Şimdi Ara

Chery Alia Nasıl Bir Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
24.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2009 Model Chery Alia Almak İstiyorum.Nasıl Bir Araba

• Yapay Zekanın Yanıtı

Chery Alia: Kapsamlı Bir İnceleme

Chery Alia Hakkında

Chery Alia, Çinli otomobil üreticisi Chery tarafından üretilen bir binek otomobildir. 2013 yılında piyasaya sürüldü ve kompakt sedan segmentinde konumlandırılmıştır.

Motor ve Performans

Chery Alia'nın kaputunun altında 1,6 litrelik, 123 beygir gücü ve 160 Nm tork üreten bir motor bulunmaktadır. Bu motor, 5 ileri manuel veya otomatik şanzıman ile eşleştirilmiştir. Çevik performans ve makul yakıt ekonomisi sunar.

İç Mekan ve Özellikler

Chery Alia'nın iç mekanı, yolcular için geniş ve konforludur. Zengin özellikler listesi arasında dokunmatik ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi, Bluetooth bağlantısı, klima ve çok fonksiyonlu direksiyon simidi bulunur. Geniş bagaj hacmi, günlük ihtiyaçlar veya uzun yolculuklar için yeterli alan sağlar.

Güvenlik Özellikleri

Chery Alia, sürücü ve yolcular için çeşitli güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Bunlar arasında çift ön hava yastığı, ABS frenler, elektronik fren dağıtımı (EBD) ve fren destek sistemi (BAS) bulunur.

Kullanıcı Yorumları

Chery Alia, kullanıcı yorumlarında genellikle güvenilirliği, yakıt verimliliği ve uygun fiyatlı olması nedeniyle övülmektedir. Ancak bazı kullanıcılar iç mekan kalitesini ve yol tutuşunu eleştirmiştir.

Alınmalı Mı?

Chery Alia, kompakt sedan arayan bütçe kısıtlı alıcılar için iyi bir seçenek olabilir. Pratikliği, özellikleri ve uygun fiyatı onu çekici bir seçenek haline getirmektedir. Bununla birlikte, daha yüksek kaliteli iç mekan ve gelişmiş güvenlik özellikleri arayanların farklı araçları değerlendirmesi önerilir.

Sonuç

Chery Alia, uygun fiyatlı, güvenilir ve ferah bir binek otomobilidir. Kullanıcı dostu özellikleri ve düşük yakıt tüketimi ile günlük ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için uygundur. Bununla birlikte, iç mekan kalitesi ve yol tutuşu konusunda bazı eksikliklere sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence macera aramayın.Ayrica kriterlerinizi belirlerseniz daha iyi tavsiyeler çıkacaktır
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

Bence macera aramayın.Ayrica kriterlerinizi belirlerseniz daha iyi tavsiyeler çıkacaktır
    Saygılar
    Dostum Çin otomobil endüstrisinin gelişmesine katkıda bulunmak pahasına riske girmeye değmez. O arabayı aldıktan sonra, servisi, parçası, 2. el paraya çevrilmesi gibi birçok bilinmezle karşı karşıya kalırsın kanaatimce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotşist -- 13 Mart 2012; 18:29:52 >
  • Teşekkürler Bilgilerinize.Almaktan VazGeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilecik1136

Teşekkürler Bilgilerinize.Almaktan VazGeçtim.
    5 para etmez bir arabadır.
  • ALIP KULLANMAYAN YADA SAHİP OLMAYANLAR NEDEN YORUM YAPIYONUZ Kİ;

EVET KİMSEYE SORMADAN 2009 MODEL CHERY ALİA LUSSO ARABAMI (EN DOLU OLANI) 2011 YILINDA ALDIM. 67000 KM İDİ 17000 TL VERDİM
    VE ARACIM HALA BENDE.
    ZERRE KADAR PİŞMAN OLMADIM ZİRA ALIRKEN BENDE KUŞKULU BAKIYORDUM.
    ANCAK BU PARAYA BU MODEL BU TEMİZLİKTE VE BU KM DE BAŞKA ARABA YOKTU HALA DA YOK.
    ŞU AN 108000 KM DE ALLAH NASİP EDERSE 2 YIL DAHA BİNECEĞİM;ZİRA BU SENE MAYIS TA İSTANBULDA FUARDAN SONRA YENİ KASA YENİ VERSİYONLARI TURKİYEYE GELECEK.(CRUSE KONTROL VE TRİPTONİK VİTES ) BUNU VERİP YENİ VERSİYONUNU ALACAĞIM İNŞ.
    EN UFAK BİR SORUN ÇIKARMADI.PERİYODİK BAKIMLARININ HARİCİNDE MASRAF YAPMADIM LPG VAR DÜN EN SON ÖLÇTÜM KAÇ LİRA YAKIYOR DİYE.272 KURUŞ YAKTI KM DE.BURDA LPG FİYATI 2190 TL LİTRESİ.

YILDA 1. YADA 2 KEZ UZUN YOL YAPIYORUM AİLEMLE,TEK SEFERDE 2000 KM FALAN
    ON NUMARA 5 YILDIZ.
    BELKİ SIKINTISI EVET TORKU DÜŞÜK RAMPALARDA BİRAZ YAVAŞLIYOR AMA HANGİ BENZİNLİ ARABA YIGILMIYORKİ. BİRDE TÜRKİYEDEKİ SERVİS AĞI (YETKİL SERVİSLER BİR B... ANLAMIYORLAR. YAPACAĞINIZ ŞEY AVRUPA ARABALARA BAKAN İYİ BİR SERVİ BULACAKSIN PARÇALARINI YETKİLİ SERVİSLER YADA İNTERNETTEN İSMİR İSTANBUL ANKARA GETİRTECEKSİN YAPTIRACAKSIN.
    Ben 100000 km DE AĞIR BAKIMINI YAPTIRDIM SERVİS 2250 İSTEDİ(TRİGER SETİ RULMANLAR ,BASKI BALATA KOMPLE TAKIM)
    İNTERNETTEN 880 TL PARÇALARI ALDIM. 250 TL ÖZEL SERVİSE VERDİM.1130 TL YE MAL OLDU.
    ARKADAŞIM ARACIM DEDİM YA 108000 DE VE 6 YAŞINDA. LPG DE BASTIMMI 190 KM HIZI GÖRÜYOR DİKKAT ET LPG DE DİYORUM.

TŞKLER MERMER OTOMOTİV bize böyle bir araba getirdiğiniz için.uMARIM ŞU YETKİLİ SERVİS AĞINIDA PROFESYONELLEŞTİRİRLER BİRAZDA ALANLAR SERVİSLE İŞLERİNİ ÇÖZERLER;

• AHMET KARAKUZ A kullanıcısına yanıt
    Hocam tebrk ederim yorumlarniz icin,demekki cin maki dememek lazimmis kalitesi nasil peki merwk edyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twingo nasıl bir araçtır?
    16 yıl önce açıldı
    KIA PICANTO NASIL BİR ARABA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dural8262 D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben uluslar arası bir firmada yöneticilik yapıyorum;
    burada şirket arabası olarak fluence focus opel corsa clio megan2 gibi markaların en son modellerine (213 ve üzeri) kullanıyorum;

size şunu demiyorum bu araç konfor olarak hepsinden üstündür ancak bu araçlardan da geri kalmaz heleki 2. el fiyatını kıyaslarsak bedavadır bu araba diyebilirim diğerlerine göre ;

bundan önceki şahsi arabam 1998 model passat 1.8 t idi.asla tartışılmaz passatın kalitesi ancak şunu diyebilrim konfor ve rahatlık fonksiyonlar olarak aynı chery alia lusso daki özellikler passat tarzı arabalarda var,2 eli 70-80 milyardan başlıyor modelli fiyatı tabi.;

sadece diyebeileceğim 2008 modelini almayın o modelde biraz sıkıntı var zira kardeşime 2008 modelini aldık arza çıkarıyor ara ara ancak 2009 ve üst modelleri on numara 5 yıldız.

hocam araçta sun roof tan dijital klimaya abs immobilizer a 6lı değiştirili mp3 çalardan hava yastıgına deri iç döşemeden elektirkli şöför koltuguna kada ne ararsan mevcut;
    mesela arabam komple deri içi.6 yaşında olmasına rağmen koltuklarında deri döşemesinde milim çatlak yok.
    yıkamadan yıkamaya ıslak nemli bezle içi siliniyor yani özel bakım dahi yaptırmadım aldığımdan beri;elektronik aksam bol miktarda var.ancak hiç bir elektronik aksamında uyduruk bir sistem kullanılmamış.Arabamı burada bosh servisi olan bir servis var sadece ona yaptırıyorum .ağır bakımını ytaptırdığımda detaylı inceledi servisim ve dediki bu araba çin ancak bu arabada zerre kadar uyduruk elektronik aksam yok. hepsi makra bosh dedi.bunlar kolay kolay bozulmaz ancak bozulduğunda orjinal ve marka parçalar olduğundan biraz fazla ödersin ancakzaten kolay bozulmaz dedi.

Herkes dediğiniz gibi çin malı diyor bilmeden ve oluysuz düşünüyor ancak şunu belirtmekte fayda var her çin malı sıkıntılı değildir.bu arabada bence bunun isbatı.
    gidin bire oyuncakcıya bir tane çin malı olmayan oyuncak bulabilecekmisiniz;çay kaşıgından,tırnak çakısına ,ayakkabıdan pantolana çakmağa kadar çinden geliyor.ve hepimiz kullanıyoruz;varmıki ben kesinlikle kullanmıyorum diyen çıksın karşıma;

ya geçenlerde kuaföre gittim adamın kullandığı makası taragı bırak oturttuğu koltuk bile çin malı be ya;
    daha ne diyeyim;
    bilgilerine;

• Saglun hocam bilginz icin tesekkurler..
  • Dural8262 D kullanıcısına yanıt
    ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu

benim karaşimşeğin fotolarından 2 tane gönderiyorum;javascript:void(AddText('[:\'(]'))

Chery Alia Nasıl Bir Araba Chery Alia Nasıl Bir Araba

• Eski işyerimdeki şoför arkadaş aldı. Kendisi araba alır satar aynı zamanda. Tek dediği iflahımı kuruttu. Basıyom gitmiyor yakıtı felaket. 0 olarak aldı 2 ayda sattı.
  • Yalnız abi yöneticiymiş türkçe 0 maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Yalnız abi yöneticiymiş türkçe 0 maşallah
    bitek kimoyu biliyorum sitede 2 tane var. Canavar gibiikiside cok saglam. Zaten japonların eskı araclarının parçalarından yapılmış. Yani 5-6 yıl öncesi bir japon aracı sıfır alıyormuş gibi dusunun.
    Alia larıda herter servisinde bol bol pert etmişler orda cok gordum. SAnırım kasko yapıp begenmeyip carpıp perte çıkartıyorlar bilerek. Satma derdi de yok mantıklı aslında
  • udmexpert U kullanıcısına yanıt
    son 3 yorumu yapan bireyler;
    sahipseniz kullandıysanız konuşun,sahip değilseniz kullanmadıysanız susun
    forum un başlangıcını iyi okuyun sahip olan kullananlardan yorum bekleniyor;

bir araba için 2 ayda karar verilmez örnekler çok verilir;
    yakınım fiesta aldı 2004 model 2 ay sonra şanzumanı dagıldı 3000 tl verdi
    çalışanım 2012 model doblo aldı 2 ay önce değiştirdiği triger kayışı koptı verdi 3500 tl
    şimdi fiesta ve doblo kesinlikle almayın mı diyoruz;

yada yıllarca bu ülkede ford taunus kullanıldı 2000 gts ler falan benzini yakmıyor sadece içiyordu
    neden bahsediyosunuzki
    agzı olan konuşuyor;
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMET KARAKUZ

çalışanım 2012 model doblo aldı 2 ay önce değiştirdiği triger kayışı koptı verdi 3500 tl

yada yıllarca bu ülkede ford taunus kullanıldı 2000 gts ler falan benzini yakmıyor sadece içiyordu
    neden bahsediyosunuzki
    agzı olan konuşuyor;
    Uluslararası bir firmanın yöneticisi niye Chery'ye biniyor yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Yalnız abi yöneticiymiş türkçe 0 maşallah

Chery de yönetici hocam :)
  • son 2 yorumcu
    sizde bir öneride bulununda boş konuşacağınıza onu satın alıp binelim;
    öneri yapacağınız araç ve model
    2008 model ve üstü olsun;
    sunroof ve dijitak klima olsun;
    deri döşeme olsun;
    4 cam otomatik olsun;
    ımmobilizer olsun;
    6 lı değişitiricili track çaları olsun
    elektrikli, koltuk olsun vb.
    bakınız chery alia lusso özellikler;
    heeeee bu arada fiyatıda 2 el 20000 tl den yukarı olmasın bizahmet
    bu arada önereceğiniz araç lütfen pert olmasın :)) ancak pert te bulursunuz sanırım;

hadi önerilerinizi bekliyorum boş konuşanlar lokali
  • quote:

son 2 yorumcu
    sizde bir öneride bulununda boş konuşacağınıza onu satın alıp binelim;
    öneri yapacağınız araç ve model
    2008 model ve üstü olsun;
    sunroof ve dijitak klima olsun;
    deri döşeme olsun;
    4 cam otomatik olsun;
    ımmobilizer olsun;
    6 lı değişitiricili track çaları olsun
    elektrikli, koltuk olsun vb.
    bakınız chery alia lusso özellikler;
    heeeee bu arada fiyatıda 2 el 20000 tl den yukarı olmasın bizahmet
    bu arada önereceğiniz araç lütfen pert olmasın :)) ancak pert te bulursunuz sanırım;

hadi önerilerinizi bekliyorum boş konuşanlar lokali

:) ben size bir şey demedim bana niye yükleniyorsunuz hocam. Halk kanısıdır uluslararası şirkette yönrtici olan iyi para kazanır :) siz baya mütevazisiniz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 31 Mart 2015; 11:06:14 >

• quote:

neden bahsediyosunuzki
    agzı olan konuşuyor;

Bak sahip olmadığın araçlarhhakkında bilgi verdin bi yararın oldu istemeden de olsa sağol. Sana sorup yorum yapmayacagimizda kesin boşa zamanımı alma alıntı yapipta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udmexpert -- 31 Mart 2015; 11:10:25 >

• bak doğru dediğin bir şey çıktı nihayet ,
    evet kazandığını israf etmemenin adı mütevazilikse öyleyim;

kim olursan ol yönetici doktor hakim idareci

17000 tl ye aldığım arabayı 5 yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum
    mesela o dönemde (sene 2011) 17-20 000 tl arası alabileceğin 2 el arabanın modeli (aracın cinsine bağlı olarak)2000 model ile 2005 model arasında ve km si de min.100000 kmde olacaktı.
    en kısadan 4 lastik değiştirecektin 800 tl bir eksantrik triger seti değiştirecektin 1000-2000 arası verecektin yani alır almaz 2000 tl 3000 tl arası bir masrafın olacaktı.
    5 sene bindiğini varsay aracın 13-15 yaşına gelmiş ve tabiri caizse dökülüyor olacaktı TC yollarında.

dedim ya ben memnunum bu tamamen benim şahsıma ait bir düşüncedir katılırsın katılmassın.

soru basit:
    daha iyisini yada eşdeğerini aynı fiyata bul alalım kardeşim; parada sıkıntı yok alırızzzzzzzz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.