik yazılıyorken ben tek ismi ve soyismi yazdım bilet rezervasyon yaparken ama düzeltilmiyor diye okudum nette araştırdığımda. 2 bilet bu şekilde aldım ve bu sorun teşkil eder mi merak ediyorum ?
  • merhabalar ben hatay dan istanbul aktarmalı kastamonuya pegasus ile gideceğim.
    1-pegasusun sitesinde şöyle bir yazı var
    ''Online check-in yapan misafirlerimizin e-biletlerini yazdırıp gelmeleri, eğer mobil barkod kullanacaklarsa internet bağlantılarının olmaması ihtimaline karşı ekran görüntüsünü telefonlarına kaydetmeleri önerilir.
    Bağlantılı uçuşu olan misafirlerimizin havaalanına gelmeden önce bağlantı noktasında zaman kaybetmemek için check-in yaptıkları bağlantılı uçuşların biniş kartlarını basmaları önerilir.''

şimdi ben online checkin yapıcam e-biletlerinizi yazdırın gelin demiş. bileti evdeki yazıcıdan çıkartsak olur mu yoksa havaalanındaki yerden mi yazdırcaz??? ayrıca bağlantılı uçuşta biniş kartı bastırın demiş onu nerden bastrcaz yine yazıcıdan yazdırsak olur mu ??

2- aktarmalı uçuşta istanbula gittiğimde ne yapmam gerek nereye gitmem gerek daha önce hiç deneyimim olmadı .. ayrıca istanbulda bu check in şeysini tekrarlamak gerekiyor mu yine üst baş aratıp sıraya gircekmyz biraz detaylı anlatrsanız çok memnun olurum

3- son olarak gittiğimiz şehirlerde havaalanından şehir merkezine taşıma işleminden ne kadar ücret alınıyor?

• seternallovet kullanıcısına yanıt
    1-EVDEN YAZDIRABİLİRSİNİZ

2-GİTTİĞİNİZDE TRANSFER MASASI VAR ORADA SİZİ GİDECEĞİNİZ BAĞLANTI UÇAĞINA YÖNLENDİRECEKLERDİR.

3-HAVAŞ 10-15 TL ARASI ÜCRET ALIYOR.FAKAT KASTAMONU DA SERVİSLERİ YOK.PEGASUS UN DA SERVİSİ MEVCUT DEĞİL.ŞEHİR İÇİ ULAŞIM ARACINI KULLANMAK ZORUNDASINIZ.
  • HER HANGİ BİR SORUN YAŞAMAZSINIZ.
  • Pegasus'tan kardeşimle ayrı iki bilet aldık; yani ayrı pnr numaralarımız var. Online check-in yaptığımızda yanyana iki koltuğu alabilir miyiz? Sistem her pnr ye ayrı koltuk veriyor gibi.
    Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir şey sormak istiyorum,3 kişilik 10-17 ocak istanbul-paris gidiş dönüş aldık fakat 1 kişi gelemeyecek,isim değişikliği yapmak için ücret isteniyor mu?(onur air,biletler promosyon özelliğinde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık İşler Müdürü

Bende bir şey sormak istiyorum,3 kişilik 10-17 ocak istanbul-paris gidiş dönüş aldık fakat 1 kişi gelemeyecek,isim değişikliği yapmak için ücret isteniyor mu?(onur air,biletler promosyon özelliğinde)

EVET DEĞİŞİKLİK İÇİN ÜCRET İSTİYORLAR.
  • online check in de sisteme ayrı ayrı gireceğinizden farklı koltuklarda oturursunuz.fakat kontuara beraber başvurursanız beraber oturabılırsınız.
  • Eyvallah peki bu on line check-in işleminden şirketlerin ne gibi kazancı var ki Pegasus 7 TL para veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz bilet aldığınızda chek-in işlemi adı altında para kesiliyor.bu para pegasus'un yer hizmetlerine(HAVAŞ'a) ödediği kişi başı bedeldir.yani sizin kontuar'a başvurduğunuzda yapılan işlemlerin bedelidir.buna bagajların uçağa kadar taşınması vs. dahildir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.