Şimdi Ara

FİAT 500L nasıldır? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
11
Favori
123.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freedom058

şu videoyu ızledıkten sonra DACİA LODGY den vazgectım sanku Yada captur dan...

ben sımdı CAPTUR mu LODGY mı dıyıp duruyordum ama 500L de cıdden cok ıyı...

arkadaslar Bırde panormık cam tavan hedıyesı felan varmıs alan yada bılen varmı ?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VBhjek_kBAg#at=219

Evet, 30 Haziran'a kadar panaromik cam hediyeli. Ek olarak 17" jant, elektrikli bel destek ayarı, on ve arka kolcak, park sensörü hediyesi de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

şu videoyu ızledıkten sonra DACİA LODGY den vazgectım sanku Yada captur dan...

ben sımdı CAPTUR mu LODGY mı dıyıp duruyordum ama 500L de cıdden cok ıyı...

arkadaslar Bırde panormık cam tavan hedıyesı felan varmıs alan yada bılen varmı ?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VBhjek_kBAg#at=219

Evet, 30 Haziran'a kadar panaromik cam hediyeli. Ek olarak 17" jant, elektrikli bel destek ayarı, on ve arka kolcak, park sensörü hediyesi de var.

5' pcs ekranlı teyb vs...çok iyi ya...
    Dizellerin fiyatı bana göre yüksek...
    Benzinlisi nasıldır acaba ilerde lpg vs takılabilirmiyiz...

• Bugün inceleme fırsatım oldu. Tasarım olarak harika bir araba. Beni en etkileyen yanı bu.
    İç mekan kalitesi Fiat standartlarının üzerinde değil malesef. Yumuşak plastik sevenler biraz üzülebilir.
    Kullanışlılık açısından ise çok başarılı, sürüş pozisyonu hoşuma gitti. Görüş bayağı geniş, bagajı büyük. Diz mesafeleri fena değil.
    Vites kolu fotoğraflarda bana başka şeyleri hatırlatıyordu da yakından gayet normal geldi.
    Benim seçeceğim model kesinlikle açılabilir cam tavanlı 0,9 Multiair Rockstar olurdu. Jantları muhteşem. Normal versiyonlarının da jantlarını çok beğendim.
    Bayideki çift renkli 1.6 Multijet Rockstar modelinin fiyatına anahtar teslim 60bin TL yazmışlardı ki bu araba kesinlikle çift renkli alınmalı. Herhalde HI-FI da vardı araçta ki fiyatı 60bin'e fırlamış.
    Bu arada bir incelemede klima ayar düğmelerini dandik bulmuşlardı. Ben hiçbir düğmede öyle hemen bozulacak hissini yaşamadım. Belki VW kalitesi değil ama kesinlikle öyle kolay bozulacak bir araba da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 9 Temmuz 2013; 20:31:50 >

• Test sürüşü yapma şansınız oldu mu hocam?
    Fiat standartları eğer linea, fiorino ise kalitesi bunlardan kesinlikle yuksek:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 29 Haziran 2013; 23:07:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Test sürüşü yapma şansınız oldu mu hocam?
    Fiat standartları eğer linea, fiorino ise kalitesi bunlardan kesinlikle yuksek:)

Test sürüşüne çıkmadım karnımız açtı :)
    Yok onları saymıyorum. Biri TOFAŞ, diğeri ticari...
    500, Punto seviyelerinde diyelim.
  • Arkadaşlar Allah nasip ederse ben de aracımı 3 gün sonra teslim alacağım. Ben aracı çok beğendim. Captur a falan baktım önce ama malzeme kalitesi Capturdan çok daha yüksek emin olun. Özellikle kasa sağlam, direksiyon, ön panel vs. gayet kaliteli malzeme ve işçilik güzel. Aracın donanımı en yakın rakibine baya fark atar.Openin edition hediye ama 15 haziran itibarı ile bitti. sanırım. 15 hazirandan sonra panaromic edition veriyorlar. yalnız araç hızlı gittiğinden 31 Ağustos a kadar olan kampanya yı 30 Haziran a çektiler haberiniz olsun. Bayileri araştırın elinde panoramic edition olan ben bulamadım ama opening edition varsa alın. şiddetle tavsiye ederim. Bu arada ben 1.6 dizel popstar+openin edition aldım.
  • Bildiğimiz diğer fiatlardan çok farklı olduğunu duymuştum kalite olarak, bence tasarım ve donanım olarak güzel araç. Otomatik vitesini bilmem ancak motoru yakıt konusunda kesinlikle üzmeyecektir. Hayırlı olsun şimdiden.
  • fiat 500 için mini çakması diyerek işkembeden atan arkadaşlar biraz araştırırlarsa fiat 500 modelini 1957 yılında ilk üretime başladığından bihaberler heralde. Ayrıca zaten tasarım olarak pek çok otomobil birbirine benzemekte .
  • Ben de bayide inceledim aracı, ruhsat çıkmadığından test Sürüşü yapamadım. İlk izlenimi, araç 500 kadar "Fiat üstü" değil. Döşemeleri, öndeki işlevsiz sayılabilecek üst torpido vb.. Ama şaft tüneli neredeyse yok, bagaj iki seviyeli, araç ferah. Zaten motorları kendini çoktan ispatlamış durumda. Kim ne derse desin gayet tarz sahibi ve karizmatik bir araç.

• Aracın içi geniş ve ferah ... Güzel araç aslında ama fiyatı düşündürücü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan1944

Arkadaşlar Allah nasip ederse ben de aracımı 3 gün sonra teslim alacağım. Ben aracı çok beğendim. Captur a falan baktım önce ama malzeme kalitesi Capturdan çok daha yüksek emin olun. Özellikle kasa sağlam, direksiyon, ön panel vs. gayet kaliteli malzeme ve işçilik güzel. Aracın donanımı en yakın rakibine baya fark atar.Openin edition hediye ama 15 haziran itibarı ile bitti. sanırım. 15 hazirandan sonra panaromic edition veriyorlar. yalnız araç hızlı gittiğinden 31 Ağustos a kadar olan kampanya yı 30 Haziran a çektiler haberiniz olsun. Bayileri araştırın elinde panoramic edition olan ben bulamadım ama opening edition varsa alın. şiddetle tavsiye ederim. Bu arada ben 1.6 dizel popstar+openin edition aldım.

Hayırlı olsun aracınız. Guzel secim yapmışsınız. Bende 1.3 multijet dualogic panaroma edition tercih ettim. Teslimat Ağustos'ta yapılacak. Düsük yakıt tüketimi, sıradisi tasarımı, vergi avantajı, ferah iç hacmi ve dizel otomatik opsiyonu bu aracı seçmemde etken oldu.

Bu sınıf araçlarda dizel otomatik alternatifi pek yok. Çok fazla performanstan ziyade ekonomi arayanlar çocuklu aileler icin biçilmiş kaftan diye dusunuyorum.

• Bu arada 500L ye 1.250 TL zam gelmis arkadaslar.

• Bugün yolda canlı canlı gördüm aracı. Bicolor. Gövde siyah, tavan beyaz. Bayide durdukları gibi yolda da iyi görünüyor araçlar. Bende aracımı bir aksilik olmazsa yarın plakalar yetişirse teslim alıyorum :). Bu aracı seçtiğime şimdiden memnunum. Gelişmeleri aktarırım.
  • ben bir yerde GUCCİ versiyonunu gördün bu FİAT 500'ün,cidden bir bayan'a alınabilcek veya hediye edilcek en güzel hediyelerden birisin 1.2 motor hemde otomatik ve GUCCİ dizayn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

ben bir yerde GUCCİ versiyonunu gördün bu FİAT 500'ün,cidden bir bayan'a alınabilcek veya hediye edilcek en güzel hediyelerden birisin 1.2 motor hemde otomatik ve GUCCİ dizayn :)

Sizin bahsettiginiz Fiat'in 500 modeli. Burada bahsedilen 500L hocam. Yani 500'un aile boyu olanı diyelim

• sorrento kullanıcısına yanıt
    valla pek bilmiyorum lakin öylede böylede hepsi 500 ailesine mensup modeller :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

Bugün yolda canlı canlı gördüm aracı. Bicolor. Gövde siyah, tavan beyaz. Bayide durdukları gibi yolda da iyi görünüyor araçlar. Bende aracımı bir aksilik olmazsa yarın plakalar yetişirse teslim alıyorum :). Bu aracı seçtiğime şimdiden memnunum. Gelişmeleri aktarırım.

Aracınız multijet dualogic midir? Sürüş performansı ve yakıt tüketimi hakkında yorumlarınızı bekliyoruz. Bende panaromik edition siparişi verdim. Ağustos ta teslim kısmetse.

• Merhaba, 1.3 dizel rockstar cam tavanlı otomatik aracı kullandım, bildiginiz üzere kendini kanıtlamış multijet motor, şanzıman biraz ağır kalıyor bence.
    sürüşünü yaptığım araç direksiyondan vites değiştirme özelliğine sahipti ve bir çok defa hızlanmak amacı ile müdehalelerde bulunuyor sürücü.

ben alacak olsam benzinli versiyonunu alırdım ama motor kaputunu açmamak şartı ile, çünkü minicik bir motoru var, ancak tork ve hızlanması gerçekten dizele göre çok çok tatmin edici.

500L içine binip oturmamalısınız, gerçekten yola çıkıp özgürce ona hükmetmelisiniz ki o zaman nasıl bir otomobile sahip olduğunuzun tadını çıkartmış olursunuz. Ben genelde çok beğendim, bir de 170 km son hızı biraz daha fazla olsa :)
  • Hafta sonu aracı bayide inceledim. Rockstar versiyonu çok beğendim. Otomatik vites tutkunu oldugum icin teknik veriler beni çok düşündürdü.. araç 0 dan 100 e 15.2 saniyede cıkıyor.. aracın ağırlığı 1300 küsür kilo 85 beygir buna nekadar yeter bilemem.. ayrıca 1.6 dizel motor varken neden 1.3 e otomatik vites koyarlar onuda anlamadim gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

Hafta sonu aracı bayide inceledim. Rockstar versiyonu çok beğendim. Otomatik vites tutkunu oldugum icin teknik veriler beni çok düşündürdü.. araç 0 dan 100 e 15.2 saniyede cıkıyor.. aracın ağırlığı 1300 küsür kilo 85 beygir buna nekadar yeter bilemem.. ayrıca 1.6 dizel motor varken neden 1.3 e otomatik vites koyarlar onuda anlamadim gitti

Bu kadar kafanı yorucağına bir test sürüşü talebinde bulunsaydın. 1.3 fiorino lara ne yükler atıyorlar da kaldırıyo

0-100 merakın var ise zaten aile arabası almanı tavsiye etmem
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.