Şimdi Ara

FİAT 500L nasıldır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
11
Favori
123.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel demişsiniz de EDC 'li Scenic'i bunun üzerine 5-6 koyup alamazsınız gibi duruyor sonu.ta liste fiyatı 66bin. Onun dışında söylediklerinize katılıyorum.
  • Yok ustam EDC li Scenic pahalı ben ocak gibi bakmıştım, peşin 57.650 TL ye kadar düştüler ,benim baktığım, otomatik değil 5 koltuklu Scenic3 tü baktığım araç , privelage cam tavan hız sabitleyici , şerit takip sistemi hepsi vardı araçta.... dönem dönem bazı modellerde böyle fiyatlar oluyor , o zaman listede 62 kusurlu birşey yazıyordu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrenaline-tr -- 17 Mayıs 2013; 8:45:17 >
  • Dün akşam dışarıda otururken yoldan geçti bundan. Gayet büyük bir araba. Hakkaten L olmuş.
    Bu arada dizel yerine 0.9 TWINAIR TURBO modelinin otomatiğini sorsanız? Dizel kadar tüketiyor. Yıllık 520TL vergisi var. Ama fiyat listesinde otomatiği gözükmüyor. Panda'da otomatiği var halbuki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adrenaline-tr

FORUM BİLMEDEN KONUŞAN ADAM KAYNIYOR....
    ----
    Birçoğu resimlere bakarak yorum yapıyor , arkadaş bahsi geçen araba FORD C-MAX, RENAULT SCENİC, ZAFİRA V.S. sınıfı bir araç yani saçma sapan tekliflerde bulunanlar olmuş ,
    -
    Bu araba küçük git , 308 al , golf al , Siz hiç bu arabayı gördünüz mü ben görünce şok oldum kocaman birşey bu araç, benim SCENİC ile aynı boyutlarda , gidip klasik HB öneren arkadaşları araştırmadan boş boğazlık yaptıkları için kınıyorum
    ---
    KONUYU AÇAN ARKADAŞA SÖYLEYECEĞİM , KARDEŞİM BÖYLE BİR KONU AÇMAN HATA MİLLET DAHA ARABAYI GÖRMEDEN SALLAMIŞ YORUMU GİT ŞU HB BU HB ARACI AL DİYE BU ARAÇ BAHSETTİĞİM GİBİ C-MAX SCENİC TARZI BİR ARAÇ, KÜÇÜK OLDUĞUNU SÖYLEYEN ARKADAŞLAR GİDİP O 308 LE YAN YANA KOYSUNLAR BAKALIM BU ARAÇ MİNÜBUS GİBİ KALIR YANINDA BİZZAT GÖRDÜM ARACI MİNİ COUNTRYMAN GİBİ BİRŞEY...
    ----
    Bu forumda bu olayı sevmiyorum işte bilip bilmeden bir sürü konuşan adam dolu, gidin bir aracı inceleyin ondan sonra alacak yada soran arkadalara yorumda bulunun, bana göre 56 bin TL ye SCENİC 3 gibi her yeri deri kaplı şerit takip sistemi gibi çok ileri teknolojiye sahip olan araçlardan çok geride ben olsa 6-7 bin TL daha veririm C-max yada Scenic3 alırdım, sonuçta premium araç sayılır bunlar her yerinden kalite akan , gece görüş sistemi bile olan araçlar....
    -----
    ama 500L ı 47 bin TL gibi bir rakama alabiliyorsanız (fiatta pazarlık iyi netice veriyor genelde) çok güzel bir araç sedan araçtan bile büyük, siz bakmayın burada klasik HB araçlarla kıyaslayanlara ben bizzat gördüm inceledim aracı çok şık yapmışlar ve Fiat freemont ve bu model üzerinde işçilik olarak özenli davranmış... adamlar heralde bunu normal 500 falan zannediyor, 400 litreden fazla bagaja küçük deyip 280 litre bagajı olan aracı öneren olmuş , yuh diyorum

Aslında tam olarak değil. B-Max, Meriva, C3 Picasso falan desek daha doğru olur sanki.

Bu arada Pop ve Popstar modelleriyle Rockstar modeli arasında boyut olarak da bayağı farklar var.
    Boydan 12 cm, Enden 2 cm daha geniş. Yükseltilmiş amortisörleriyle de 1,5 cm daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 17 Mayıs 2013; 9:44:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Pahalıdır...

neye göre pahalıdır?

fiestaya göre dersin sen de

Fiesta ile karşılaştırmıyorum , kendilerince kült bir aracı sürdürme durumu içindeler ancak bu fiyata fazla sürmeyecek gibi duruyor Akif hocam .

500 Amerika'nın en çok satan A sınıfı otomobili.

Amerikada A sınıfı mı satılıyomuş en çok satılan deyince millet milyon milyon a sınıfı satılıyor sanır abd de. o çok dediğiniz rakam bi kaç bini geçmez. türkiyede bile a sınıfı satış sayıları çok düşüktür.

pejo 208 dizellere bakabilirsiniz forumda 2,5 lt yi görenler var otomatikde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Custom Connect

Valla hocam ben araci gttim inceledim gayet genis ferah kocaman bagaji olan sofor kendi konumunu ayarlayinca bile cok rahat bir diz mesafesi bulunan bir arac. Crossoverlara yakin nerdeyse. Dizel otomatik gayette dolu bir arac icin makul bir fiyat, marjinal oldgunda hepimiz hemfikriz zaten.

4 koltuk 1 direksyon essentia corsa bile 39.000 lira bu memlekette fiyatida kiyaslayinca gayet makul

Corsa başlangıç paketi 29000TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Orijinalden alıntı: Custom Connect

Valla hocam ben araci gttim inceledim gayet genis ferah kocaman bagaji olan sofor kendi konumunu ayarlayinca bile cok rahat bir diz mesafesi bulunan bir arac. Crossoverlara yakin nerdeyse. Dizel otomatik gayette dolu bir arac icin makul bir fiyat, marjinal oldgunda hepimiz hemfikriz zaten.

4 koltuk 1 direksyon essentia corsa bile 39.000 lira bu memlekette fiyatida kiyaslayinca gayet makul

Corsa başlangıç paketi 29000TL.

bu aracın da başlangıcı 39

rakibi de corsa değil meriva

meriva dan üstün bir araç olduğunu da rahatlıkla söyleyebilirim. iç mekan kalitesi ve boyutları ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 17 Mayıs 2013; 11:16:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

quote:

quote:

Pahalıdır...

neye göre pahalıdır?

Fiesta ile karşılaştırmıyorum , kendilerince kült bir aracı sürdürme durumu içindeler ancak bu fiyata fazla sürmeyecek gibi duruyor Akif hocam .

Amerikada A sınıfı mı satılıyomuş en çok satılan deyince millet milyon milyon a sınıfı satılıyor sanır abd de. o çok dediğiniz rakam bi kaç bini geçmez. türkiyede bile a sınıfı satış sayıları çok düşüktür.

Amerika'da A sınıfı satılıyor. Bir sure yaşadığım için biliyor olabilirim sanırım. Smart, Mini, 500 özellikle batıda oldukça popüler. O ''eski amerika'' artık yok. Onların standartlarına göre de benzin artık pahalı. Hybrid araçlar, küçük araçlar trend haline gelmek üzerine. Bir 5 senede bu durum New Mexico, Texas, Arizona gibi ''büyük sever'' eyaletlere de yansıyacak. Yansımak durumda kalacak. Bu arada satış rakamları 1.000 - 2.000 değilmiş gayet;

http://www.goodcarbadcar.net/2011/01/fiat-500-sales-figures.html?m=1

Chrysler / Fiat ortaklığı Amerika'nın yeni döneminin de başlangıcı. Rüyadan uyanan ulusun, ikonu haline bile gelebilir resim buyuk okunduğunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

quote:

quote:

Pahalıdır...

neye göre pahalıdır?

Amerika'da A sınıfı satılıyor. Bir sure yaşadığım için biliyor olabilirim sanırım. Smart, Mini, 500 özellikle batıda oldukça popüler. O ''eski amerika'' artık yok. Onların standartlarına göre de benzin artık pahalı. Hybrid araçlar, küçük araçlar trend haline gelmek üzerine. Bir 5 senede bu durum New Mexico, Texas, Arizona gibi ''büyük sever'' eyaletlere de yansıyacak. Yansımak durumda kalacak. Bu arada satış rakamları 1.000 - 2.000 değilmiş gayet;

http://www.goodcarbadcar.net/2011/01/fiat-500-sales-figures.html?m=1

Chrysler / Fiat ortaklığı Amerika'nın yeni döneminin de başlangıcı. Rüyadan uyanan ulusun, ikonu haline bile gelebilir resim buyuk okunduğunda.

hakikatende ciddi satış rakamlarına ulaşmış şaşırdım doğrusu

yinede 50bin deyince bi düşünmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Bu arada Pop ve Popstar modelleriyle Rockstar modeli arasında boyut olarak da bayağı farklar var.
    Boydan 12 cm, Enden 2 cm daha geniş. Yükseltilmiş amortisörleriyle de 1,5 cm daha yüksek.

Bu bilgiden emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

Sitede yazan olculer o sekilde. Benim de dikkatimi çekmişti bu ölçü farkı. Full paket alan sadece fazla donanımlı degil, daha geniş bir arac almış oluyor aynı zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 17 Mayıs 2013; 19:22:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Evet. Ekstra tampon ve marşpiyeler takılıyormuş araca. O yüzden uzaması genişlemesi.
  • quote:

quote:

quote:

Evet. Ekstra tampon ve marşpiyeler takılıyormuş araca. O yüzden uzaması genişlemesi.

Anladım , teşekkür ederim.

Olumlu değil olumsuz bir durum bana kalırsa.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya aslında ben de aradaki farkı görebilmek için internette fotoğraf aradım da bulamadım. Daha şık durduysa kötü değil bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya aslında ben de aradaki farkı görebilmek için internette fotoğraf aradım da bulamadım. Daha şık durduysa kötü değil bence.

FİAT 500L nasıldır?

FİAT 500L nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

o paraya 2.0 dizel c segmenti araba sattılar be yok yok hemde daha ucuzuna evet daha ucuzuna.

2.0 iyi hoşta vergisi adamın ocağını söndürür..Zaten vergisi yüzünden satmıyor diye kampanya yaptılar muhtemelen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Dışarıdan baktığımda çoğu zaman MINI ile karıştırıyorum. dış görünüş olarak gerçekten güzel fiyatı 30-35 bin aralığında olsa iyi olurmuş. 50 bin bu araba için gerçekten biraz uçuk bir rakam.

Bu boyutlarda ve benzer motor seçeneklerine sahip bir araç var mı 30-35 bine satılan? Vergiler insaflı olsa tüm araçlar ederine satılır zaten
  • Mini cooper gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Dışarıdan baktığımda çoğu zaman MINI ile karıştırıyorum. dış görünüş olarak gerçekten güzel fiyatı 30-35 bin aralığında olsa iyi olurmuş. 50 bin bu araba için gerçekten biraz uçuk bir rakam.

Bu boyutlarda ve benzer motor seçeneklerine sahip bir araç var mı 30-35 bine satılan? Vergiler insaflı olsa tüm araçlar ederine satılır zaten

bu arabanın normal 500 olmadığını anlamıyorlar maalesef boşuna dil döküyoruz hala 35 bin olsaymış diyen var

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

o paraya 2.0 dizel c segmenti araba sattılar be yok yok hemde daha ucuzuna evet daha ucuzuna.

2.0 iyi hoşta vergisi adamın ocağını söndürür..Zaten vergisi yüzünden satmıyor diye kampanya yaptılar muhtemelen..

vergisi 1.6 dan senelik 600 tl daha pahalı. o zevk için ayda fazladan 50 tl verilmez mi ? ayrıca rakiplerinden 10 bin tl daha ucuz (2.0 rakibi yok ama yakın 1.6 dizle rakiplerinden bile ucuz )
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.