Şimdi Ara

FİAT 500L nasıldır? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
11
Favori
123.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni araç alacaklara öncelikle hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmek nasip eder inşallah. Artık aracın kalitesini, yakıt tüketimini, kullanışlığını, fotolarını bizlerle paylaşırsınız. Özellikle 0.9 turbo twinair 105hp lik motoru çok merak ediyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

Bugün yolda canlı canlı gördüm aracı. Bicolor. Gövde siyah, tavan beyaz. Bayide durdukları gibi yolda da iyi görünüyor araçlar. Bende aracımı bir aksilik olmazsa yarın plakalar yetişirse teslim alıyorum :). Bu aracı seçtiğime şimdiden memnunum. Gelişmeleri aktarırım.

Aracınız multijet dualogic midir? Sürüş performansı ve yakıt tüketimi hakkında yorumlarınızı bekliyoruz. Bende panaromik edition siparişi verdim. Ağustos ta teslim kısmetse.

Aracım 1.3 dizel. Bicolor beyaz/siyah. Düz vites.

Sizinde aracınız şimdiden hayırlı olsun :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0,9 motorun mini countryman ile karşılaştırmalı testi vardı otohaber (auto show da olabilir emin degilim)dergisinde. Test sonucunda 0,9 motorluk 500L galip gelmis ve gecer not almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 3 Temmuz 2013; 10:04:29 >
  • ben inceledim dün bayağı, bursa birmotta araç bildiğimiz fiat lardan malzeme kalitesi olarak üstündü, hemde yumuşak göğüslüydü
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

Hafta sonu aracı bayide inceledim. Rockstar versiyonu çok beğendim. Otomatik vites tutkunu oldugum icin teknik veriler beni çok düşündürdü.. araç 0 dan 100 e 15.2 saniyede cıkıyor.. aracın ağırlığı 1300 küsür kilo 85 beygir buna nekadar yeter bilemem.. ayrıca 1.6 dizel motor varken neden 1.3 e otomatik vites koyarlar onuda anlamadim gitti

Bu kadar kafanı yorucağına bir test sürüşü talebinde bulunsaydın. 1.3 fiorino lara ne yükler atıyorlar da kaldırıyo

0-100 merakın var ise zaten aile arabası almanı tavsiye etmem

Fiat sizin gibi zeki insanları düşünmüş olacakki duologic araçlar için test aracı getirmemiş.. test aracı olarak sadece 1.6 manuel araç var.. bir araç aile arabası diye illa traktör gibi gitmesi mi gerekmiyor? yada bir araca, aile aracı denildi diye her zaman aile ile binilme zorunluluğumu var? Bu konuda bizleri aydınlatırsanız memnun olurum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Hafta sonu aracı bayide inceledim. Rockstar versiyonu çok beğendim. Otomatik vites tutkunu oldugum icin teknik veriler beni çok düşündürdü.. araç 0 dan 100 e 15.2 saniyede cıkıyor.. aracın ağırlığı 1300 küsür kilo 85 beygir buna nekadar yeter bilemem.. ayrıca 1.6 dizel motor varken neden 1.3 e otomatik vites koyarlar onuda anlamadim gitti

Bu kadar kafanı yorucağına bir test sürüşü talebinde bulunsaydın. 1.3 fiorino lara ne yükler atıyorlar da kaldırıyo

0-100 merakın var ise zaten aile arabası almanı tavsiye etmem

Fiat sizin gibi zeki insanları düşünmüş olacakki duologic araçlar için test aracı getirmemiş.. test aracı olarak sadece 1.6 manuel araç var.. bir araç aile arabası diye illa traktör gibi gitmesi mi gerekmiyor? yada bir araca, aile aracı denildi diye her zaman aile ile binilme zorunluluğumu var? Bu konuda bizleri aydınlatırsanız memnun olurum..

özelden yaz seni aydınlatırım ben

• Merhaba ben de siyah renk fiat 500L beats edition(rockstar) 1.3 multijet duologic + panaromik sunroof olanından sipariş verdim. Ağustosda gelicek hayırlısıyla.

Aracı daha önce test etme imkanım oldu. Aracın konforu oldukça yeterli ve çok geniş, donanımı olabilecek en üst seviyede.
    Vites geçişleri de bence başarılıydı. Ama direksiyonun yan tarafındaki kumandalarla müdahale edince turboyu daha iyi ayarlayabiliyorsunuz.

Ayrıca Beats ses sistemi çok başarılı. Ses düzeyini yarısından fazla açamadım. Çok fazla yükseliyor. Ayrıca çok kaliteli temiz ses veriyor. Baslar da şahaneydi.

Beats edition yeni yayınlandı. Fakat daha içeriği tam belirtilmedi. Fiat Birmot'taki tanıdığımız bize çok önceden sipariş verme fırsatı sağladı.

Beats edition;
    Rockstar donanımı olarak gelicek. Metalik renk ve beats ses sitemi hediye olucak.
  • Bildiğin doblo değil mi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafbaf

Bildiğin doblo değil mi bu ?

Yok bu şişman palio

• quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

quote:

Orijinalden alıntı: bafbaf

Bildiğin doblo değil mi bu ?

Yok bu şişman palio

Bence doblo şasesi kullanılmış.Araba çok büyük :)
  • İç tasarımı çok kötü.

• Türkce inceleme videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 7 Temmuz 2013; 22:54:52 >
  • Geçen yolda gördüm bu kadar büyük beklemiyordum. Cidden çok alımlı ve büyük araba olmuş. Sanırsam Fiat'ın çok kaliteli araba yapabileceğinin bir göstergesi olmuş.
  • Araç İngiliz Auto Express te mini countryman ve qashqai ile kıyaslanmış. Genel ortalama itibariyle mini den düşük qashqai den yüksek not almış.

http://www.autoexpress.co.uk/fiat/500/63429/facts-and-figures

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartalinho -- 7 Temmuz 2013; 21:29:52 >
  • Dün yakından inceledim. Ben B-segmenti ebatlarında ama yüksek bir araç beklerken, kocaman bir şeyle karşılaştım
  • daha öncede belirtmiştim araç linea ve fıorıno gibi değil biraz daha kaliteli görünüme sahip ancak aracı bu gun inceledim test ettim herşeyden önce arabaya motor koymayı unutmuşlar sanki... otomatik 1.3 motor yakıt tasarrufu değil aksine sürekli gitmesi için zorlanacağından aşırı tüketim sergiliyor.. ki aracı kantara çıkarttık 3 kişi 1470kg gibi çok büyük bi değer gördük.. bence de 1.6 otomatik çok daha mantıklı olurdu... 1.3 lerden linea punto hepsinden otomatik kalkmıştı üretimden bu aracada olmamış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

daha öncede belirtmiştim araç linea ve fıorıno gibi değil biraz daha kaliteli görünüme sahip ancak aracı bu gun inceledim test ettim herşeyden önce arabaya motor koymayı unutmuşlar sanki... otomatik 1.3 motor yakıt tasarrufu değil aksine sürekli gitmesi için zorlanacağından aşırı tüketim sergiliyor.. ki aracı kantara çıkarttık 3 kişi 1470kg gibi çok büyük bi değer gördük.. bence de 1.6 otomatik çok daha mantıklı olurdu... 1.3 lerden linea punto hepsinden otomatik kalkmıştı üretimden bu aracada olmamış..

Ben 1.3 multijet sahibiyim. Şehiriçinde 6.3 litre gördüm en fazla ki gerçekten hep yoğuj tafikte ilerledim ve klima hep açık. Cruise control ile geçtiğimiz günlerde otoyolda 110 ile giderken hızı sabitledim ve anlık tüketimde 100 km 3.4 litre gördüm. Ayriyeten ağırlığına göre araç gayet performanslı. Bunu racing motosiklet sürücüsü olarak söylüyorum. Beklentilerinizi karşılamamış olabilir fakat kesinlikle hayal kırıklığı yaşatacak bir motor değil 1.3.

•  FİAT 500L nasıldır?
  • Arkadaşlar Daha yeniyim nasıl başlık açacaagımı bilmiyorum sizden bir yardım istiyorum 2012 model fiat ducato servis aracımız var arabayla geçende kaza yaptık kaldırıma girdik ve kaldırımdaki mantarlar karteli delmiş bizde yolla devam ettik malesef sonra FSM köprüsünü geçerken arabadan sesler gelmeye başladı ve savruldu bizde hemen emliyet seridine geçtik baktıktı araba yağ akıtmış kaskoyu aradık aracı yetkili servise çekmişler ve 3 gün sonra motor ve tüm zarar gören parçalar değişecekmiş 19 bin tl masraf cıktı sizce araba olduktan sonra bir sıkıntı çıkarmı eskisi gibi olur mu ? arabamız 35 bin km deydi 19 bin tl lik ne kadar parça değişecekse artık bilemiyorum not motor sıfır fabrikasından gelecek yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.