< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Chery, elektrikli araçların menzilini 1500 kilometreye yükseltecek (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar bu kadar sabırsız olmayın, 10 yıla istediğimiz her şey olacak, bu hızla daha erken bile olur, teknolojide umut var , bunu görebiliyoruz. Biraz daha içten yanmalı araç kullanmamız gerek o kadar
-
Valla bende 2024 sonu gibi 1000km üzeri bataryaların lanse edileceğini bir çok kere yazmıştım birileri dalga geçmeye çalışıyordu, işte o günler geldi. Sıkıntı batarya kapasitelerini arttırmak değil sıkıntı bunların günlük hayata ve araçlara güvenli şekilde uygulanabilmesi. Buradan tekrar yazıyorum 2025 sonu gibi 5.000km lik bataryalar lanse edilecek ama bunları otomobile uygulanması biraz zaman alabilir çünkü bu kadar yüksek bir enerjiyi depoladığınızda o enerjiyi güvenli şekilde taşımak ve boşaltmak doldurmaktan çok daha büyük bir problem. Endüstri bu tip çıkmazlar ile mücadele ediyor ama teknoloji bunlarıda aşacak tabi.
-
Diğer taraftan havacılık şirketleri de bu işe yatırım yapmaya başladı. Elektrik motorlu uçakların denemeleri yapılıyor ve otomobillerden daha verimli şu anda. Bu uçaklar güneş ışığı ve sürtünme ile şarj olacak ve elektrik motorunu çalıştırcak. Elektrik motorları çok yüksek devir çevirebildiklerinden mevcut Jet motorlarına yakın bir performans gösterebiliyor. Muhtemelen 2025 sonunda elektrik motorlu prototip yolcu uçakları uçmaya başlayacak.
-
Evde şarj yakıt bakımında çok avantajlı. Sırf menzile sebep bekledim.
-
alın çin malı da en ufak bı kazada ortadan ıkıye ayrılsın araba :D kopsun şaseler
-
teknoloji haberleri - log
Audi Q7'nin ikiye ayrıldığı inanılmaz trafik kazası [Galeri]https://www.log.com.tr/audi-q7-nin-ikiye-ayrildigi-inanilmaz-trafik-kazasi-galeri -
Güzel bir menzil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok mu artıran ben seneye 3000 km çıkar diyorum.Hatta şarj süresi de 5 dakika fazla şanımıza yakışmaz diye 1 dakika yaparlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X