Şimdi Ara

FİAT 500L nasıldır? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
11
Favori
123.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Fiat 500L 1.3 Multijet Dualogic sahibiyim.. Bazı tartışmaları gülerek okudum, yok Şahin'e yetişememiş arkadaş diğeri Mercedes C180 kovalıyormuş... Arkadaşlar araç 200 NM torka sahip bu da bayılmaz ve akıcı, konforlu sürüşler yapılabilir anlamına geliyor üstelik bunu 1500 devirde veriyor yani gürültü yok, yakıt tüketimi çok düşük demektir. Diğer yandan araç 85 bg bu da aracın son hızı düşüktür ve performans aracı değildir anlamına geliyor.

Ben iyi hızlanayım diyorsanız 1.6 alınız ama makas atmak için değil bu araç, yerden yüksek bir crossover, mvp tarzında. 1.3 ile kesinlikle hayal kırıklığı yaşamazsınız eğer 0-100 takıntınız yoksa.

Bunlar dışında Mini Countyman'den daha büyük ve konforlu ancak daha az lüks ve dinamik, Qhasqai 'den daha iyi ve mantıklı bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Al bi fiesta temiz temiz binsin annen.Ama tercih meselesi tabi

bilip bilmeden amma atanlar olmuş 500l bu yılın en güvenli aracı seçildi ayrıca fiesta 500 l ile karşılaştırılamaz bile

fiesta dediğiniz rabanın trendi 43 bin civarında arabada donanım yok bu fiyata 00l çok iyi zaten satışlardanda belli şuan iyibir şekilde satıyor
  • Araç bence çok güzel fakat fiyat 43 - 45 civarı olsaydı çoook fazla satardı. Bende beğeniyorum ama 45 lü rakamlarda çok iyi satış yakalardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 7 Kasım 2013; 22:43:38 >
  • Şu anki satışları gayet iyi. Ekim ayında 278 adet satmış. Yıllık 4000 adeti bulur ki gayet iyi bir rakam
  • c3picasso ile aynı ayarda bi araç gibi ama picasso 1.6 bu 1.3 fiyat olarak picasso biraz daha düşük sanırım.
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Herhalde vergi ve benzin denilen olaydan haberin yok. Millet o yüzden alamıyor o arabaları. Kusura bakmada biraz boş atmışsın.
    Arabanın tasarımı süper ve geniş bir araba. Fiyatıda uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arman-i -- 10 Aralık 2013; 13:38:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arman-i

Herhalde vergi ve benzin denilen olaydan haberin yok. Millet o yüzden alamıyor o arabaları. Kusura bakmada biraz boş atmışsın.
    Arabanın tasarımı süper ve geniş bir araba. Fiyatıda uygun

Benzin düşünülecek konu ama vergisini düşünen adam araba almasın. Yılda 600 değil 1000 lira verecek. 400 lira alt tarafı.
  • Bugun arabaya bakyim fiat showroomunda inanilmaz buyuk nerdesi tiguan olculerinde haftaya test surusu yapacam... disi cok buyuk ama ic malzeme kalitesi ve dizaynini begenmedim ici fiorino gibi ama dis kasa ve heybeti 10 numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaris polo fiesta hepsinden iyi ve büyük bayanlar için çok uygun bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: Swaps

Yaris polo fiesta hepsinden iyi ve büyük bayanlar için çok uygun bir araç

Peki küçük bayanlar için uygun değil mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 20 Ocak 2014; 0:51:28 >

• Kardeş güzel söylüyorsunuz da bu otomobilin fiyatlarından haberiniz yok galiba
  • Fiat alinmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regl agrisi -- 20 Ocak 2014; 1:23:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: regl agrisi

Fiat alinmaz.

Oldu paşam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

/>

Kardeş güzel söylüyorsunuz da bu otomobilin fiyatlarından haberiniz yok galiba

Bu liste 2013 modellere ait. ÖTV zammıyla birlikte beş bin lira daha zamlandı.

• bende i 20 var şirket aracı;geçen gün ugradım yeni i 20 fiyatlarını sorayım dedim.1250 cc başlangıc fiyatı 35900 tl olmuş,1400 cc 39000 tl dediler.bugun b sınıfı ve benzinli bir aracın sıfırı bile 40000 tl ve civarı ise bu arac için bu fiyat fazla değil bence.

bugun gazetede okudugum bir haber fotografını da paylaşıcam size,kabahat bizim devletimizde otomobil üreticilerinde değil.fiyat nerden nereye geliyor bir bakın.devlet arac alan ve kullanan vatandaşı resmen sağmal inek yerine koyuyor!
     FİAT 500L nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

quote:

Fiat alinmaz.

Oldu paşam...

Abi bilgim var da konusuyorum.Hem kuzenim holding te ust seviye muhendis.Ayrica italya vs de satilanlar daha kaliteliymis.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

quote:

Fiat alinmaz.

Oldu paşam...

Abi bilgim var da konusuyorum.Hem kuzenim holding te ust seviye muhendis.Ayrica italya vs de satilanlar daha kaliteliymis.

nik mesaj uyumu

• Fiat 500l yi showroomda test ettim oldukça güzel ferah ve büyük bir araç 1.3 motor gayet yeterli geliyor kasa için
  • 1.3 motor dobloyu bile sirtlandigina gore 500L yi de rahatlıkla taşır

• Bu arabanın arkası çok dar. Evet diz mesafesi olarak değil. Arkaya 3 kişi zor sığar. Hb araçlar gibi olmuş. Accent daha geniş.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.