|
checkra1n ile jailbreak yaptım telefonda açıp kapadım cydia açılmıyor
-
-
Sen jailbreak konusunu tekrar araştır çünkü eksik araştırmışsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam yardımcı olabilme imkanınız var mıdır sabahtan beri uğraşıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0667FD738
Sen jailbreak konusunu tekrar araştır çünkü eksik araştırmışsın. -
telefonu kapatıp açınca yeniden jailbreak yapman gerekiyor (bilgisayardan) -
Bardaktaki AdamyoutubeUntethered Jailbreak Nedir? Ne İşe Yarar?https://www.youtube.com/watch?v=aTz11TIsZVg&t=1s
-
Pekala indirmiş olduklarımıda mı tekrar indirmem gerekiyo. Birde checkrain en iyisi midir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu soruları soruyorsanız jb yapmanızı tavsiye etmem, telefonunuza bir şey olursa olan fotoğraflarınıza, uygulamalarınıza olur -
ya iyi hoş da adamın son sorusuna cevap vermemiş, yanıtsız bırakmışsın. taş üstüne taş koymamışsın. önce yanıtı verirsin sonra uyarını yaparsın ki öğrensin. sen kalkıp yanıtlamazsan bir başkası yanıtlamazsa herkes böyle yanıtlamadan bilmiyosan kurcalama derse kim neyi nasıl öğrenecek.
Forum demek budur zaten.. zira verdiğiniz cevap ne adamı tatmin eder, ne de bir anlamı olur önerinizin. neyse ki lütfedip ilk soruya yanıt vermişsiniz ama tebrik ederim.
soruya gelince, telefon kapanıp açıldığında jailbreak kaybolur fakat indirdiğin tweak ve uygulamalar kaybolmaz, jailbreak ile yalnızca aktifleşir. jailbreak demek yönetici izni almak demek temel anlamda, root yetkisi yahut super user olarak telefon ya da mevcut cihazı kullanmak demek. dolayısıyla indirdiğin uygulama besmele çeker gibi en başta kök dizine erişim olup olmadığına, yani senin superuser olup olmadığına bakar. eğer sen yetkili bir kullanıcı değilsen (yani jailbreak yapılı değilse telefonunda) "ben seni dinlemem kendimi de sana kullandırtmam bilader" der, çekilir köşesine oturur çalışmaz. ama sen yeniden jb yaptığında "ooo kral hoşgeldin var mı bi emrin" deyip çalışmaya devam eder. yetkili bir giriş yaptığını anlar. özetle uygulamalarını yeniden yüklemen gerekmez. ama kapanıp açılınca yeniden jb yapman gerekir kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nalende -- 10 Temmuz 2022; 0:25:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X