Şimdi Ara

CHERY GÜVENLİK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
7.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daiatshu terios ve suzki grand vitara var ve koymayı unuttuğum pajero
  • @newmonarch

Diğer Topic'leride takip etsen ne demek istediğmi anlayacaksın.

Bugüne kadar hiçbir zaman kişisel hakarete dökmedik işi. Buraya konu açtıysan olumlu yada olumsuz bütün yorumlara katlanmayı göze almışsın demektir değil mi?

Arkadaş ne zaman olumsuz bir yorum olsa işi fevri cevaplara vuruyor. Yada en son çare paramız vardı bunu aldık, X5 alamadık ne yapalım diyor. Bizim tepkimiz en başta İşi Fanatikliğe döken yorumculara. Şimdi neden bu kadar tepki var umarım anlarsınız.Kişiye hakaret olmayan bir yerde, sadece araçlar söz konusuyken bu kadar hararetli bir savunma doğal olarak Antipati oluşturuyor...
  • newmonarch kardeşim doğru gözlemleriniz için teşekkürler burdaki insanlar bunu yapmakta zorlanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Little F.K

@newmonarch

Bugüne kadar hiçbir zaman kişisel hakarete dökmedik işi. Buraya konu açtıysan olumlu yada olumsuz bütün yorumlara katlanmayı göze almışsın demektir değil mi?

Arkadaş ne zaman olumsuz bir yorum olsa işi fevri cevaplara vuruyor. Yada en son çare paramız vardı bunu aldık, X5 alamadık ne yapalım diyor. Bizim tepkimiz en başta İşi Fanatikliğe döken yorumculara. Şimdi neden bu kadar tepki var umarım anlarsınız.Kişiye hakaret olmayan bir yerde, sadece araçlar söz konusuyken bu kadar hararetli bir savunma doğal olarak Antipati oluşturuyor...

Bir insanın satın aldığı bir ürüne sen teneke kutu dersen.O insan can havli ile herşeyi savunur.Madem bu kadar savunmasını istemiyorsun sende teneke kutu demekten vazgeç.Sana teneke kutu demek serbest ise bu arkadaşında aracını savunması kadar doğal bir şey yok.

meteavcı;

benden sana tavsiye sakın sinirlenipte hakaret etme.Bu hataya sakın düşme kardeşim.teneke kutu diyenleri tek tek not al.Şikayette bulun.Bu forumda yapabiceğin en mantıklı davranış bu olur.İşi gerginliğe vurmadan hakkını ancak bu şekilde arayabilirsin.

Teneke kutu diyenleri tek tek not al.Ben öyle yapıyorum kendi açtığım konuda.Sende öyle yap.Ama sakın forumda kimseye hakaret etme ve ortamı germe.Bırak onlar gersinler.

Hoşcakal.

• Şuan çin araçları gerçekten güvensizler eğer güvenli olsalardı kendi araçlarına güvenselerdi avrupa ve amerika pazarına açılırlardı belki denemişlerdir fakat euroncapden ve diğer kuruluşlardan geçerli puanı alamayan araçların ülkeye girişi yasak yani belli bi standartı şart koşuyorlar.Ama eminimki 10-15 yıl sonra çin araçlarıda oldukça iyi seviyede gelecektir şuanki kullanıcılar bi nevi deneme tahtası oluyor bence.
  • not almasına gerek yok... boş yere kağıt ve zaman israfı...
    mesajın üst sağında şikayet butonu var...
    orayı tıklasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

"bu arabalar çinin nufüsunu azaltır"

bir youtube yorumu

Mantıklı Bir Yorum
  • chrysler ve dodge chery modellerini amerikada satıyor bunu bilmiyormuydunuz o zaman boşuna konuşuyoruz burda ya

Chery aynı zaman da chrysler ve fiata motor yapıyor ve alfa romeo 159 u kendi fabrikasında üretiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kal_sau

quote:

Orjinalden alıntı: Little F.K

@newmonarch

Bir insanın satın aldığı bir ürüne sen teneke kutu dersen.O insan can havli ile herşeyi savunur.Madem bu kadar savunmasını istemiyorsun sende teneke kutu demekten vazgeç.Sana teneke kutu demek serbest ise bu arkadaşında aracını savunması kadar doğal bir şey yok.

meteavcı;

benden sana tavsiye sakın sinirlenipte hakaret etme.Bu hataya sakın düşme kardeşim.teneke kutu diyenleri tek tek not al.Şikayette bulun.Bu forumda yapabiceğin en mantıklı davranış bu olur.İşi gerginliğe vurmadan hakkını ancak bu şekilde arayabilirsin.

Teneke kutu diyenleri tek tek not al.Ben öyle yapıyorum kendi açtığım konuda.Sende öyle yap.Ama sakın forumda kimseye hakaret etme ve ortamı germe.Bırak onlar gersinler.

Hoşcakal.

Tamam dostum umarım diğer arkadaşlar da artık daha hassas olurlar...

• bende bu araştırmayı yaptım bu testler başka bir kuruluşun gözetiminde mi yapıldı acaba ve neresi.ama insanların ortak fikri bu araçlar Euroncap listesinde gözükmedikleri sürece bizden olumlu not alamazlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Euroncap'in resmi sitesinde Chery diye bir marka yok. Hatta hiçbir Çinli marka yok .
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

corolla 2007'de çıktı, bak bakalım...yıldızları görebilecek misin?

ikincisi siz 2009 model araç alıyorsunuz...
    neden 2009 model arcınızı 2001-2003 model araçlarla kıyaslıyorsunuz?
    kıyaslıyorsanız demek ki bir problem var...
    quote:

Orjinalden alıntı: meteavcı

İşte bizim en büyük problemimiz bu okuduğumuzu anlamama piyasadaki 0 araçların hepsi 2009 da çıkmadı diyorum ben

demek ki chery nin 7-8 sene geriden geldiğini kabul ediyor eleman. bırak gelişsin, doğru dürüst bi seviyeye gelsin ondan sonra oturup konuşulsun. ama yok, aldılar ya arabayı artık en iyisi onların olmak zorunda

• Motoru iyi olabilir, donanımı iyi olabilir, görünümü de iyi olabilir , ama güvensiz oldukları testlerle ispatlanmış
  • Chinese Cap'da çarpıştırma hızı 50 miydi? Ncapla kıyaslıyorsun da sorayım dedim
  • CNCAP'te çarpışma hızı 56 kilometre/saat. 8 kilometre/saatlik bir fark var. Kimi yerlerde çarpışma şiddetine %30 oranında etki edeceği yazıyor bu farkın. Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar daha iyi bilirler. Doğru olma ihtimali yüksek bir bilgi.
  • Bütün chery konularını kilitlemem mi gerekiyor arkadaşlar,bütün şikayetler bu topiklerden geliyor.

Biraz daha dikkatli olun,hepiniz için konuşuyorum,güvensiz demekle teneke demek arasında çok fark vardır bunu biliyorsunuz.

Mesajları şikayet eden arkadaş da cevap yazıp öyle şikayet ediyor,cevap yazdığınız sürece siz de suçlusunuz bunu da unutmayın.

Bu konudan şikayet geldiğinde birine uyarı isteyeceksem,eğer sizin cevabınız da varsa uyarı size de gelecek,bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

engininu'dan alıntı koyuyorum...

ikco almak daha mantıklı sanıırm
  • bence de...
  • Arkadaşlar sizinle bişi paylaşıcam ama siz yine beni yalancı yerine kuyucaksınız ama inanın gerçek bu söylediğim;

Kıssadan hisse arabanın motor kaputunu açtım biliyosanız kaputun içinde daireler vardır ve sacın kalınlığını belli eder ben de direk baktım kalınlığı beni tatmin etti motor kaput bildiğiniz gibi kaslı tiggolarda kaslı olmayan yerleri hiç göçmüyo içeri kas yapılan yerlerde çift sac var(çift katlı buydu ) arası boşluk olduğu için göçüyodu inanın sac kalınlığı iyi geldi bana

kas olduğunda da fiziksel olarak göçer (şekilde anlatmaya çalışıyım)
    --------------
    -------------- kaslı bölge

-------------- kassız bölge

Kaslı olan yerlerde de aynı kalınlıkta iki sac olması da güven veriyor tabi bunlar benim düşüncelerim size göre değişebilir ama bence tam anlmamıyla bilmiyosanız bayide bi bakın sonra yorum yazın derim çünki artık tartışmadan bilgi paylaşamıyoruz

• şu konuyla ilgili kaç tane mesajım silindi acaba bravo duratorq söylede bilelim yazdıklarımdaki yanlışı yada daha iyisini biliyorsan onu söyle

ne işe yaradığınızı çözemedim
  • şu arabalardan birini almayı düşünen bilgisiz bir vatandaş bu konuyu okuyunca mercedes e bineceğini sanacak. eğer burası bir paylaşım forumuysa doğrular yazılmalı. yalan yanlış mesajlarla bilgisiz insanlar etkileniyor. bunun warez , xxx , crackli oyun paylaşmaktan ne farkı var?

ha tutup ben buraya film, program linkli koymuşum ha güvenlik olarak beş para etmez bir araca süper demişim. ikisinin arasında zerre fark yok.

arkadaşlar araçlarınız iyi güzel de abartmanın anlamı yok. cümle alem araçların güvenlik sorunlarını biliyor. özeleştiri yapabilmek önemlidir. ben 8 senedir doblo kullanmama, iyi yönlerinin bariz belli olduğu konulardaüstüne toz kondurmamama rağmen, amortisör sisteminin beş para etmez olduğunu söyleyebiliyorum her konuda.

sizden de bunu bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.