Şimdi Ara

Factory Reset yaptım telefon açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sanırım çok yanlış birşey yaptım. Telefonum lg g2 lollipop stock rom Rootlu ve twrp yüklü. hard reset yapmak istedim. 3805# diye başlayan kodu seçip oradan factory reseti seçtim. Telefon kapandı ve twrp açıldı. Oradan wipe kısmına girdim ve aşağıda "swipe to Factory Reset" vardı kaydırdım şimdi telefonu açıyorum direk twrp açılıyor. Sanırım rom sildim tamamen. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yeni rom bul kendine hafızaya at ordan twrp gir ve yükle bukadar kolay panik yapma :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazdaki her seyi, dosyalari, romu, tamamen silmissin.

TWRP acilinca Mount menusune gir, MTP Enable yap, Reboot kismindan Reboot to TWRP sec, sonra TWRP ana menusundeyken cihazi kablo ile normal sekilde PCye bagla dosya dizinini gorecek, oraya Rom at Stock LP tabanli flashla cihaz acilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 11 Ocak 2016; 9:39:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stock lp bulamadım. Bir konu da .kdz uzantılı dosya var fakat link açılmıyor. Not found diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blero_

Stock lp bulamadım. Bir konu da .kdz uzantılı dosya var fakat link açılmıyor. Not found diyor.

hocam ilk bu işlere başladığımda bende seni gibiydim twrp yüklü cihaza factory reset atıım her şey silindi dediğn gibi oluyordu sonrahttp://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 sitesinde kdz uzantılı türkiye romu indirip telefonu kurtarmıştım senin tel d802 modeliyse d802 kdz romu indirip lg flashtoolla kurabilirsin 16 gb modeliyse başında 6 olanları 32gb ise başında rakam olmayanları indir

• lg flashtoolla nasıl yükleme yapılacağını bilmiyorsan bu forumdan nasıl yapılacağını görebilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_88585450/tm.htm dosyalar mevcuttur
  • jinji yardım etti çok teşekkürler :=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.