Şimdi Ara

FİAT 500L nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
11
Favori
123.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soulmate

500 kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki, Fiat'ın diğer otomobilleri ile 500 serisi arasında kesinlikle farklar var. 500 diğer fiatlardan iki gömlek daha kaliteli bir araç. Amerika piyasasında ki tek ama en başarılı Fiat otomobili. Türkiye'de üretilmiyor. Polonya ve İtalyada üretiliyor. Amerika / Kanada versiyonu ise Meksika'da üretiliyor.

500L'yi İstanbul AutoShow'da gördüm. Güzel bir renk kombinasyonu ile o paraya alacağınız en farklı, en çok dikkat çeken araç olabilir.

500 gerçekten, Fiat'a değilde chrysler'e biniyormuşsunuz havasında, freemont gibi pahalıca olmasının sebebi burda.

Bu arada son bir tavsiye, alırsanız blue and me de ekleyin. Çok işe yarıyor. Kesinlikle bir konfor değil, güvenlik paketi bence.

Söylediklerinize katilmakla 500L ' nin de artık ABD de satışta olduğunu eklemek istiyorum. ABD de satılıyorsa belli bir kalite standartını yakalamistir muhakkak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizel-otomatik...
    B sınıfı bile olsa 50 bin üstü isteniyor.
    55-60 bin arasına D sınıfı Avensis,Insignia,Passat gibi araç alanlar dünyanın en mantıklı işlerinden birini yapmış oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Dizel-otomatik...
    55-60 bin arasına D sınıfı Avensis,Insignia,Passat gibi araç alanlar dünyanın en mantıklı işlerinden birini yapmış oluyorlar.

Boyut itibari ile c sınıfı denebilir. dingil mesafesi ve uzunluğa dikkat ediniz.

ayrıca araç 40 binden başlıyor.

dizel otomatik farkı birçok firmada çok yüksek.

d sınıfı araçlar ile uzaktan yakından alakası yok aile kullanımana özel mpv araçlar bunlar insignia da daral gelirken uzun yolda bu tip yüksek tavanlı ferah araçlarla

keyifli yolculuk yapılabiliyor

siz 50 bin verip dizel otomatik mpv yerine benzinli d sınıfı araç tercih ederim diyorsanız o başka bir konu.

bu aracı rakipleriyle kıyaslamak daha doğru

ben de golf yerine ikinci el insignia alırım mesela

ya da passat yerine ikinci el BMW 5 serisi

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Dizel-otomatik...

Aslında olay ihtiyaçtan ibaret. Şehir içerisinde D-E-F sınıfı araç kullanmak artık zulüm haline geldi. Arkadaş çoğunlukla annesinin kullanacağından bahsetmiş. Hatchback, stationwagon gibi arkası düz araçlar park etme açısından çok daha kolay.
  • foruma bakma hocam bence uygun , bir de lansman paketi vardı 43.000'Tl'ye o da iyiydi donanım olarak aklınıza yattıysa hayırlı olsun; trekking versiyonu da muhteşem duruyor ayrıca

FİAT 500L nasıldır?
  • 52.000 çok değil mi ya c-max filan baksaydınız yada mercede a-b kasa audi a1 de olabilir. 52.000 gözden çıktıysa onlarda alınabilir diye düşünüyorum.
  • Dizel B-segment donanımlı araçların 44-48 gibi fiyatlara dayandığı bir ortamda 50.000TL bu araç için pahalı değil.

Araçların hepsi genel olarak pahalı, o ayrı konu. Ama bu araç diğer araçlara nispetle pahalı değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem49

52.000 çok değil mi ya c-max filan baksaydınız yada mercede a-b kasa audi a1 de olabilir. 52.000 gözden çıktıysa onlarda alınabilir diye düşünüyorum.

focus c max dizel otomatik zaten yok.

Mercedes b nin fiyatları 80 bin civarı .dizel otomatik 100 bin

ayrıca audi a1 bu aracın yanında soğan cücüğü gibi kalır.
  • Hadi ya öyleyse hayırlısı olsun ne diyelim, allah gönlünüze göre versin. Ama demek istediğim hani daha kaliteli dolu, tok bir araba alabilirsiniz araba çok güzel lafım yok fakat bu arabaya bu para çok demiyorum direk para çok vw golf tarzı birşey düşünmüyorsunuz herhalde
  • Fiyatı pahalı bulanlar;

''O araca o para verilmez.'' demeyin, ''Ben o arabaya o parayı vermem.'' diyin.

Herkesin doğruları, öncelikleri, istekleri farklıdır.

Size pahalı gelen araba için bir başkası ''Sırf tasarımı için bile o parayı veriririm.'' diyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem49

, tok bir araba alabilirsiniz araba çok güzel lafım yok fakat bu arabaya bu para çok demiyorum direk para çok vw golf tarzı birşey düşünmüyorsunuz herhalde

Araç gayet kaliteli ve tok zaten. gidip bayiye bakmanı tavsiye ederim.

ayrıca tok sandığınız golfün de otomatiği sorun üstüne sorun çıkartıyor. bilginiz yok sanırım
  • dsg şanzımandan bahsediyorsanız evet bilgim var bilmeyen yoktur zaten bunu :) benim en çok scuderiası hoşuma gitmişti ya efsane olmuş. ehh sizde kararınızı vermişsiniz bize hayırlı olsun demek düşer
  • Al bi fiesta temiz temiz binsin annen.Ama tercih meselesi tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Pahalıdır...

neye göre pahalıdır?

fiestaya göre dersin sen de
  • Biraz pazarlık ederseniz gayet güzel bir italyan araç almış olursunuz.
    Alternatif öneriler ya benzinli ya bundan pahalı. Gayet yerinde bir tercih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 16 Mayıs 2013; 12:07:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açan arkadaş bu araba bu parayı hakediyormu diye sormuş, benim cevabım haketmiyor, hakettiğini düşünen varmıdır merak ediyorum :)

Ha diğer arabanız Ferrari X6 falandır, bunu da zevk için alıyorsunuzdur bilemem ancak bu tek arabanız ise 52 bin TLye gerçekten ilginç bir seçim olmuş, özelliği nedir bu arabanın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krom7 -- 16 Mayıs 2013; 13:46:29 >
  • Az önce enriko alibertideydim 500l ile karsılastım bu araca küçük diyen arkadasların yakından görmesini tavsiye ederim

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeNGeSiZ_1925 -- 16 Mayıs 2013; 13:56:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Pahalıdır...

neye göre pahalıdır?

fiestaya göre dersin sen de

Fiesta ile karşılaştırmıyorum , kendilerince kült bir aracı sürdürme durumu içindeler ancak bu fiyata fazla sürmeyecek gibi duruyor Akif hocam .
  • Pahalıdır gereksiz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.