Bu yazdıklarını okuduktan sonra araçtan soğudum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cherry Tiggo 7 pro alınır mı? (4. sayfa)
-
-
Bende almayı düşünüyorum tanidikda var ama şimdiki arabam Corolla 2017 model km de 1.25 kuruş yakiyor bu arabayı gittim gördüm harika ama geleceği belli değil birde 11 12 litre yazın yakıyor kışın Allah bilir km de 5 liraya geliyor. Bilmiyorum çok kararsızım. Bu arabayı almak yürek ister bana göre bilmiyorum alanlara hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu araçla 11-12 lt yakmanız için full şehir içi dur kalk ve uzun yolda 170 den aşağı düşmemeniz gerekir. Karma ortalamam 7.7 şimdilik. Aracı kullanmayanların sözlerini dikkate almayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aracı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. İstanbul kullanımı ortalamam 8.4 litre. Uzun yolda en az 6.3 gördüm.
mesela pozantıdan aşağı iniyorsun. bu arkadaş sürekli fren yaparsa 500 metre sonra kaçış rampasına atarsın kendini. tehlikeliymiş bence.
-
Hocam benimde dün aklıma geldiniz bir sorayım diyordum aracı sattımı kullanıyormu diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O yüzden normal modda kullanıyorum.
Hala kullanıyorum hocam. Araçtan çok memnunum diyebilirim. Ödediğim paranın her kuruşuna değer bu piyasa şartlarına göre. Fazlası var eksiği yok valla. Ara ara satmayı düşünsem de üzerine 400-500 bin ekleyip daha güçsüz motora sahip aynı segment araç almak kafama yatmıyor. Chery den devam. Satarsam eğer 7 pro excellent veya tiggo 8 pro excellent almak için satarım.
-
En önemli Bilgi kullanıcı yorumları tabiki ortalama bir ifade ile verilen her bilgi makbuldür
Bu araçlar şuan en net olmayan bilgi gördüm kadarıyla yakıt durumu diyebilirim kimi kulllanici olsada şehir arasında 7 şehir içi 9/10
Kimisi şehir arasında 9 şehir içi 11/12 diyor bakalım
Tabiki burda kullanıcının tepkimesi Eco modu açık olup olmamasi yada yerin yokuş durumu etkilidir bence zamanla bu bilgilerde yerine oturur umarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 20 Eylül 2023; 14:42:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aracın en kötü yanı da bu işte, bunu satıp yerine ne alacağız ilerde. Benzer donanım ve performansa sahip markalı suv araçlar 2 milyon ve üstü. Şu an sıfırdan araba almaya kalksam bana cazip gelen bir araç yok. Adamlar donanımları bile ek ücrete tabii tutuyor. Alırsam yine çin menşeili tamamen elektirkli bir araca geçerim muhtemelen.
-
Aynen bende öyle düşünüyorum hocam
Tiggo 7 ye lpg takip 4-5 yıl binip sonra elektrikli altyapı oturunca muhtemelen yine fiyat performans bir elektrikli araç düşünüyorum artık bu o gün chery mi olur byd mi olur yerli tog mu olur bakalım nasip kismet
Araçtan çok memnunsanız neden ara ara satmayı düşünüyorsunuz ki :)
Araba değiştirmeyi seviyorum. Son 2 yılda en uzun süre bindiğim araç bu :)
Arka kapılara hoparlör aldınız mı hocam?
Onu almadım ama arka taraf için dokunmatik sensörlü lamba aldım. Bayağı iş görüyor 😁.. siz aldınız mı hoparlör?
Yok hocam almadım. Bir kere servise sordum dönüş yapalım dediler dönen olmadı öyle kaldı. Sensörlü lambayı nereye taktınız ve ne aldınız?
buradan 2 adet aldım. Arka tarafta kapı üstündeki el tutma yerlerine yapıştırdım. Gayet iş görüyor.
Link açılmıyor hocam.
-
Yine açılmıyor hocam ama ben linkteki isimden aratarak buldum. Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X