25 bine full olanı var 0 km sunruff felan sizce alınır mı?konforlumudur kullaanan var mı yada 2005 vectra mı?
25'e neler neler alinir ama (bence) alia alinmaz... Almam ben alan tanidigim esim dostumda varsa alma derim aldirtmam..
farklı görüşler çıkar.... ancak bu fiyatlarda daha iyi alternatifler varken tercih etmezdim bunu..
Aşkiton o araçla gaza hiç basamaz.
ikinci elleri 18 civarı 0 değil ama ikinci el düşünülebilir.
25 bin verilirmi o araca bence verilmez 2. elleri 16*17 lere gşdşyor internete bakmayın geçen 2008 samanddı 9000 e bıraktılar. o arabalara fiyat yazanlar boş yazıyor eğer gerçekten satacaksa pazarlıkta 1000 er 1000 er düşürür fiyatıı
quote:
Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz
25 bin verilirmi o araca bence verilmez 2. elleri 16*17 lere gşdşyor internete bakmayın geçen 2008 samanddı 9000 e bıraktılar. o arabalara fiyat yazanlar boş yazıyor eğer gerçekten satacaksa pazarlıkta 1000 er 1000 er düşürür fiyatıı
tabiki buna 25000 verilirmi buna verceene git 0 km bmw 5.20, opel insignia,audi Q7 al dimi nası olsa her araba 25000 tl ya. geçin bunları kardeşim bi tane kullanıcı yorumu yok. kullandınmı :yok o zaman bilmeden yorum yapma. yok ikinci el mantıklıymış yok şööle yok bööle. genel olarak gördüğüm yorumlar şöyle 'bunu alacağına 2. el al,buna bu para verilmez,çin malı,teneke parçası,tekerli tabut' kardeşim kabullenin bunlarda reno fiat gibi araçlar.
İleride kendilerini ne kadar geliştirebilirler bilemem ama şu an için bu Çin arabalarının alayı 5 para etmez dandik arabalardır benim gözümde. İncelediklerim arasında düzgün olanına denk gelmedim henüz.
İçi dışı güvenliği konforu nasıldır bilemem ama 2000 li yılların başlarındaki japon otomobillerinin eski teknolojilerine 25.000 lira para vermektense başka araçlara yönelmek bence daha mantıklı. Dersenki 2001(14-17 bin arasında değişiyor sanırım) toyota 10 yaşında bu hiç olmazsa sıfır diyebilirsin. Ama satarken o 2001 toyotayı en fazla 3 günde satarsın. Tercih meselesi sen bilirsin...
Bu arada toyota aracım yok. Toyota sadece genel örnek.
Vay vay vay casus foto çekmişler, çok merak ediyorduk...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme