Şimdi Ara

FİAT 500L nasıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
11
Favori
123.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akdogan911

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Pahalıdır...

neye göre pahalıdır?

fiestaya göre dersin sen de

Fiesta ile karşılaştırmıyorum , kendilerince kült bir aracı sürdürme durumu içindeler ancak bu fiyata fazla sürmeyecek gibi duruyor Akif hocam .

500 Amerika'nın en çok satan A sınıfı otomobili.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

500 kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki, Fiat'ın diğer otomobilleri ile 500 serisi arasında kesinlikle farklar var. 500 diğer fiatlardan iki gömlek daha kaliteli bir araç. Amerika piyasasında ki tek ama en başarılı Fiat otomobili. Türkiye'de üretilmiyor. Polonya ve İtalyada üretiliyor. Amerika / Kanada versiyonu ise Meksika'da üretiliyor.

500L'yi İstanbul AutoShow'da gördüm. Güzel bir renk kombinasyonu ile o paraya alacağınız en farklı, en çok dikkat çeken araç olabilir.

500 gerçekten, Fiat'a değilde chrysler'e biniyormuşsunuz havasında, freemont gibi pahalıca olmasının sebebi burda.

Bu arada son bir tavsiye, alırsanız blue and me de ekleyin. Çok işe yarıyor. Kesinlikle bir konfor değil, güvenlik paketi bence.

Söylediklerinize katilmakla 500L ' nin de artık ABD de satışta olduğunu eklemek istiyorum. ABD de satılıyorsa belli bir kalite standartını yakalamistir muhakkak.

Biliyorum hocam ilk tanışmam Amerika'da oldu zaten. Chrysler / Fiat bayileri satıyordu. Kıyafet alır gibi renklerini seçebiliyordunuz. Amerika'da araba konum vardı hatırlarsanız. Chrysler bayine de yolum ordan düşmüştü

Amerika piyasada olan ve tutan araçlara sonuna dek güvenirim.

• quote:

quote:

quote:

Pahalıdır...

neye göre pahalıdır?

Fiesta ile karşılaştırmıyorum , kendilerince kült bir aracı sürdürme durumu içindeler ancak bu fiyata fazla sürmeyecek gibi duruyor Akif hocam .

Alıntıları Göster
    Hacı güzelde çok pahalı . O paraya golf alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

Hacı güzelde çok pahalı . O paraya golf alırsın

Alıntıları Göster
    FORUM BİLMEDEN KONUŞAN ADAM KAYNIYOR....
    ----
    Birçoğu resimlere bakarak yorum yapıyor , arkadaş bahsi geçen araba FORD C-MAX, RENAULT SCENİC, ZAFİRA V.S. sınıfı bir araç yani saçma sapan tekliflerde bulunanlar olmuş ,
    -
    Bu araba küçük git , 308 al , golf al , Siz hiç bu arabayı gördünüz mü ben görünce şok oldum kocaman birşey bu araç, benim SCENİC ile aynı boyutlarda , gidip klasik HB öneren arkadaşları araştırmadan boş boğazlık yaptıkları için kınıyorum
    ---
    KONUYU AÇAN ARKADAŞA SÖYLEYECEĞİM , KARDEŞİM BÖYLE BİR KONU AÇMAN HATA MİLLET DAHA ARABAYI GÖRMEDEN SALLAMIŞ YORUMU GİT ŞU HB BU HB ARACI AL DİYE BU ARAÇ BAHSETTİĞİM GİBİ C-MAX SCENİC TARZI BİR ARAÇ, KÜÇÜK OLDUĞUNU SÖYLEYEN ARKADAŞLAR GİDİP O 308 LE YAN YANA KOYSUNLAR BAKALIM BU ARAÇ MİNÜBUS GİBİ KALIR YANINDA BİZZAT GÖRDÜM ARACI MİNİ COUNTRYMAN GİBİ BİRŞEY...
    ----
    Bu forumda bu olayı sevmiyorum işte bilip bilmeden bir sürü konuşan adam dolu, gidin bir aracı inceleyin ondan sonra alacak yada soran arkadalara yorumda bulunun, bana göre 56 bin TL ye SCENİC 3 gibi her yeri deri kaplı şerit takip sistemi gibi çok ileri teknolojiye sahip olan araçlardan çok geride ben olsa 6-7 bin TL daha veririm C-max yada Scenic3 alırdım, sonuçta premium araç sayılır bunlar her yerinden kalite akan , gece görüş sistemi bile olan araçlar....
    -----
    ama 500L ı 47 bin TL gibi bir rakama alabiliyorsanız (fiatta pazarlık iyi netice veriyor genelde) çok güzel bir araç sedan araçtan bile büyük, siz bakmayın burada klasik HB araçlarla kıyaslayanlara ben bizzat gördüm inceledim aracı çok şık yapmışlar ve Fiat freemont ve bu model üzerinde işçilik olarak özenli davranmış... adamlar heralde bunu normal 500 falan zannediyor, 400 litreden fazla bagaja küçük deyip 280 litre bagajı olan aracı öneren olmuş , yuh diyorum

• bence 50.000 verecekseniz vw jetta 1.2 tsi comfortline donanım gümüş gri alın gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Pahalıdır...

neye göre pahalıdır?

Alıntıları Göster
    Pahalı derken Devletin aldığı paradan bassediyoruz dimi ?

• geçen hafta gürses otomotivde gördüm baya hoşuma gitti benim. büyük geniş yüksek bir araç. param çok olsa kızımda olsa ona alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

geçen hafta gürses otomotivde gördüm baya hoşuma gitti benim. büyük geniş yüksek bir araç. param çok olsa kızımda olsa ona alırdım
    Bu konu, ülkemizde neden MPV sınıfı araçların satılmadığını gösteren mükemmel bir konu olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

Fiyatı pahalı bulanlar;

''O araca o para verilmez.'' demeyin, ''Ben o arabaya o parayı vermem.'' diyin.

Herkesin doğruları, öncelikleri, istekleri farklıdır.

Size pahalı gelen araba için bir başkası ''Sırf tasarımı için bile o parayı veriririm.'' diyebilir.

Katılıyorum.Bide buna para verenin aklına şaşarım demiş bir kendini bilmez.Kendisinin kaç gram aklı varsa artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

pahalı küçücük araba için

küçük dediğiniz arabanın 410 litre bağajı var, boyu 4.25 metre, 180 cm genişliği 168 cm yükseliği var.

uzunluk hariç c sınıfı hemen hemen tüm araçlardan daha büyük, onda da çoğu ile başabaş gider:) neredeyse crossover'lar kadar yüksek. kısa burun sayesinde içi c sınıfı tüm araçlardan daha geniş.

araç bu kadar eder mi hımm bence etmez sene sonunda daha uygun fiyatlara alınabilinir ama şu anda paket hediyesi var fena değil.

dualogic şanzıman yarıotomatiktir, sağlamdır, sorunsuzdur ama özellikle 1'den 2'ye geçişleri hissettirir. bir deneyin aracın daha testini bile okumadık içinize sinerse neden olmasın.

c sınıfı tüm araçlardan daha mı geniş ? sen yeni kasa elantra görmemişsin yada octavia

• https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ3zW-_2MP6AaGXSOpHP0Qz_vUq-mFj-rbiqaAdSnLpD_GUccJ0QA mini countryman in tasarımına hastaydım bu araç ona çok benziyor.fiyat daha az. dizel ve otomatik olması avantaj.şu an skoda superb kullanıyorum. daha önce 2 sene punto dizel kullandım.fıat ın avrupa üretim araçları sanıldığı gibi kalitesiz değil
    yalnız 1.3 motor ile ben 190 hızı görebiliyordum ama 130 dan sonra motor devri 3500 üzerine çıkıyor ve biraz ses alıyordu.1600 motor alsanız bu açıdan daha iyi olabilir.1.3 ün vergi avantajı var tabi. az yakar ve seridir multijet motorlar.benim araç çok hoşuma gitti sizde bir iki kere test sürüşü yapın kafanıza yatarsa neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: pterion

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ3zW-_2MP6AaGXSOpHP0Qz_vUq-mFj-rbiqaAdSnLpD_GUccJ0QA mini countryman in tasarımına hastaydım bu araç ona çok benziyor.fiyat daha az. dizel ve otomatik olması avantaj.şu an skoda superb kullanıyorum. daha önce 2 sene punto dizel kullandım.fıat ın avrupa üretim araçları sanıldığı gibi kalitesiz değil
    yalnız 1.3 motor ile ben 190 hızı görebiliyordum ama 130 dan sonra motor devri 3500 üzerine çıkıyor ve biraz ses alıyordu.1600 motor alsanız bu açıdan daha iyi olabilir.1.3 ün vergi avantajı var tabi. az yakar ve seridir multijet motorlar.benim araç çok hoşuma gitti sizde bir iki kere test sürüşü yapın kafanıza yatarsa neden olmasın
    bu arada ceed elentra gibi araçları hiç önermem.kore araçlarında konfor sıfır tahta gibi resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: pterion

bu arada ceed elentra gibi araçları hiç önermem.kore araçlarında konfor sıfır tahta gibi resmen

Alıntıları Göster
    aracın tasarımında tek hoşuma gitmeyen ön cam ile ön kapı arasında kalan yerdeki cam kısmı oldu. o olmasa daha iyi olurmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

500 kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki, Fiat'ın diğer otomobilleri ile 500 serisi arasında kesinlikle farklar var. 500 diğer fiatlardan iki gömlek daha kaliteli bir araç. Amerika piyasasında ki tek ama en başarılı Fiat otomobili. Türkiye'de üretilmiyor. Polonya ve İtalyada üretiliyor. Amerika / Kanada versiyonu ise Meksika'da üretiliyor.

500L'yi İstanbul AutoShow'da gördüm. Güzel bir renk kombinasyonu ile o paraya alacağınız en farklı, en çok dikkat çeken araç olabilir.

500 gerçekten, Fiat'a değilde chrysler'e biniyormuşsunuz havasında, freemont gibi pahalıca olmasının sebebi burda.

Bu arada son bir tavsiye, alırsanız blue and me de ekleyin. Çok işe yarıyor. Kesinlikle bir konfor değil, güvenlik paketi bence.

Söylediklerinize katilmakla 500L ' nin de artık ABD de satışta olduğunu eklemek istiyorum. ABD de satılıyorsa belli bir kalite standartını yakalamistir muhakkak.

Biliyorum hocam ilk tanışmam Amerika'da oldu zaten. Chrysler / Fiat bayileri satıyordu. Kıyafet alır gibi renklerini seçebiliyordunuz. Amerika'da araba konum vardı hatırlarsanız. Chrysler bayine de yolum ordan düşmüştü

Amerika piyasada olan ve tutan araçlara sonuna dek güvenirim.

Alıntıları Göster
    Doğrudur üstad ama amerikada çok fazla toyota vs tr de hiç satılmayan modelleri de satılıyor , ancak fiyattan dolayı tr de iş yapma ihtimali düşük

• quote:

Doğrudur üstad ama amerikada çok fazla toyota vs tr de hiç satılmayan modelleri de satılıyor , ancak fiyattan dolayı tr de iş yapma ihtimali düşük
    Arabanın fiyatı yüksek falan değil

aracı inceleyip de yüksek diyen varsa buyursun izlenimlerini paylaşsın

geçip pc başına tek kelime pahalı yazarak mı bilgi paylaşıyorsunuz

araç ford b-max den geniş nerdeyse c-max kadar.

el insaf dizel otomatiği 40 bin mi olsun istiyorsunuz

cücük kadar esp si bile olmayan vosvos polo arabası olmuş dizel otomatik 46 bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 16 Mayıs 2013; 23:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

quote:

quote:

küçük dediğiniz arabanın 410 litre bağajı var, boyu 4.25 metre, 180 cm genişliği 168 cm yükseliği var.

uzunluk hariç c sınıfı hemen hemen tüm araçlardan daha büyük, onda da çoğu ile başabaş gider:) neredeyse crossover'lar kadar yüksek. kısa burun sayesinde içi c sınıfı tüm araçlardan daha geniş.

araç bu kadar eder mi hımm bence etmez sene sonunda daha uygun fiyatlara alınabilinir ama şu anda paket hediyesi var fena değil.

dualogic şanzıman yarıotomatiktir, sağlamdır, sorunsuzdur ama özellikle 1'den 2'ye geçişleri hissettirir. bir deneyin aracın daha testini bile okumadık içinize sinerse neden olmasın.

c sınıfı tüm araçlardan daha mı geniş ? sen yeni kasa elantra görmemişsin yada octavia

elentrayı görüm octavia'yı hayır.

hoca ölçüler ortada, en azından yükseklik dolayısı ile çok daha ferah olacaktır.

• O para anca 1.6 Multijet olursa verilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hoca ölçüler ortada, en azından yükseklik dolayısı ile çok daha ferah olacaktır.

Alıntıları Göster
    Bizim millet bunu almaz gider ticari alır. Başka bir konuda bir arkadaşın dediği gibi ; kasa kasa domates veya canlı keçi taşısa da ticari alır, arabayı basıp amele modifiyesi yapacak olsa da ticari alır. Sonra çıkar Caddy Qasqhai den iyi der.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kankkunen

Bizim millet bunu almaz gider ticari alır. Başka bir konuda bir arkadaşın dediği gibi ; kasa kasa domates veya canlı keçi taşısa da ticari alır, arabayı basıp amele modifiyesi yapacak olsa da ticari alır. Sonra çıkar Caddy Qasqhai den iyi der.

Alıntıları Göster
    Scenic 70 e falan geliyo. Bu araç pahalı değil sadece verdiğin miktara göre biraz hantal kalıyor çünkü çok ağır.

Ayrıca burası uçmuş gitmiş. Birinin faizsiz kredi çekip merso c180 e gir demesini bekliyorum yakındır...

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam 2 aracida kullandim su an elantra var.meriva kullanmistimd.o bunlara gore ferahti cunku tavani yuksekti bu 500l dede ayni olay vasr

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.