Şimdi Ara

FİAT 500L nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
352
Cevap
11
Favori
123.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Kısmetse Jazz'ı mızı satıp bu aracı almaya niyetlendik. Aracı %60 annem kullanacak dizel ve otomatik olması çok önemli. Bagaj hacmi bizim araçtan daha geniş. Hatlar yuvarlak countryman'in çakması tam bir bayan arabası aslında. Benim endişem FİAT'ın otomatik şanzımanı CVT den sonra adamı pişman eder mi?

Sizce bu araba bu parayı hakediyor mu? Sağolun şimdiden.

1.3 MULTIJET 85 HP POPSTAR DUALOGIC
    52.250

FİAT 500L nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

pahalı küçücük araba için

küçük dediğiniz arabanın 410 litre bağajı var, boyu 4.25 metre, 180 cm genişliği 168 cm yükseliği var.

uzunluk hariç c sınıfı hemen hemen tüm araçlardan daha büyük, onda da çoğu ile başabaş gider:) neredeyse crossover'lar kadar yüksek. kısa burun sayesinde içi c sınıfı tüm araçlardan daha geniş.

araç bu kadar eder mi hımm bence etmez sene sonunda daha uygun fiyatlara alınabilinir ama şu anda paket hediyesi var fena değil.

dualogic şanzıman yarıotomatiktir, sağlamdır, sorunsuzdur ama özellikle 1'den 2'ye geçişleri hissettirir. bir deneyin aracın daha testini bile okumadık içinize sinerse neden olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 15 Mayıs 2013; 23:11:04 >
  • ben buna 50 bin veren adamın aklından şaşarım kimse kusura bakmasın.
  • 50.000 e hibrid yaris alimabilir heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 bin buna verilmez
  • Tek kelime ile pahalı...
  • O araca o para verilmez. 2. El audi a3 alın daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT 500L nasıldır?
    12 yıl önce açıldı
    Hyundai Tucson 4x4 nasıldır?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla hocam ben araci gttim inceledim gayet genis ferah kocaman bagaji olan sofor kendi konumunu ayarlayinca bile cok rahat bir diz mesafesi bulunan bir arac. Crossoverlara yakin nerdeyse. Dizel otomatik gayette dolu bir arac icin makul bir fiyat, marjinal oldgunda hepimiz hemfikriz zaten.

4 koltuk 1 direksyon essentia corsa bile 39.000 lira bu memlekette fiyatida kiyaslayinca gayet makul

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

pahalı küçücük araba için

küçük dediğiniz arabanın 410 litre bağajı var, boyu 4.25 metre, 180 cm genişliği 168 cm yükseliği var.

uzunluk hariç c sınıfı hemen hemen tüm araçlardan daha büyük, onda da çoğu ile başabaş gider:) neredeyse crossover'lar kadar yüksek. kısa burun sayesinde içi c sınıfı tüm araçlardan daha geniş.

araç bu kadar eder mi hımm bence etmez sene sonunda daha uygun fiyatlara alınabilinir ama şu anda paket hediyesi var fena değil.

dualogic şanzıman yarıotomatiktir, sağlamdır, sorunsuzdur ama özellikle 1'den 2'ye geçişleri hissettirir. bir deneyin aracın daha testini bile okumadık içinize sinerse neden olmasın.

Olsun yine pahalı yaris hybrid 48bin galiba alırım onu 100 kmde 3,5 litre yakıt paha biçilemez

• Peki buna alternatifler neler. Matıksal açıdan bakarsak kesinlikle dizel otomatik olacak ve bagajı 400 lt civarı. Hız saitleyicili vs.
    Bu araçta cam tavan isterseniz bi üst paket alacaksınız 56 k ya bi de cam tavan parası 60 k gibi.. Peeeeehhh Fiat'a bak...

Chevrolet Cruze 1.6 124 hp otm. 41.000tl ama benzini içiyor...

Yılda ortalama 17.000 km yapmaya başladık ve uzun yollarda Jazz'la çile haline dönüşüyor yolculuklar. Bir süre sonra tam gaz versenizde araç hızlanmıyor ve devir 5.500 de sabit kalıyor.

Bir de işin duygusal yönünü düşünün donanımı da iyi aslında gidip bir incelemek lazım orta yaşı çoktan geçmiş. belki de son arabası olacak işlevsellikten daha çok duygusal bir vurulma mı diyim ne diyim...

Yeni Jazz olmuş 47 bin lira e 3bin daha koyup 1.4 benzinli cvt yerine 1.3 85 hp dualogic şanzıman araç alınmaz mı? Fiat Bravo da aynı motor şanzımanla rekor tüketimlere sahip. BU da 3.5-5 arası yakar.

Jazz'ı aratmayacak genişlikte ve sorunsuzlukta dizel otomatik maksimum 50 k ya kadar olan araç önerilerinize açığım. Bu haftasonu bu aracın testini yapmayı düşünüyorum. Malzeme kalitesini çok merak ediyorum özellikle,yalıtım vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silencebeach -- 15 Mayıs 2013; 23:53:51 >

• 50.000 çok olmadı mı ?
  • dobloyu üstten basmışlar gibi :(
    Ama tasarım kişisel bir olaydır beğendiyseniz alınabilir. Fiat dizel motor konusunda tartışılmaz bile. (her ne kadar 1.6 dizel fazla yakıyor dense de) Şanzuman dualogic mi bilmiyorum ama dualogic idare eder bir şanzuman. Test edin görün derim :)
  • Küçük diyenler neye göre küçük diyor anlaması zor, boyu dışında c segment mpv ayarında bir araba ki boyu da çok kısa değil.

Performansı haricinde de zayıf noktası yok.

Donanımı iyi, hele ki opening edition da çok iyi. Güncel, motoru kendini kanıtlamış, senelik vergisi-tüketimi düşük, içi geniş ve özellikle güvenlik olarak çok iyi bir araba.

Bu fiyata benzer paketi bir tek psa grubu 308-c4 ile sunuyor...
  • Yeni çıkan bir aracı nasıldır diye konu açmak garibime geldi gidip kendiniz bakmalısınız
  • pahalı falan değil mükemmel bir kompakt aile otomobili

gidip inceleyin
  • benimde kafama bir soru takildi bazi arkadaslar bu araba icin c sinifi araclarla ayni diyorlar e peki o boyutlarda bir arabaya 1.3 lt motor 85 beygirlik otimatik sanzumanli araba icin sikinti olmazmi malum astra bundan 10 beygir fazla ve manuel.

• quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

benimde kafama bir soru takildi bazi arkadaslar bu araba icin c sinifi araclarla ayni diyorlar e peki o boyutlarda bir arabaya 1.3 lt motor 85 beygirlik otimatik sanzumanli araba icin sikinti olmazmi malum astra bundan 10 beygir fazla ve manuel.

astra 100kg daha ağır. sıkıntı falan olmaz. şanzıman yarı otomatik ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silencebeach

Peki buna alternatifler neler. Matıksal açıdan bakarsak kesinlikle dizel otomatik olacak ve bagajı 400 lt civarı. Hız saitleyicili vs.
    Bu araçta cam tavan isterseniz bi üst paket alacaksınız 56 k ya bi de cam tavan parası 60 k gibi.. Peeeeehhh Fiat'a bak...

Yılda ortalama 17.000 km yapmaya başladık ve uzun yollarda Jazz'la çile haline dönüşüyor yolculuklar. Bir süre sonra tam gaz versenizde araç hızlanmıyor ve devir 5.500 de sabit kalıyor.

Bir de işin duygusal yönünü düşünün donanımı da iyi aslında gidip bir incelemek lazım orta yaşı çoktan geçmiş. belki de son arabası olacak işlevsellikten daha çok duygusal bir vurulma mı diyim ne diyim...

Yeni Jazz olmuş 47 bin lira e 3bin daha koyup 1.4 benzinli cvt yerine 1.3 85 hp dualogic şanzıman araç alınmaz mı? Fiat Bravo da aynı motor şanzımanla rekor tüketimlere sahip. BU da 3.5-5 arası yakar.

Jazz'ı aratmayacak genişlikte ve sorunsuzlukta dizel otomatik maksimum 50 k ya kadar olan araç önerilerinize açığım. Bu haftasonu bu aracın testini yapmayı düşünüyorum. Malzeme kalitesini çok merak ediyorum özellikle,yalıtım vs...

hocam iki alternatifin var 308 dizel otomatik ve c4 dizel otomatik. Eğer ben dizel arabada 8 litre görürüm sorun yok dersen i30 yada ceed de olur.

308 in yeni kasasıda duyruldu sanırım fiyatta epey düşüş olur 52,000 lira civarına 112 bg 6 ileri otomatikleştirrilmiş şanzımanlı 38 alırsınız donanınmda gayet yerinde 6 lt deyide geçmez

• quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

quote:

Orijinalden alıntı: Silencebeach

Peki buna alternatifler neler. Matıksal açıdan bakarsak kesinlikle dizel otomatik olacak ve bagajı 400 lt civarı. Hız saitleyicili vs.

hocam iki alternatifin var 308 dizel otomatik ve c4 dizel otomatik. Eğer ben dizel arabada 8 litre görürüm sorun yok dersen i30 yada ceed de olur.

308 in yeni kasasıda duyruldu sanırım fiyatta epey düşüş olur 52,000 lira civarına 112 bg 6 ileri otomatikleştirrilmiş şanzımanlı 38 alırsınız donanınmda gayet yerinde 6 lt deyide geçmez

Haklısınız aslında. İki araçta piyasaya yeni çıktı biri daha çıkacak 308 in kronik sorunları belli değil. 500 en azından tanınmış bir model. Biraz da tarz sahibi. Minimalist. İkon haline gelmiş. Farklı bir araba ama çoğu C sınıfı araçla aynı fiyatta. Herkes uğur böceğine kelebeğe benzettiği için tasarımını akülü araba muamelesi yapıyor.

308,C4= Mantık .... 500L tarzı arabalar = nişan hayırlı olsun...

• Arac hic hos durmuyor.Performansı ıyı degıldır yakıtıda dıger dızellere gore fazladır.Yeni kasa linea 1.3 mjet 95 hp kullandım.Ne performans ne yakıt hıc memnun kalmadım lınea 1185 kg sızın alcagınız model 1395 kg baya bı agır 85 hp 1.3 motor o aracın agırlıgını kaldırmaz performans alamazsın yakıttada uzer dıye dusunuyorum fiat yerine baska markalara bakmanı tavsıye ederim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.