Bildirim
FİAT 500L nasıldır? (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok teşekkür ederim efendim ,bilgiler için sağolun. -
500L aile arabası.Geniş,dizel seçeneği var az yakıyor cebe ekonomik.Test sırasında konforuda fena değildi.Hatta Bursada dolmuşlara sürekli biniyorum şu anda aracım yok 500l var dolmuşta.
Bindiğimde genel olarak araba geniş ve ferah hissettiriyor az da yakıyor.Aile arabası olarak alınabilir ama otomatik şanzımanı kötü manueli daha iyi -
Arkadaşlar güvenilir ilan sitesi önerim, fiat ve tüm araçlarınızı ücretsiz ilan verebilirsiniz:
Buraya tıklayın: https://sahibimolurmusun.com/Kategori/Fiat-197 -
Tutulan bir model fiyatima gore iyi bir arac.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 aydan fazladır 500L kullanıyorum . 2 bin km yaklaşık yol yaptım. yorumlarım şöyle
artıları ;
birincisi bu araba yakışıklı görecelidir tabii ama farklı bir kere diğer arabalar hemen hemen aynı tasarım sıkıcı. Bu araba ilgi odağı olabiliyor özellikle bayanlar tarafından.
araç kim ne derse desin bence konforlu bozuk yollarda bile hissetmiyorum .
üçüncüsü ekonomik depoyu dolduruyorum ve sonra hatırlamıyorum karma tüketimi 4,5-5 Lt/100 km .
güvenlik donanımları standart güvenlik açısından dolu.
sürmesi zevkli yerden yüksek yolda da yüksek araç kullanmaya alışanlar ne dediğimi anlarlar.
servis ağı-yedek parçası vs uygun.
yokuş kalkış desteği çok iyi
eksileri;
yarı otom şanzımanı düşük hızlarda sabit kullanmak zor oluyor ya da ben aışamadım sürekli vites arttırma isteği var arabanın bu da silekeleme yapıyor öne yatırmıyor ama hissediyorsunuz rahatsız olunacak bir şey değil .
ataklık, performans konusunda eksik kalıyor dip gaz yapmadan hızlanmıyor gibi zaten araba keyif arabası, aile arabası drag arabası değil. ben 80-120 km aralığında sakin sakin kullanırım müziğimi de açarım geniş geniş giderim diyenlere göre .
-
Arkadaşlar 500l living kullanıyorum 40.000 e geldi araç ve lastik değişimi yapmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz lastik varmıdır 4 mevsim olsun yeter. istanbulda öyle kara kış olmadığı için 4 mevsim yetiyor. -
Valla bildiğin çingene yapımı araba
Çingene fransada bol olur.Renoyada el atmışlardır...
Arkadaşlar 1.4 benzinli cam tavanli modeline heveslendim. Sizce 2013 modeline en fazla ne kadar verilmeli?
quote:
Orijinalden alıntı: antrepocu
Arkadaşlar 1.4 benzinli cam tavanli modeline heveslendim. Sizce 2013 modeline en fazla ne kadar verilmeli?
1.4 benzinli arıyorsan satayım sana, arabam 1.4 t-jet beats edition 50.000km de cam tavanlı kazasız bir araba.
Bu arada 2014 model trafiğe 2015 temmuz çıkışlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 22 Ocak 2018; 15:34:54 >
16v 95 hplik versiyonu almayın . Performans yerlerde. Alacaksanız 1.4 t jet alın bulabilirseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X