Chernobylite (Erken Erişim) [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
Oyuna resmi Türkçe desteği gelen son güncelleme ile eklendi.Altyazı ve arayüz olan tüm oyun artık Türkçe olarak oynanabiliyor.Emeği geçenlere teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun başta sürekli crash veriyor. oyunun başında yanımızdakilerden ayrıldığımız ilk yer, tünelden aşağıya indiğim ve radyasyon için ilaç aldığım yerde crash gevriyor.
-
Arkadaşlar incelemelerde Türkçe dil desteğinin kaldırıldığı söyleniyor. Bilginiz var mı bu konuda?
-
Oyunu indirmiş, fakat hiç girmemiştim. Şimdi sizin yazdığınızı görünce denedim ve oyun direk Türkçe olarak açıldı. Hatta ilk ekranda konuşma dilini ve alt yazı seçeneklerini soruyor.
-
Teşekkür ettim hocam sağolun Son saniyesine kadar bekleyeyim. Tosla'nın kampanya ile almayı düşünüyorum.
-
Bu ölüm muhabbetini anlamadım anıları falan değiştirebiliyoruz bir tane değiştirdim 3 tane eşya gitti sırf elemanlarla aramızı düzeltmek için mi yapıyoruz
-
Oyunun fiyatı Steam de 280 TL'ye çıktı. Geçmiş olsun. :-(
-
oyun güzel, herhangi bir sorunu da yok gibi görünüyor. tekrara düşüyor ama stalker havası yeter de artaar.
-
İlk görevlerden birinde haritaya gidiyorum bir iki parça bulmam gerekiyor, bu devasa duvar gibi radarın olduğu yerde, binalarda iki tane satıcıyla tanışıyorum bir tane de kapı var ama 2 adet kilit parçası bulmami veya kampa dönüp kendim yapmamı söylüyor ama kampa dönemiyorum, kampa nasıl dönülüyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Silah gibi bir cihaz var. 2 ya da 3 nolu tuşlarda. ona basılı tuttuğunuzda portal açıyor ve eve dönebiliyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X