Şimdi Ara

FİAT 500L nasıldır? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
11
Favori
123.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ze623

öncelikle selamlar herkese.ben 3 gün önce 85 hp opening edition cam tavanlı 500L satın aldım.belirtmeliyim ki astra j kasa sport 95 hp dizel satarak bu araca geçmeyi uygun gördüm.ön yargı ve yorum yapanlara şunu söyleyebilirim araç dizel olmasına rağmen inanılmaz sessiz ve kullanımı yumuşak.eşimde 2013 yaris 1.33 multidrive s style var.yarisle karşılaştırmayın bile.araç inanılmaz keyifli ve 300 km oldu ortalama yakıtım 5,5 şehir içi kullanımı.hafta sonu uzun yolda deneme imkanım olacak.araç öyle sanıldığı kadar zayıf değil.tork iyi.çok performans isteyen tabiki 1,6 alabilir.40 bin yarise verdik 49500 cam tavanlı 500L ye verdik.bence çok pahalı değil.opening edition donanım yabana atılacak gibi değil.en basiti araç üzerinde 225 45 17 continental lastikler var.dokunmatik multimedya,start&stop;soğutmalı torpido;bluetooth; vs krom kaplama ayrıntılar.ben sadece vites topuzunu beğenmedim onun haricinde 500L sahibi olarak çok çok memnun kaldım.araç türkiyede doblo,fiorino kadar satar çünkü geniş ve otomobil olduğundan senelik muayene ticari araç muhabbeti yok

Aracınız hayırlı olsun öncelikle. Bende bu araçla yakından ilgileniyorum. Alacağım araç Popstar 1.3 multijet dualogic vites olacak.
    Birkaç şey öğrenmek istiyorum sizden.

1) Cam tavan açılır türden mi? Muhtemelen açılmıyordur. Açılmıyor ise tavan perdesi mevcut mu ve güneşi sızdırıyor mu?
    2) Aracın çekişi nasıl, 1.3 motor yeterli geliyor mu?
    3) Tanışma paketine ek olarak sanırım cam tavan ilavesi de yaptırmışsınız. Toplam fiyat üzerinden indirim yaptılar mı?

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

öncelikle selamlar herkese.ben 3 gün önce 85 hp opening edition cam tavanlı 500L satın aldım.belirtmeliyim ki astra j kasa sport 95 hp dizel satarak bu araca geçmeyi uygun gördüm.ön yargı ve yorum yapanlara şunu söyleyebilirim araç dizel olmasına rağmen inanılmaz sessiz ve kullanımı yumuşak.eşimde 2013 yaris 1.33 multidrive s style var.yarisle karşılaştırmayın bile.araç inanılmaz keyifli ve 300 km oldu ortalama yakıtım 5,5 şehir içi kullanımı.hafta sonu uzun yolda deneme imkanım olacak.araç öyle sanıldığı kadar zayıf değil.tork iyi.çok performans isteyen tabiki 1,6 alabilir.40 bin yarise verdik 49500 cam tavanlı 500L ye verdik.bence çok pahalı değil.opening edition donanım yabana atılacak gibi değil.en basiti araç üzerinde 225 45 17 continental lastikler var.dokunmatik multimedya,start&stop;soğutmalı torpido;bluetooth; vs krom kaplama ayrıntılar.ben sadece vites topuzunu beğenmedim onun haricinde 500L sahibi olarak çok çok memnun kaldım.araç türkiyede doblo,fiorino kadar satar çünkü geniş ve otomobil olduğundan senelik muayene ticari araç muhabbeti yok

Aracınız hayırlı olsun öncelikle. Bende bu araçla yakından ilgileniyorum. Alacağım araç Popstar 1.3 multijet dualogic vites olacak.

1) Cam tavan açılır türden mi? Muhtemelen açılmıyordur. Açılmıyor ise tavan perdesi mevcut mu ve güneşi sızdırıyor mu?
    3) Tanışma paketine ek olarak sanırım cam tavan ilavesi de yaptırmışsınız. Toplam fiyat üzerinden indirim yaptılar mı?

Selamlar

cam tavan maalesef açılmıyor; bu panaromik roof olarak geçiyor.çok şık bir görüntü oluyor ve aracın içi sanki bir cabrio havası varmış gibi olabilir diyebilirim.tavan perdesi yeterli ama ben 2 numara cam filmi uygulatmayı düşünüyorum.aracın çekişi bence yeterli ama tabiki güç basınca beni koltuğa yapıştırsın derseniz 1,6 öneririm.(astradan önceki aracım 1,6 multijet bravoydu)ben yakıt olayı az olsun ve şehir içi ekonomik olsun diye 1,3 tercih ettim ama bana göre yeterli.tanışma paketine ek derken daha önceden ön sipariş yaptığım için bu araç geldi.cam tavanlı belki şimdilik italya'danfazla gelmemiş olabilir.bu benim 3.fiat aracım olduğu için biraz daha indirimli alma imkanım oldu.sadece almak isteyenlere gerçekten kendinizi aracın içinde farklı hissediyorsunuz ve kullanımı çok rahat ve keyifli bir araç.ben 2012 astra j kasa sport sattım ki bu araba astradan daha yumuşak ve motor daha sessiz.bence kampanya bitmeden bu paket aracı alın derim

• çok güzel araba.. aynı aracı akrabama sipariş ettik balıkesir bayii sinden.. tek beğenmediğim yeri koltuk ve vitesi'in ön kısmında kalan bölüm..
  • Hocam retro araç almaya karar verince maddi kaygıdan kurtulmak gerek. Yani o aracın kaybedeceği değer, etrafındakilerin yapacağı yorumlar vs. seni üzebilir. Bunların farkındaysan ve bunları göze almışsan ( ki almış gibi görünüyorsun ) çok başarılı bi araç 500L. İç hacmi çok şaşırtıcı özellikle. Daha küçük şeyler arıyorsan Opel Adam'a da bakabilirsin.

FİAT 500L nasıldır?
     FİAT 500L nasıldır?
     FİAT 500L nasıldır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Selamlar

cam tavan maalesef açılmıyor; bu panaromik roof olarak geçiyor.çok şık bir görüntü oluyor ve aracın içi sanki bir cabrio havası varmış gibi olabilir diyebilirim.tavan perdesi yeterli ama ben 2 numara cam filmi uygulatmayı düşünüyorum.aracın çekişi bence yeterli ama tabiki güç basınca beni koltuğa yapıştırsın derseniz 1,6 öneririm.(astradan önceki aracım 1,6 multijet bravoydu)ben yakıt olayı az olsun ve şehir içi ekonomik olsun diye 1,3 tercih ettim ama bana göre yeterli.tanışma paketine ek derken daha önceden ön sipariş yaptığım için bu araç geldi.cam tavanlı belki şimdilik italya'danfazla gelmemiş olabilir.bu benim 3.fiat aracım olduğu için biraz daha indirimli alma imkanım oldu.sadece almak isteyenlere gerçekten kendinizi aracın içinde farklı hissediyorsunuz ve kullanımı çok rahat ve keyifli bir araç.ben 2012 astra j kasa sport sattım ki bu araba astradan daha yumuşak ve motor daha sessiz.bence kampanya bitmeden bu paket aracı alın derim

Benimde birkaç sorum olacak.

1) Şehir dışı yakışı nedir
    2) süspansiyonları nasıl
    3) Panaromik cam tavanlı modelinde bicolor tavan seçilebiliyor mu?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Adrenaline-tr

FORUM BİLMEDEN KONUŞAN ADAM KAYNIYOR....
    ----
    Birçoğu resimlere bakarak yorum yapıyor , arkadaş bahsi geçen araba FORD C-MAX, RENAULT SCENİC, ZAFİRA V.S. sınıfı bir araç yani saçma sapan tekliflerde bulunanlar olmuş ,
    -
    Bu araba küçük git , 308 al , golf al , Siz hiç bu arabayı gördünüz mü ben görünce şok oldum kocaman birşey bu araç, benim SCENİC ile aynı boyutlarda , gidip klasik HB öneren arkadaşları araştırmadan boş boğazlık yaptıkları için kınıyorum
    ---
    KONUYU AÇAN ARKADAŞA SÖYLEYECEĞİM , KARDEŞİM BÖYLE BİR KONU AÇMAN HATA MİLLET DAHA ARABAYI GÖRMEDEN SALLAMIŞ YORUMU GİT ŞU HB BU HB ARACI AL DİYE BU ARAÇ BAHSETTİĞİM GİBİ C-MAX SCENİC TARZI BİR ARAÇ, KÜÇÜK OLDUĞUNU SÖYLEYEN ARKADAŞLAR GİDİP O 308 LE YAN YANA KOYSUNLAR BAKALIM BU ARAÇ MİNÜBUS GİBİ KALIR YANINDA BİZZAT GÖRDÜM ARACI MİNİ COUNTRYMAN GİBİ BİRŞEY...
    ----
    Bu forumda bu olayı sevmiyorum işte bilip bilmeden bir sürü konuşan adam dolu, gidin bir aracı inceleyin ondan sonra alacak yada soran arkadalara yorumda bulunun, bana göre 56 bin TL ye SCENİC 3 gibi her yeri deri kaplı şerit takip sistemi gibi çok ileri teknolojiye sahip olan araçlardan çok geride ben olsa 6-7 bin TL daha veririm C-max yada Scenic3 alırdım, sonuçta premium araç sayılır bunlar her yerinden kalite akan , gece görüş sistemi bile olan araçlar....
    -----
    ama 500L ı 47 bin TL gibi bir rakama alabiliyorsanız (fiatta pazarlık iyi netice veriyor genelde) çok güzel bir araç sedan araçtan bile büyük, siz bakmayın burada klasik HB araçlarla kıyaslayanlara ben bizzat gördüm inceledim aracı çok şık yapmışlar ve Fiat freemont ve bu model üzerinde işçilik olarak özenli davranmış... adamlar heralde bunu normal 500 falan zannediyor, 400 litreden fazla bagaja küçük deyip 280 litre bagajı olan aracı öneren olmuş , yuh diyorum

Hocam soylediklerinize katiliyorum ama scenic i nasil o fiyata aliyorsunuz? Araci tekno paketle falan doldurunca 70000 e yaklaşıyor fiyatı.

• tasarımı çok kötü
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim dönem var , aralık ayında 58900 TL den satılıyordu.... burada anlatmak istediğim küçük araçlarla kıyaslayan kişilerin neden bahsettiğini farkında olmamaları , aslında gerçek sınıfı B-max , meriva gibi ama onlardan da büyük biraz, B-max C-max arası gibi birşey... ama eski kasa 5 koltuklu scenic kadar büyük bir araç , 7 koltuklu olanlardan biraz küçük.... fıyat konusunda da güncel fiyatları aşırı takip etmiyorum , araç almaya gittiğimizde nakit bu fiyatı almıştık , zaten scenic3 lerde tek versiyon var, ekstra teknoloji paket oluyordu biz baktığımızda (şerit takip sistemi vs.)..... biz gittiğimizde bayide bir araç vardı üzerinde bir paket ekliydi bu nedenle 58900 TL idi, normalde paketsiz 56 bin TL falan olduğunu söylemişlerdi... ama o dönemde liste fiyatı 63 bin TL falan olması lazım... bayide her zaman fiyat değişiyor... peşin ve bayilerin satış rakamları yakalama cabası bunda baya etkili...(sonuçta rakam tutunca bayilere bedava araç veriyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrenaline-tr -- 11 Haziran 2013; 20:37:20 >

• Arkadaşlar araç çok güzel. Yumuşak hatlara sahip olduğundan biraz bayanların ilgisini de çekebilecek bir araç. Malzeme kalitesi tatminkar, güvenlik üst seviye. Bunların yanında tanışma paketiyle beraber sunulan popstar donanımı yeterli bir seviyeye sahip. Bende bu aracı hiç aklımda yokken inceledikten sonra kendime alan kişilerden biriyim. Fakat ben aracımı bu ayın sonunda teslim alacağım bir aksilik olmazsa.

Öncelikle aracın tasarımı mini cooper country man'e çok benziyor. Fakat country'den daha iri bir araç. Dolayısı ile aracın içine geçtiğinizde daha ferah bir iç mekan karşılıyor sizi.

Araç oldukça pratik. Arkada koltuklar tek tek kaydırılıp, arka yolcuların diz mesafesinde feragat edilerek baga genişletilebiliyor arka koltuklar yatırılmadan. İç mekanda vites kutusu dışında güzel.

Kendime dışı bicolor siyah/beyaz içi kırmızı döşeme aldım. Genelde şehiriçi kullanılacağından dolayıda 1.3 multijet motor tercih ettim. Düz vites..

FİAT 500L nasıldır?

FİAT 500L nasıldır?

FİAT 500L nasıldır?

• Bu aracı almak icin sene sonunu bekliyordum. Fakat 500L icin Haziran ayina ozel cazip bir kampanya yapmışlar. Yarısı peşin, kalan yarısını seneye 0,79 faiz oraniyla vadeli ödeme seçeneği bana cok cazip geliyor

• Aracı kullananlara soruyorum. 1.3 motorla yüklü bir şekilde sollamaya çıktınız mı?
    Yokuş aşağı dururken, rahat rahat geri geri gittiniz mi?
    Klima tüketime ne kadar etki ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: gorkem49

52.000 çok değil mi ya c-max filan baksaydınız yada mercede a-b kasa audi a1 de olabilir. 52.000 gözden çıktıysa onlarda alınabilir diye düşünüyorum.

focus c max dizel otomatik zaten yok.

Mercedes b nin fiyatları 80 bin civarı .dizel otomatik 100 bin

ayrıca audi a1 bu aracın yanında soğan cücüğü gibi kalır.

Audiye çok güldüm ama doğru

Audi döt kadar araba... 500L yi ben ilk gördüğümde bu ne lan dedim...
    Şaka bi yana hanıma yarın bi tane bakacağım ama otomatik sadece 1.3 dizel de var kınıyorum...
    Ben bunu alsam 6 ay kullansam (satış işinde çalışıyorum) komik duruma düşer miyim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mel75

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: gorkem49

52.000 çok değil mi ya c-max filan baksaydınız yada mercede a-b kasa audi a1 de olabilir. 52.000 gözden çıktıysa onlarda alınabilir diye düşünüyorum.

focus c max dizel otomatik zaten yok.

Mercedes b nin fiyatları 80 bin civarı .dizel otomatik 100 bin

ayrıca audi a1 bu aracın yanında soğan cücüğü gibi kalır.

Audiye çok güldüm ama doğru

Audi döt kadar araba... 500L yi ben ilk gördüğümde bu ne lan dedim...
    Şaka bi yana hanıma yarın bi tane bakacağım ama otomatik sadece 1.3 dizel de var kınıyorum...
    Ben bunu alsam 6 ay kullansam (satış işinde çalışıyorum) komik duruma düşer miyim acaba?

1.3 dizel otomatik daha iyi vergisi düşük

daha az yakıyor

turboyu etkin kullanmaya çalışıcaksın sadece alt devirler biraz zayıf.

fiorino 1.3 ile performansı yakın. satış işinde çalışıyorsan daha iyi bagajı geniş

koltuklar hareketli .cam tavanlı kapacaksın bir tane kampanya bitmeden

• Arkadaşlar bu rockstar versiyonunun yerden yüksekliği nedir?
  • 1.4 FIRE 95 HP PANORAMIC EDITION hedıye paket dıyor sıtesınde ...
    daha onceden farklı bır PAKET MI HEDIYE EDIYORLARDI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Bizim millet bunu almaz gider ticari alır. Başka bir konuda bir arkadaşın dediği gibi ; kasa kasa domates veya canlı keçi taşısa da ticari alır, arabayı basıp amele modifiyesi yapacak olsa da ticari alır. Sonra çıkar Caddy Qasqhai den iyi der.

bu yorumun altına imzamı atarım
  • Boyutuna laf edemem ama bence o tipte bir Fiat!'a okadar para bağlanmaz.
  • güzel araç ama 52bin verilmez bencede, 44-45 olsaydı keşke...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tismo

Boyutuna laf edemem ama bence o tipte bir Fiat!'a okadar para bağlanmaz.

Herhalde Amerikalılar ve Avrupalılar salak olacak ki Fiat 500 den 800 bin adet satılmış... FIAT ın ABD de sattığı iki model 500 ve 500L dir, orada satıyorsa araç iyidir. Zaten araba konusunda en akıllı da bizi, yıllar boyu Avrupa'da yaşadım 10 tane sedan araba görmedim, hepsi SW. Bizde de tam tersi... O yüzden 7 yıldır adam gibi bir SW araca binme zevkinden mahrum kaldım.
  • görür görmez işte bu dedim. otomobil almaya karar verdiğimde birinci sırada. bayide çektirdiğim fotoğrafıda ekliyorum.
     FİAT 500L nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.