Şimdi Ara

CHERY GÜVENLİK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
7.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kal_sau

İşte bu nedenle Chery Tiggo bu kaza anında 3 yıldız alabilir.Kabin kısmı kaza anında sürücüye zarar verecek şekilde deforme olmamıs tek parça halinde kalarak enerjiyi soğurabilmiştir.Ayrıca resimlerde hava yastıkları acılan araçta nasıl baş bölgesi zarar görüyor anlayabilmiş değilim.Kabinın üst kısmı sağlam ee birde üstüne hava yastıkları açılırken nasıl olurda kişinin başı kaza anında zarar görecek.

çok basit kapı direğine arkadan vurunca kafa mafa kalmıyor. kamçı etkisini ise hiç düşünmeyelim. bu arada 3 yıldız olan herhangi bir araç açtımhttp://www.euroncap.com/tests/citroen_xsara_1998/47.aspx kırmızı yer yok.
    1.5 yıldız almış olan bir araçta bu araç kadar kırmızı yer gözüküyorhttp://www.euroncap.com/tests/fiat_seicento_2000/73.aspx

• iki aracın airbag patlama anına bakarsanız adamın kafasının neden pert olduğunu anlayabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=M9bDWEIGLM4&feature=related

bmw koymamın bir amacı yok öylesine seçilmiş bir videodur.

tiggonun airbagı üfleme balon gibi zamansız sönük şişerken diğer aracın airbag i resmen patlıyor. ve sürücü ile temas ettiğinde maksimum şişkinlikte oluyor ki araçların çoğu bu şekilde.

sizin deformasyon yok kabinde deiğiniz araç resmen pert olmuş kabini. torpidodaki 10-15 cm lik bir kayma ölümcül yaralara sebep olur. at gözlüğüyle bakılırsa olaya cherry çok güzel araba.

burada ahkam kesenleri dummy lerin yerinde görmek isteriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

İşte bu nedenle Chery Tiggo bu kaza anında 3 yıldız alabilir.Kabin kısmı kaza anında sürücüye zarar verecek şekilde deforme olmamıs tek parça halinde kalarak enerjiyi soğurabilmiştir.Ayrıca resimlerde hava yastıkları acılan araçta nasıl baş bölgesi zarar görüyor anlayabilmiş değilim.Kabinın üst kısmı sağlam ee birde üstüne hava yastıkları açılırken nasıl olurda kişinin başı kaza anında zarar görecek.

çok basit kapı direğine arkadan vurunca kafa mafa kalmıyor. kamçı etkisini ise hiç düşünmeyelim. bu arada 3 yıldız olan herhangi bir araç açtımhttp://www.euroncap.com/tests/citroen_xsara_1998/47.aspx kırmızı yer yok.
    1.5 yıldız almış olan bir araçta bu araç kadar kırmızı yer gözüküyorhttp://www.euroncap.com/tests/fiat_seicento_2000/73.aspx

Yuhh artık Fiat ne olmuş oyle ve siz Chery Tiggo nun bunun kadar olduğunu dşünüyorsanız.Size de yuhh demekten başka bir şey aklıma gelmiyor.

• Adam gibi Euroncap'e girip puan almadıkça, yorum yapmak gereksiz. Çinlilerin kendi yaptıkları testlere güvenmek isteyenler, kendileri bilir.
  • quote:

quote:

quote:

Yuhh artık Fiat ne olmuş oyle ve siz Chery Tiggo nun bunun kadar olduğunu dşünüyorsanız.Size de yuhh demekten başka bir şey aklıma gelmiyor.

• o fiat 2000 model...
    sizin şeriler 2009 model...
    hem az önce sen diyordun bir araba ne kadar dağılırsa enerjiyi o kadar sönümler diye...

sürücü kabini şeriden daha kötü görünmesine rağmen, insanların üzerlerindeki kırmızı bölgeler daha az...
  • quote:

Orjinalden alıntı: impress

iki aracın airbag patlama anına bakarsanız adamın kafasının neden pert olduğunu anlayabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=M9bDWEIGLM4&feature=related

bmw koymamın bir amacı yok öylesine seçilmiş bir videodur.

tiggonun airbagı üfleme balon gibi zamansız sönük şişerken diğer aracın airbag i resmen patlıyor. ve sürücü ile temas ettiğinde maksimum şişkinlikte oluyor ki araçların çoğu bu şekilde.

sizin deformasyon yok kabinde deiğiniz araç resmen pert olmuş kabini. torpidodaki 10-15 cm lik bir kayma ölümcül yaralara sebep olur. at gözlüğüyle bakılırsa olaya cherry çok güzel araba.

burada ahkam kesenleri dummy lerin yerinde görmek isteriz.

Sen istediğin kadar önyargılarının arkasına sığın bence bu araç güvenlidir.Sen benim fikrimi değiştirebilecekmisin yoo hayır.Eee daha ne iddaa diyorsun.At gözlüğü takan bizaat sensin.Araba üretme konusunda hiç bir fikrin yok sonra bir iki video izlediğin diye bana ahkam mı kesiyorsun.Sana soralım , hiç 30km hızla çarpmış ve dümdüz olmuş bir kamyon gördun mu.Koskoca tırların 50 km hızla ne hale geldiğinden haberin varmı.Atıp konuşuyorsun.Bir motorun hangi şartlarda ve en az kaç yılda üretildiğinden haberin var mı.Bir motorun çıplakken nasıl çalıştığını gördün mü.Arabanın tasarım aşamasında ne hatalar yapıldığından habaerin var mı.

Hiç birinden haberin yok sonra çıkıp karşıma bir iki video izlediğiin için bana mı ders vereceksin.Gel ver o zaman .Açık bir şekilde sana hodri meydan diyorum.Madem bu kadar bilgilisin o zaman mankenın yerine sen NEDEN GEÇMİYORSUN.

Madem bu kadar eminsin bu araçların dandık olduğundan al bu videoyu çık haber bültenlerine .Bir kamu görevi yap.Neden yapmıyorsun.Deki bu araba dandikdir.Dinamittir , içinde ölürsünüz de.Neden demiyorsun..Git mahkemelerede dava açsana.Neden açmıyorsun.Sanayi bakanlığına başvursana neden bu dandik arabaya izin verdiniz diye neden sorma gereği düşünmüyorsun.

Çok şey bildiğini iddaa eden adam hadi televizyonlara çıkıp bu arabalarının dandık olduğunu neden söyleyıp kamu görevi yapmıyorsun.

Çok biliyormuş , sende bee.

• yahu sen bizim ne yapacağımızı boşversene...
    kamu namına dava açıp açmamak değil konumuz...
  • beni burada bilen biliyor, maslak merserler cherry biliyor, maslak atatürk sanayi sitesi biliyor ama sen 3 -5 günde tanıyamadın tabii ki sen fuara gelsin de bineyim derken ben test sürü yapıyordum kanıtın varsa göster sana istediğin kanıttan milyon tane çıkartırım bu arabanın kola kutusu olduğuna dair.

aracın mekanik ve elektriksel konularına bak hiç girmiyorum bile. mesela tiggo nun yoğun trafik altında vites tellerinin egzos manifolduna yapıştığını bu yüzden yolda kalan bir sürü çeri gösterebilirim. sen bize bu aracın on numara olduğu çeri sitesi hariç (yalancının ahidide şıracı çünkü) nerde gösterebilirsin?

mantık çerçevesinde cevap verirsen insanlar da mantık çerçevesinde cevap verir.

aracın dandik olduğunu cümle alem biliyor euro ncap bile biliyor ki belirli anlaşmalar var. euro n-cap tutup bmw nin , mercedesin her türlüsüne test yaparken neden çin arabasına yapmıyor onu düşündün mü hiç? çünkü yaparlarsa avrupaki satışlar sıfıra inecek , gelir düşecek falan filen bir sürü formalite.

gözlükleri çıkarmak lazım. tecrübe sahibi olmak lazım. mühendislikle iş bitmiyor dostum. tecrübe lazım. yetkili servisi bile kağıt derken size noluyor onu anlamış değilim

• Bir insan ne diye aynı fiyata çok daha güvenli bir otomobille binebilecekken illa da bir SUVa binmek uğruna çok daha kalitesizine razı olur anlamış değilim.!
  • hani yoktu saldırı chery ci arkadaşlar?
    hani "biz sakin olalım onlar üstümüze gelsin" diye bir strateji belirlemiştiniz? ne oldu? yine saldırı yine saldırı

çin çakması ncap falan değil, euro ncap olsun diye biz diyorduk zaten.. siz arayacağınız yerde bizzat kendim günlerdir arıyorum mutlaka yapılmıştır diye, ve sonunda da çok güzel fotolar ve görüntüler buldum e-ncap testleri ile ilgili..

sonuç ortada.. ve herkes de haklı olarak kaliteli olmadığını savunuyor.. göz var nizam var yahu.. ama yine herkes "en az 10 yıl sonra daha iyi olacaktır.. ama şu an ciddi eksiklikleri var.." diye de ekliyor.. "

durum böyle iken halen neyin savunuculuğu bu? chery sizin cebinize para mı koyuyor ne bu fanatiklik..

benim arabama da dünya kadar .ok atan oldu yok ses yapıyormuş, yok boyası kıytırıkmış, sacı şöyleymiş böyleymiş.. dünya kadar konu var honda bölümünde git bak.. bizzat biz söylüyoruz evet haklısınız hakikaten öyle, hatta bir de şu şu şu sıkıntıları eksiklikleri de var ama güvenlik çok iyi ve seviyoruz araçlarımızı diyoruz.. (iki kez test yapıldı, ilkinde 5 yıldız, ikincisinde 4 yıldız aldı Civic)

yeni kasa civic alacak kişileri de uyarıyoruz boya ve içeri ses alması konularında.. ya siz? sizin eleştirileriniz nasıl?
    en ağır eleştiriniz 2nci viteste yığılma oluyor ve koltuk döşemesi zayıf şeklinde.. bu mudur.. kurban olunur böyle arabaya o zaman..

test sonuçlarının ortada olduğu bir aracı hararetle savunuyorsunuz ve aşağıdaki manzaraya rağmen hala benim dediğim dedik diyorsunuz.. şu kullandığınız dil ve tarzınız sebebi ile de itici oluyorsunuz..

CHERY GÜVENLİK

• İyice uzadı bu tartışma yok telefon vermeler yok ara beni demeler ya sacmalamayın şurada alt üstü birşey tartışıyoruz nedir bu telefon verme alma merakı ? Çin malı dandikdir arkadaşım kim nederse desin bana uzak olsun bi cok kişininde görüşü budur.. Ben ona buna cip aldım diye hava atıcagıma öyle cip hiç olmasın daha iyi .. neymiş Deri koltuk sunroof herşeyı varmış full+full müş yahu araba çürükse ben napim o arabayı ?

Valla alan almış hayırlı olsun der geçerim fakat tartışıcaksak medeni insanlar gibi konuşarak ve kanıtlayarak tartışırız yok telefonunu ver yok telefonumu al ile olmaz bu işler ..

CHERY GÜVENLİK

Hele bunu gördükden sonra trafikde chery araba görsem yaklaşmam yanına kaza falan yapmasın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 2 Temmuz 2009; 16:59:09 >

• chery'nin fiyatına daihatsu terios var en azından euroncap'ten 4 yıldız almış. 100 yıldır olan bir marka ve arkasında toyota var.
  • Cheryler çoğalırsa can güvenliğim daha fazla olur diye düşünüyorum. Mesela 2 seçenek olsa önümde (mercedes ve chery) gider chery'e vurur hayatta kalırım. Mercedeste işin ne olacağı belli olmaz çünki
  • quote:

chery'nin fiyatına daihatsu terios var en azından euroncap'ten 4 yıldız almış. 100 yıldır olan bir marka ve arkasında toyota var.

doğru söze ne hacet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

Cheryler çoğalırsa can güvenliğim daha fazla olur diye düşünüyorum. Mesela 2 seçenek olsa önümde (mercedes ve chery) gider chery'e vurur hayatta kalırım. Mercedeste işin ne olacağı belli olmaz çünki

Ozamanda chery nin içindekiler mefta olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper145

quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

Cheryler çoğalırsa can güvenliğim daha fazla olur diye düşünüyorum. Mesela 2 seçenek olsa önümde (mercedes ve chery) gider chery'e vurur hayatta kalırım. Mercedeste işin ne olacağı belli olmaz çünki

Ozamanda chery nin içindekiler mefta olur

CNcup'tan 5 yıldız almış olur mu hiç

• Sıktı bu konu ne gereksiz bir tartışma.Heryer chery topiği oldu. 30 milyara sıfır jip alıp 90 binlik jip kalitesi beklenmiyordur herhalde demi? yoksa bekleniyor mu? bu tartışam bu yüzden mi?
  • 49.000 liralık Chery Tiggo'nun güvenlik donanımına bakın (kendi sitesinden aldım):
    - Sürücü ve yolcu hava yastıkları
    - Kullanışlı ön panel
    - ABS + EBD

Tam 9 yıl önce aldığım Clio'da da 2 hava yastığı vardı, 2010 model Tiggo'da da .
  • ee hani 30bin liraydı?

edit:
    TIGGO3 forza 1600cc Düz: 35.490 TL
    TIGGO3 Lusso 1600cc Düz: 39.790 TL
    TIGGO3 Lusso 2000cc Oto: 48.790 TL

pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXAPTA -- 2 Temmuz 2009; 17:28:41 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.