Şimdi Ara

FİAT 500L nasıldır? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
11
Favori
123.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmanbardak

görüntü bayan arabası.malzeme kalitesi berbat.heryerde sert plastik.yol tutuşu bir mpvden beklenemez.spor sürüş hiç beklenmez.bu aracı almak için bir neden yok bence çok ferah bir ortam var diyorlar ama içeri malzeme kalitesinden dolayı doblo gibiymiş

Başlığı açan arkadaş bayan için alınacağını belirtmiş zaten.

Malzeme kalitesi berbat lafı da çok iddialı olmuş.

Doblo gibiymiş falan demişsiniz. -mişli -mışlı konuştuğunuza göre belli ki kullanmışlığınız yok.

Otomobil almak için sizce kıstas yol tutuş ve spor sürüş modu mı sadece?

Yol tutuş beklenmeyecek derecede iyi üstelik. Kendini kanıtlamış multijet motoru, ekonomik yakıt tüketimi, müstesna tasarımı, geniş yaşam alanı ve bagaj hacmi, zengin donanımı ne yapacaksınız peki? Bunlara bakılmamalı mı sizce? Yol tutuş ve spor sürüş modu olsun.. Bu kadarı kafi mi size araç seçerken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zevkler tartışılmaZda bunun neyini beğenyorsunuz ucuz bişe de değil

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

görüntü bayan arabası.malzeme kalitesi berbat.heryerde sert plastik.yol tutuşu bir mpvden beklenemez.spor sürüş hiç beklenmez.bu aracı almak için bir neden yok bence çok ferah bir ortam var diyorlar ama içeri malzeme kalitesinden dolayı doblo gibiymiş

Başlığı açan arkadaş bayan için alınacağını belirtmiş zaten.

Malzeme kalitesi berbat lafı da çok iddialı olmuş.

Doblo gibiymiş falan demişsiniz. -mişli -mışlı konuştuğunuza göre belli ki kullanmışlığınız yok.

Otomobil almak için sizce kıstas yol tutuş ve spor sürüş modu mı sadece?

Yol tutuş beklenmeyecek derecede iyi üstelik. Kendini kanıtlamış multijet motoru, ekonomik yakıt tüketimi, müstesna tasarımı, geniş yaşam alanı ve bagaj hacmi, zengin donanımı ne yapacaksınız peki? Bunlara bakılmamalı mı sizce? Yol tutuş ve spor sürüş modu olsun.. Bu kadarı kafi mi size araç seçerken?

hocam haklısınız kesinlikle polemik yaratmak veya markayı karalamak için yazmadım.kesinlikle kullanmadım ayrıca. izlenimlerim bunlar evet ekonomik bir araç.yakıt konusunda üzmez çok hoş bi tasarımıda var.ama fiatın artık marka imajını düzeltmek için birşeyler yapması lazım.en azından bi sportif görünüm yakalaması lazım.üzülerek söylüyorum ki bana fiat almak sadece ticari geliyor.

• quote:

hocam haklısınız kesinlikle polemik yaratmak veya markayı karalamak için yazmadım.kesinlikle kullanmadım ayrıca. izlenimlerim bunlar evet ekonomik bir araç.yakıt konusunda üzmez çok hoş bi tasarımıda var.ama fiatın artık marka imajını düzeltmek için birşeyler yapması lazım.en azından bi sportif görünüm yakalaması lazım.üzülerek söylüyorum ki bana fiat almak sadece ticari geliyor.

500 ailesi marka imajını düzeltmek için ortaya çıktı zaten.
  • http://www.youtube.com/watch?v=Wo1t1KRdaDI şu videoyu izleyin derim.Demek istediğim aracın farklı bir tasarımı var ve dikkat çekiyor fakat fiat daha iyi işler çıkarmalı artık.Ticari olmaktan çıkmalı.Rakipleri karşısında iyi işler çıkarabilmeli.
  • Araba Araba 500 l

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess

Araba Araba 500 l

Haydaaaaaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir araç, 52.000 TL'ye almıştık Eylül 2013te. Yüksek ve geniş bir araba isteyenler için iyi bir seçenek. Bol donanımlı, sessiz ve uzun yolda insanı yormayan bir araç.Arabanın büyüklüğüne göre yakıt gayet iyi. 1.3 Multijet 2 motoru performans olarak gayet iyi, gaza bastığında yokuş yukarı çıkıyor olsan dahi hızlanmam demiyor. Düşünenlerin aracı incelemelerini tavsiye ederim.
  • Ön koltukların oturak kısmının kısa olması, uzun yolda bacak ağrısı yapar diyorlar, sizin için öyle değil mi?
  • Bence fiat artik sikti. Yok fiat 500 c l xl uvyz vs vs. Adam gibi c ve d sinifi arac yapmalari lazim artik. Tutturmuslar bir 500dur gidiyor. Yapma demiyoruz. Yap ama ayri bir seri gibi yap kardesim. Bak misal citroen ds serisi var. O sekilde yap iste. Adamlarin tek bildigi ticari. Baska birsey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: volga06

Ön koltukların oturak kısmının kısa olması, uzun yolda bacak ağrısı yapar diyorlar, sizin için öyle değil mi?

Hocam boyum 1.75, uzun yolda hiçbir sıkıntı çekmedim, içinin ferah olması gayet keyifli oluyor uzun yolda.. Daha uzun boylu kullanıcalara sormanız lazım forum var orda sorabilirsiniz istediğiniz soruları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volga06

Ön koltukların oturak kısmının kısa olması, uzun yolda bacak ağrısı yapar diyorlar, sizin için öyle değil mi?

Geçen yıl ortasından beri uretilen modellerde koltuk minderleri uzatılmış ve duzlestirilmis şekilde. 0 alacaksaniz zaten sıkıntı yaratacak bir durum yok artık.

• 50 bin'e alınıcak araba perdesi genişken içinden bunu seçmeniz baya garip olmuş

• Evet 50.000 e dünya kadar araba var, zaten piyasadaki en pahalı araba da 55 bilemedin 60.000

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Integrale I kullanıcısına yanıt
    Bugün aracı test ettim aynı sıkıntı devam ediyor(ön koltuk minderleri kıs ve dar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: townend

Bugün aracı test ettim aynı sıkıntı devam ediyor(ön koltuk minderleri kıs ve dar)

Sizin kullandığınız değişiklik yapılmadan önce üretilen bir araçtır.

• 2 haftadır kullandığım araçtır, bazısı için çirkindir bizim için güzel, cam tavanlı versiyonda çok ferahtır, dizelini bilmem ama benzinlisi
    epey sessizdir sağından solundan da tıkırtı gelmez, geniş denilebilcek bagajı vardır arka koltuklar çok fonksiyoneldir, ileri geri gider
    full katlanır, lpg'ye uyumludur 1 hafta oldu taktıralı 1 kez arıza lambası yakmamıştır, ilk depo itibariyle çoğu şehir içinde 100km de 24TL
    yakandır, koltukları biraz kısadır doğru, beats edition almadıysanız ses sistemi de paspal dır ama tarz sahibidir, parasını benim için sonuna
    kadar hak edendir, daha üst klasman arabam da oldu ancak ilk kez bir aracıma kasko yaptırdım o derece sevdirendir kendini namussuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssolar -- 16 Ekim 2015; 18:42:44 >
  • inceledim, bindim, baktım ancak test edemedim. Dışarıdan güzel görünüyor.Malzemesinin sağlamlığı ne şekildedir bilmiyorum.Alınabilecek bir araç bence
  • ssolar kullanıcısına yanıt
    slm bir sorum olacak kısmetse yılbaşından sonra 500 l 1,4 popstarı teslim alıcam ,benzinde yakıtı ortalama neydi hiç ölçtünüz mü?.Birde lpg kiti landrenzo mu taktırdınız.
  • Mesajınızı yeni gördüm.. Öncelikle çok yerinde bir iş yapmışsınız benzinli alarak sizi tebrik ederim..

Benzinde: Ölçmedim açıkcası ancak şehiriçinde benzin güzel yakıyor öyle diyeyim, şehir dışında hızı sabitlediniz mi sizi üzmez, benim jantlar 17" lastikler de geniş yanak (fabrıka cıkışlı) yakıtım bundan dolayı yuksek olabilir bilemiyorum.

Lpg'de: Landirenzo taktırdım, fiat bayıleri de takıyormuş motor garantisinden de çıkmıyormuş, ben bayıde taktırmadım keşke bayıde taktırsaydım, Lpg tuketimim neredeyse hiç değişmiyor,70 TL ye 350 km gidiyorum (Lpg'yi her fulleyişimde 5 Liralık benzin eksiltiyor) performanstanda duşmuyor, ha bu 350km nin yarısı da şehir içi yogun trafik :)

Tesbit ettiğim sıkıntılara gelirsek: Gıcırtılar baslamıstı fiat servisine gittim fitiller sertleşmiş sprey sıkarak sorunu giderdiler, 5000 km geçti bidaha gıcırdamadı.
    Direksyon çıt çıt ses cıkartıyordu dondurdukce yine servisin yolunu tuttum komple dıreksyon sistemini garantıden değiştirdiler, garantı olmayaydı 3000 Lira kaçmıştı :) Garantiniz bitmeden uzatmanızı öneririm, kasko yaptırmanızı da oneririm çünki araç komple ithal aynası kırıldı mı 600 Lira en basitinden..

Kazasız belasız.. hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssolar -- 7 Ocak 2016; 19:16:26 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.