Sorunlu bir araç Garantiyi bozmanızı pek önermem. Dışarda doğru düzgün usta da bulamazsınız |
Cherry Tiggo 7 pro alınır mı? (5. sayfa)
-
-
Sorunu ne tam olarak açsak biraz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben soyliyim
Yolda kendi kendine stop ediyor frenler tutmuyor
Cam tavandan su alıyor
Airbag patlamiyor
Şikayet var sitesine gir görürsün
Parçası yok ustası yok
Bu motor uzaydan gelmiş bilen bir Allahin kulu yok olamaz da
Ayrıca hiç binmedim sürmedim ama bence kötüdür Çin malı sonuçta nasıl alıyorlar anlamiyorum biz saf miyiz da o kadar para veriyoruz bunlardan daha pahali daha az donanımlı araclara biniyoruz yani devletimizin de böyle ucuz araclara ek vergi getirmesi lazim haksızlık kendimi bazen enayi gibi hissediyorum
Aramızda kalsın bazı geceler gizli gizli Ağlıyorum
Rüyalarımda chery görmeye başladım karabasan oldu resmen artık yeterrrrrrrrr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çinliye ek vergi geldiği anda Honda ya kiaya hundayada gelmiyormu.
Onlara da gelsin beni ilgilendirmez ben avrupali arac biniyorum diğerleri teneke ben hans seviyorum banane yada
Şikayet varda corollanınkilere de bakın hocam. En sorunsuz araç olarak biliniyor ama şikayet vara girip bakın :)
-
Elemanın güncel mesajlarına bakarsanız sürekli Chery alınması gerektiği ve Chery övgüsü üzerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Eylül 2023; 14:11:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rüzgar gülü
2 adet aldım ben sağ ve sol taraf için, işe yarıyor hocam :))
Arkada kesinlikle bir ışık olmalıymış, hele küçük çocuk varsa tam bir eziyet oluyor.
-
uzun yolda minimum 10 lt.. şehir icindede 13-14 litre yakıyor..
-
Senin tiggo Aracın var mı...
Tüketim verisinin fotosunu atsana
Kanka günaydın. Uzun yolda 3-5 vag sevdalısını tokatladıktan sonra 90-110 km/h arası gittim. Bu değerleri yakalamak ve hatta bi tık daha düşürmek olası fakat kaputun altındaki aygır pek söz dinlemiyor.. sürekli bi kükreme sesi gelmesiyle beraber ayağının altındaki gücü unutturmuyor size… ama yine de efendi gideyim derseniz böyle değerler yakalanır. Şehiriçi de 8.4 ortalamam var. Aracım 8 bin km oldu. İstanbul / Avrupa yakasında araç kullanıyorum. Çok sıkışık trafikte 9-10 litre yakıyor. SIKIŞIK VE DUR KALK ÇOK FAZLA OLUNCA tabi..
önceki aracım Kia sportage 1.6 gdi otomatikti.. 13-14 litre yakıyordu. Kia Stonic 1.4 otomatik aracım da vardı atmosferik 100hp o de 8-10 litre arası yakıyordu. Chery az yakıyor diyebilirim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 25 Eylül 2023; 9:29:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uzun yolda 10 litre maşallah otobüsmü hocam bu. En baba 8.5 yakıyor o da 150-160 yardırırsan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
iş yerinden 16 kişi aldı bende alcakdım ama tüketim yüzünden vazgecdim,, ama benim dedigim tiggo 8 pro..
-
yolda çok cehery görüyorum .zaten satış adetlerinden belli baya sattı.tabi bu fiyattan devam ederse
-
Tüketim yüzünden vazgeçtiyseniz yanılmışınız zira ferrari, bentley veya tır otobüs harici binek aracın uzun yolda 10 litre yakıt yakması kolay kolay mümkün değildir. Bu araçla 5 bin km yaptım, uzun yol ortalaması 6,5 civarı, şehir içinde de 8,5-9 arası. karma 8.4 civarı gezilir çok rahat. Her şeyi geçtim, muadili bir araçla arasında zaten minimum 150-200 bin tl fark olduğunu da hesaba katarsak aradaki farkı benzine verseniz yine kardasınız. Kullanıcısı olmadığınız bir araç hakkında kesin yorum yapmak doğru değil. Bu aracı almak isteyen isteyen insanları yanıltmış oluyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X