Şimdi Ara

check-in personelinden tavsiyeler... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
21
Favori
140.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MALESEF 150 ml SIVI TAŞIMANIZ YASAK. ONUN DIŞINDA ÇİKOLATA ÇEREZ TAŞIYABILIRSINIZ.
  • Pekı nerden bilecekler 150ml parfum şişesi sonucda o kadar hassasmı tartıları ?
    Bagaja atarsam kırlır parfumum parfumsuz çıkmam abi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete83 -- 30 Kasım 2014; 11:43:17 >
  • Hocam, şimdiye kadar hep eşimle uçağa bindiğim için, çocuk prosedürü nasıldır bilmiyordum, bu yaz için 2 kişi + 2,5 yaşındaki oğlum için bilet alacaktım, pegasus'un sitesinde biraz inceledim, gidiş dönüş 2 kişi + 1 çocuk = 251,94 tl çıkıyor, aynı şeyi 3 yetişkin yaptığımda da fiyat değişmiyor. ama çocuk kısmından değil 0-2 bebek kısmından seçtiğimde fiyat 207 tl'ye düşüyor, bu konuda bilgilerinizi paylaşırmısınız.
    ayrıca koridor ve pencere kenarı için 32 tl extra ücret çıkıyor, ama orta koltuklar ücretsiz 3 orta koltuk alsam çocuğuda mı orta koltuğa oturtmamız gerekecek veya yanımıza alabilirmiyiz. ne zor iş çocukla seyahat etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cCc_Reis_cCc -- 30 Kasım 2014; 10:20:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cCc_Reis_cCc C kullanıcısına yanıt
    0-2 yaş arası bebek olarak kabul edıldıgı ıcın ucretsız seyeat ederler. 10 kg da yuk tasıma akları var.2 ve sonrası ıcın ucret alırlar.sızın cocugunuz 2,5 yasında oldugundan ucret alırlar.
    satın aldığınız koltuklarda seyeat edersınız.sızın yerınızde olsam satın almam.havaalanına erken gıdıp ontaraflardan yer ısterdım.erken dedığı saat uçagın kalkısından en az bır buçuk saat önce.
  • mete83 M kullanıcısına yanıt
    tartmıyorlar :)

goz kararı anlaşılıyor mesela 100ml şişenin yarısına yakını boş ise yanınızda taşıyabiliyorsunuz.150ml şişenin yarısına kadar dolu ise sıkıntı yaşamanız olası.150 ml şişenin yarısını yarısı kadar doluysa yanınıza alabılırsınız.
    bu iş tamamen kontrol yapan güvenlik elemanının insiyatifinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vvassabi

tartmıyorlar :)

goz kararı anlaşılıyor mesela 100ml şişenin yarısına yakını boş ise yanınızda taşıyabiliyorsunuz.150ml şişenin yarısına kadar dolu ise sıkıntı yaşamanız olası.150 ml şişenin yarısını yarısı kadar doluysa yanınıza alabılırsınız.
    bu iş tamamen kontrol yapan güvenlik elemanının insiyatifinde :)

Tesekkurler bakalım ne olucak. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete83 -- 30 Kasım 2014; 23:30:04 >
  • bidiğim şeyler zaten ama kimse dikkat etmiyor.Teşekkürler!
  • vvassabi kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncelikle yazınızı çok beğendim bu zamana kadar çok uçtum fakat hep tur ile ve küçükken ailemin yanında uçtum 22 Ocakta bir uçuşum var Anadolu Jet ile size biraz sorularım olacak umarım yardımcı olursunuz :) bu zamana kadar hep kendim check in yerinde kimliğimi verdim koltuğumu seçtim pegasusla uçtum genelde bu uçuşumda sorularım şunlar

-Biletimi internetten aldım bir THY bayisine gidip biletimi alsam havaalanında check in yerine o bileti götürmem lazım mı ? yani eğer bir THY yerinden biletimi alırsam sistemde her hangi bir değişiklik olurmu ? yoksa oradan bilet almam sadece uçuşum olduğuna dair bir belgemi istediğim kadar alabilirim check in yerinde tekrar bana bilet verirler bu mu

-bir başka soruma geçmeden bu ilk transit yani aktarmalı uçuşum olucak Antalyadan Çorlu havaalanına gidiyorum Ankara aktarmalı ankaraya varınca bagajım çorlu uçağına gelicek mi ? ve bu aktarma işlemleri için 1 saat yeterli olurmu ?

-Diyelim ki Antalyadan rötarlı uçtum ve oraya vardığımda çorlu uçağımın kalkma vakiti geldi ben gitmeden kalkarmı yoksa biletim yanarmı yada bana birsonraki uçuşa aktarırlar mı

-Bagaj konusunda el bagajı kaç tane alabilirim ? örneğin el bagajı olarak bir adet sırt çantası ve laptop çantası almayı düşünüyorum kabul edilirmi

Şimdiden Teşekkür ediyorum

• Batuhan9052 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler...

1-Elinizde rezervasyonunuza ait bir çıktının olması yararınıza olur.Check-in'e kimliğiniz ve o çıktıyla başvurun.

2-Bagajınızı Çorludan alırsınız.1 saat yeterli olur.sonuçta sadece bir uçaktan diğerine gideceksiniz.

3-Rötarlarda ya da iptallerde thk size yeni bir uçuş ayarlıycaktır.

4-Pegasus'da bir el bagajına bır de laptop çantasına izin veriliyor.Aynı durum THY için de geçerli.
  • Örneğin ben rezervasyon belgesinin çıktısını alsam ama hava alanına getirmeyi unutsam yada hiç çıktı almasam bir sorun olur mu anladığım kadarıyla benim rezervasyon belgem ile check in yaptırmaya gitmem sizin için daha iyi olur? İlgilinz için çok teşekkür ederim iyi forumlar dilerim leptop olayında ist Anadolu jet thy olduğuna göre yanıma o el bagajını da alabilirim

• Birde bir sorum daha olacak Kardeşimde benim gibi havacılıkla çok ilgilenen birisi Anadolu Jette ona hediye olarak alacağım oyuncak logo maket vb. Şeyler var mı

Atlasjet'de varmıdır acıkcası bılemıyorum ama genelde her havayolunda satarlar maket vs. gibi seyler.
  • Üzgünüm Anadolu jet demek istemiştim Anadoluda tahminimce thy nin markası olduğu için bulunur diye düşündüm çok teşekkür ederim :)

rica ederim
  • Aslında okuyan birisi için kurallar net ve açıktır. Güzel bir paylaşım teşkkürler.
  • Merhaba,

Pegasus ile Stockholm'den Ankara'ya uçarken ekonomi biletindeki 20kg bagaj hakkına ek bagaj almak istiyorum. Bilet alım sayfasında 20kg ekstra ekleyebiliyorum ve toplam 40kg oluyor. Bunun üzerine halen ek bagaj alma şansım var mıdır? (Örn. 30ar kilodan 2 bavul, yani 20(kayıtlı)+20(bilet alırken)+20(bu nereden alınır onu bilmiyorum işte:)) yapabiliyor muyum?)

Teşekürler şimdiden
  • dharm D kullanıcısına yanıt
    havalimanına gittiğinizde bilt satış ofislerinden extra kilo hakkı satın alabilirsiniz.fakat ucustan 4 saat once ındırımlı kılo hakkı alırsınız.eger ucusunuza 4 saatten az kalırsa farklı fıyat odersınız.
    pegasus call center dan kredı kartı ıle fazla kılo alıp alamıyacagınız sorgulayın bence.

0888 288 18 18
  • merhabalar ,

pegasus üzerinden uçak bileti alacağım.
    mayıs 25 için bilet bakıyorum.
    şuan alsam uygun olur mu yoksa biraz beklemem mi gerekiyor ?

teşekkürler...
  • Pegasus'un çağrı merkezini aradım bir kere ama dakikası 1.5tl ve sürekli makine ile uğraşmaktan ulaşamadım istediğim bilgiye

Yine de teşekkürler!
  • ilker369 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar erken alırsanız o kadar iyi olur.
    mesela bu gün 25 mayıs 2015 'de Antalya'dan Sabiha Gökçen'e 36 tl ye bilet var.Son iki tane kalmış.

Pegasus
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.