Şimdi Ara

FİAT 500L nasıldır? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
11
Favori
123.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Flowles

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

50 Bin e 2013 Honda civic veriyolar hemde full

Biri araba biri tarz satıyor. Fark burada. Civic gibi çirkin bir arabaya bineceğime 0.9 Multiair 500L'ye 50bin lira veririm.

Kafa yapınıza hayran kaldım , arabalardan çok iyi anlıyorsunuz tebrik ederim. Ben karşılaştırma yaparken 500L nin fiyatını hak etmedigini vurgulamak için civic gibi bir örnek vermiştim ama siz bunu anlamadıgınız için size iyi forumlar

madem 500L'yi detaylıca incelediniz, neyini beğenmediniz mesela?
    Neden 50bin tl etmez, kaç lira olmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

50 Bin e 2013 Honda civic veriyolar hemde full

Biri araba biri tarz satıyor. Fark burada. Civic gibi çirkin bir arabaya bineceğime 0.9 Multiair 500L'ye 50bin lira veririm.

Kafa yapınıza hayran kaldım , arabalardan çok iyi anlıyorsunuz tebrik ederim. Ben karşılaştırma yaparken 500L nin fiyatını hak etmedigini vurgulamak için civic gibi bir örnek vermiştim ama siz bunu anlamadıgınız için size iyi forumlar

madem 500L'yi detaylıca incelediniz, neyini beğenmediniz mesela?
    Neden 50bin tl etmez, kaç lira olmalı?

Bayiye git aracı incele anlarsın arac sırf fantezi aracı , çakma mini yapmışlar . başlangıç fiyatı 32 bini bile hak etmeyen bir araç ki o araca 50 bin istiyorlar

• Flowles kullanıcısına yanıt
    Kimine göre araba sadece makinadır, kimine göre tutku. Evet mekanikten, makinadan pek anlamam ama arabadan anlarım :)
    Ayrıca Full dediğiniz Civic Dream paketi...
  • quote:

- Civic in dizeli var . ( Bilmeden yorum yapma ! )
    - Civic e binmedigin için tavanının alçak olup içinin basık oldugunu dışından anlaman zor. ( Civice binmeden yorum yapma ! )
    - Civic in hb var illa sedanı alınıcak diye birşey yok .
    - 500L nin kendine özgü tasarımı olabilir ona birşey demem ama civic e sıradan demek yanlış olur. Ayrıca ben kıyaslamak için değil fiyatnın yüksek oldugunu anlatmak için civic ile örnek verdim .

Not : Araçtan anlamıyorsun ama bayanların neyi sevip neyi sevmedigini çok iyi biliyorsun . Sen bayanların forumuna takıl burda zaman harcama

- Sen 50.000 TL'ye Civic var dediğin Civic dizel olanı mı ? Dizel olan da HB ve fiyatı 60.000TL üzerinde. Asıl sen bilmeden yorum yapma
    - Civic'e bindim, binmeden yorum yapmıyorum. Tavanı alçak, özellikle arka koltuklarda bu alçaklık iyice hissediliyor. Belli ki Civic'e binmeden yorum yapan sensin.
    - Tekrar yazıyorum, HB olan dizel Civic'in fiyatı baz donanımı 61.000, full donanımı 64.000TL. Bunlar düz vitesli, cam tavan da yok...
    - Civic'ib tasarımı son derece sıradan ve tipsiz, bunun tartışılması bile anlamsız. Zaten kimse beğenmediği için piyasaya çıkalı 2 yıl olmadan ağır bir makyaja girmek zorunda kaldılar.

Kimin arabadan anlamadığı gayet iyi belli oluyor.

• Anlıyorum.. çok tatmin edici bir cevap olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

- Civic in dizeli var . ( Bilmeden yorum yapma ! )
    - Civic e binmedigin için tavanının alçak olup içinin basık oldugunu dışından anlaman zor. ( Civice binmeden yorum yapma ! )
    - Civic in hb var illa sedanı alınıcak diye birşey yok .
    - 500L nin kendine özgü tasarımı olabilir ona birşey demem ama civic e sıradan demek yanlış olur. Ayrıca ben kıyaslamak için değil fiyatnın yüksek oldugunu anlatmak için civic ile örnek verdim .

Not : Araçtan anlamıyorsun ama bayanların neyi sevip neyi sevmedigini çok iyi biliyorsun . Sen bayanların forumuna takıl burda zaman harcama

- Sen 50.000 TL'ye Civic var dediğin Civic dizel olanı mı ? Dizel olan da HB ve fiyatı 60.000TL üzerinde. Asıl sen bilmeden yorum yapma
    - Civic'e bindim, binmeden yorum yapmıyorum. Tavanı alçak, özellikle arka koltuklarda bu alçaklık iyice hissediliyor. Belli ki Civic'e binmeden yorum yapan sensin.
    - Tekrar yazıyorum, HB olan dizel Civic'in fiyatı baz donanımı 61.000, full donanımı 64.000TL. Bunlar düz vitesli, cam tavan da yok...
    - Civic'ib tasarımı son derece sıradan ve tipsiz, bunun tartışılması bile anlamsız. Zaten kimse beğenmediği için piyasaya çıkalı 2 yıl olmadan ağır bir makyaja girmek zorunda kaldılar.

Kimin arabadan anlamadığı gayet iyi belli oluyor.

Az once civicin dizeli yok diyen adam simdi gelmis dizelin fiyatini mukayese ediyor ben adama dizel civic mi onerdim . Sen git koyde zeytin topla burda zaman oldurme.

• Boşuna tartışıyorsunuz önerdiğiniz arabaların sınıfları bile farklı bende aldım 500l kafam rahat bence fiyat piyasa göre uygun tercih sebeplerime gelince
    Dizel otomatik olması
    1.3 kendini kanıtlamış multijet motoru
    Cam tavan olması
    Aracın boyutları (1.90 boyundayım ve kilo bi yapıya sahibim eski aracım yeni kasa sedan aveodu onda bile arka diz mesafesi kalmıyordu arkada oturan için fakat 500l de koltuk en sonda iken bile arka koltukda bende otura biliyorum.)
    Bu ülkede polo bile 50bin satıldığı ortamda fiyat bence gayet makul
    Marka göre artık modelleri yargılamayı bırakmalıyız hyundai,fiat,skoda yıllardır marka göre yargılanıyor ama bir çok güzel model var süperb, freemont , elantra bunlar aklıma gelenler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel manada zaten araç fiyatlarının yüksek oluşu hepimizin hemfikir olduğu nokta. Bu sadece 500L'nin sorunu değil.. Ödediğimiz fiyatın neredeyse yarısı vergiye gidiyor. Belki daha da fazlası..

Bende bu aracın siparişini verenlerden biriyim. Ağustos'ta teslim alacağım kısmetse..

51 bin liraya dizel otomatik, cam tavanlı, ESP'li, hill holderli, dokunmatik ekranlı başka bir alternatif bulan varsa beri gelsin:)

• güzel retro tasarımlı bir araç bence.
  • demin gördüm iğrenç bir şekilde, mini countrymanin çakmasıyım diyordu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ERH@N_

Boşuna tartışıyorsunuz önerdiğiniz arabaların sınıfları bile farklı bende aldım 500l kafam rahat bence fiyat piyasa göre uygun tercih sebeplerime gelince
    Dizel otomatik olması
    1.3 kendini kanıtlamış multijet motoru
    Cam tavan olması
    Aracın boyutları (1.90 boyundayım ve kilo bi yapıya sahibim eski aracım yeni kasa sedan aveodu onda bile arka diz mesafesi kalmıyordu arkada oturan için fakat 500l de koltuk en sonda iken bile arka koltukda bende otura biliyorum.)
    Bu ülkede polo bile 50bin satıldığı ortamda fiyat bence gayet makul
    Marka göre artık modelleri yargılamayı bırakmalıyız hyundai,fiat,skoda yıllardır marka göre yargılanıyor ama bir çok güzel model var süperb, freemont , elantra bunlar aklıma gelenler.

Harika bir aile otomobili almışsın güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

demin gördüm iğrenç bir şekilde, mini countrymanin çakmasıyım diyordu...

Gecen haftaki otohaber dergisinde bu iki aracın karşılaştırmalı testi vardı. 500L miniyi tokatlamis. Nasıl cakmaysa artık:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

ben buna 50 bin veren adamın aklından şaşarım kimse kusura bakmasın.

ben bugün bayide 1.6 dizel full olan modelini gördüm 60 küsur bin tl idi

bu arada güzel bir crossover ben beğendim ama tutmaz bence

Tutmaz mi? Rakamlara bakmadin galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ben 50.000 tl versem bu arabaya gece uyuyamam

25.000 dolarlık araba bakın aynı paraya amerikadan hangi arabayı alabiliyoruz

http://www.chevrolet.com/camaro-performance-car.html

FİAT 500L nasıldır?

Chevy deyince aklima sadece Corvette geliyor. O kadar.

• Maalesef amerikadaki vergiler çok düşük ve araç fiyatları çok uygun

gidip de amerikada fiyatlarla bizdeki fiyatları kıyaslayıp ben bu paraya camaro alırım yazmak abesle iştigal

3 serisi BMW de yarı fiyata satılıyor amerikada üstelik orada 3.16 gibi 1.6 motor araçlar da yok.

chevrolet cruze gibi araçlar 12 bin dolara satılıyor. burada 40 milyara 1.6 motor alabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

quote:

dün bir arkadaşın 2007 de yazdığı mesajı yakalamıştım, 6 sene önce arkadaş ''linea tutmaz'' diye süper başarılı bir öngörüde bulunmuş (!) , 500L tutarsa bir 6 sene sonra forumdan biri arkadaşta benim failimi ifşa eder artık ,6 sene geçmeden fail olduğumu kabul etmem

FİAT 500L nasıldır?

http://forum.donanimhaber.com/m_18819158/mpage_2//tm.htm#76965547

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 26 Haziran 2013; 20:42:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

quote:

dün bir arkadaşın 2007 de yazdığı mesajı yakalamıştım, 6 sene önce arkadaş ''linea tutmaz'' diye süper başarılı bir öngörüde bulunmuş (!) , 500L tutarsa bir 6 sene sonra forumdan biri arkadaşta benim failimi ifşa eder artık ,6 sene geçmeden fail olduğumu kabul etmem

FİAT 500L nasıldır?

http://forum.donanimhaber.com/m_18819158/mpage_2//tm.htm#76965547

Favorilere ekliyorum.
    O degil de Linea tutmaz mi? fiat in tutmayan araclari c segmenti oluyor nedense. Onun disinda hatirlamiyorum.

• Amacınıza yönelik araç aldığınız için sizi tebrik ederim ve kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Lütfen olumsuz yorumlara aldırmayın.Bence de güzel bir araç.MPV sınıfında ülkemizde çok satacak gibi duruyor.
  • hocam fiyat ve donanım olarak bencede çok hesaplı bir araç... hem dizel olacak hem otomatik vtes olacak cam tavandan cc donanımlı olacak ve sıfır garantili olacak bu fiyata kimse kusura bakmasın burda bu aracı kötüleyenlerin çoğu galerici satış temsilcisi... araç mpv ye yakın biri a sınıfı biri b sınıfıaraçla kıyaslamış... biri dsg sorunu olan geri çağrılan araçlardan 2 el alın sanayiden çıkmayın demiş..
    ben de fıat araç hiç kullanmadım ki ben 2tane 2012 yeni kıa kullanıcıyım ancak araca bakıp incelediğimde eğer güç konusunda bi sorununuz yoksa gayet güzel bi tercih...
    ancak o kasaya yetersiz bi motor keşke 1.6 olsaydı ancak okadar güç istiyorsanız turbo benzin araçlara yönelmelisiniz..
  • şu videoyu ızledıkten sonra DACİA LODGY den vazgectım sanku Yada captur dan...

ben sımdı CAPTUR mu LODGY mı dıyıp duruyordum ama 500L de cıdden cok ıyı...

arkadaslar Bırde panormık cam tavan hedıyesı felan varmıs alan yada bılen varmı ?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VBhjek_kBAg#at=219
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.