< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cherry Tiggo 7 pro alınır mı? (6. sayfa)
-
-
Lütfen mesaj yazarken seviyeli olalım.
Yazılan mesajları okuyanlar yazanın seviyesizliğinin farkına varmasınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 25 Eylül 2023; 12:24:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Milyon TL yi çok sanan büyük dahi arkadaşı alkışlıyoruz ve geleceği görmesi vesilesiyle müneccim tarağı tutmus arkadaşımıza çok büyük alkış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin gibi trollerle uğraşmaktan zevk alıyorum diyelim 😀
Arac yeni çıkmış satis rekorları kırıyor hemen nasıl elimizde kalıyor sen nasıl bir zekasin
Elimde kaldı mı? Şaka mısınız be kardeşim, eleştirin varsa yap amenna da aylardır satış rekorları kıran ki eylülde muhtemelen listenin en tepesine yerleşecek bir araçtan elde kaldı diye bahsetmek?
-
Muhtemelen onyargilarini kiramadiklari babalarını chery suvlara ikna edemeyince bari alamıyoruz çamur atalım diye basit düşünen ergenler damlıyor arada hocam 😀
ohooo ben de ciddi alıp buna cevap yazdım, üsluba bak. yolun açık olsun kardeşim.
-
Stoklar tiguan dolup taşmış diyorlar. Bu gazla devam edersen belki 3-5 tane sattırabilirsin. Yazık vw ye, şu kıtlıkta bile satamaz olmuş. İndirim yapmak zorunda kalmasın, yardım et.
doğuş oto | volkswagen, audi, seat, cupra, skoda ve porsche yeni modeller, fiyat listesi, servisDoğuş Oto | Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Skoda ve Porsche Yeni Modeller, Fiyat Listesi, Servishttps://www.dogusoto.com.tr/tiguan-ax1 -
"""Forumların en kötü özelliği toplumun alt kesimleri ile muhatap olmak zorunda kalmak""""
Sen sanki üst kesim misin arkadaşım . Üst kesimler halk arabasi vw ye mi biniyormuş
Volswagen sahibi olduğunu tahmin etmiştim canım kardeşim 😀 çünkü ancak senn gibi çok para verip chery ye göre düşük performans motor ve çok çok düşük azıcık donanımlı araca cooook fazla para verenler kafayı yediler
Haklisin enayi konumuna girdiniz ama bunun suçlusu chery değil bizler değiliz baban hiç değil 😀 sorun senin o güzel beyninin içinde tercihlerinde malesef
Karın ağrın belli oldu sol şeritte chery den selektör mu yedin sen kıyamam ben sana
Ali veli 49 50 seviyen sandığımdan çok daha asagilardaymis sen biraz büyü olgunlas sonra gel usul usul konuşuruz şimdilik seni blokluyorum
Bakalım sırada hangi vagci olacak...
Günde 3 öğün pejo kötülerler bu yaşam formları.
Bende duygusal bağ oluşturan bir tane 206 var satmaya kıyamadığım 10 senedir tıkır tıkır çalışıyor 1 kere yolda koymadı, akü bitmesi hariç çalışmamazlık etmedi. Bu sene 19 yaşına girdi o araba hala uzun yola gidip gelebiliyor buz gibi kliması çalışıyor. Hani kötüydü la bu araba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satın alan arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun. Sorunsuz bir şekilde umarım yıllarca kullanırlar.
-
Merhaba hocam. Chery tiggo 7 comfort aracımı sattım bu hafta. Tekrardan chery tiggo 7 excellent aldım. Memnun olduğum tescillenmiştir umarım 😁
Hayırlı olsun. İki araç arasında kullanım açısından çok fark var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X