Şimdi Ara

CHERY GÜVENLİK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
7.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.6 üst donanım: 40
    2.0 üst donanım/otm: 49
  • Yaa kim dedi bu araçların mükemmel araçlar olduğunu ama fiyatanına ve donanımına göre gayet iyi dıyorum yoksa elbetteki kötü yönleri var.Ama bu insanlar bilip bilmedem içine binmeden hatta kullanamadan dandik demeye hakk yok bunu dıyorum kaç gündür.Yoksa gidip test eden dediyese oke.Ama binmeden sadece kafadan dolma bilgilerle Çin malı eşittir dandik ben buna şiddetle karşıyım ve sonuna kadar da karşı çıkacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kal_sau -- 2 Temmuz 2009; 17:37:09 >
  • Euroncap'den 3 yıldız değil tek yıldız alırlarsa dua etsinler.Aşagıda euroncap'den 3 yıldız alan aracın linkini verdim 2009 model bi araç yeni kurallarla test yapılmış bi araç.

http://www.euroncap.com/results/suzuki/alto/362.aspx

Rus'ların yaptığı çarpışma testlerine çok daha fazla güvenirim çinlilerin yaptıklarına göre.

Ben galeriye gidip araçlarıda incelemiştim aracın tek özelliği yüksek olması yoksa ne donanım olarak nede performans olarak hiçbirşey sunmuyor onun yanında can güvenliğimizde tehlikede.İlla yüksek bi araç istiyorsam gider opel zafira alırım en azından canımda korunur donanım olarakda performans olarakda chery'den iyidir.Şuan için çin araçları dandik ve kalitesizdir bunda gocuncak bişey yok illaki zamanla düzelir fakat şuanki gerçek budur karşı çıkılcakda nesi varsa bu durumun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 2 Temmuz 2009; 17:40:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Euroncap'den 3 yıldız değil tek yıldız alırlarsa dua etsinler.Aşagıda euroncap'den 3 yıldız alan aracın linkini verdim 2009 model bi araç yeni kurallarla test yapılmış bi araç.

http://www.euroncap.com/results/suzuki/alto/362.aspx

Rus'ların yaptığı çarpışma testlerine çok daha fazla güvenirim çinlilerin yaptıklarına göre.

Ben galeriye gidip araçlarıda incelemiştim aracın tek özelliği yüksek olması yoksa ne donanım olarak nede performans olarak hiçbirşey sunmuyor onun yanında can güvenliğimizde tehlikede.İlla yüksek bi araç istiyorsam gider opel zafira alırım en azından canımda korunur donanım olarakda performans olarakda chery'den iyidir.

Sen hala önyargılısın.Dalga geçtiğin Çinliler uzaya roket fırlatıyor.Adamların muhendisliği bu seviyede sen hala guvenmemekte ısrar et.Oda mı çakma. Gülderme beni lütfen.

Valla hiç güleceğim yoktu.Güldürdün beni yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kal_sau -- 2 Temmuz 2009; 21:09:28 >

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kal_sau -- 2 Temmuz 2009; 21:04:35 >
  • Biz Türklere özgü birşey sanırım bu aldığım mal en iyisidir davranışı ben chery'e bindim çok detaylı inceledimde aracı biliyorum merak etme aracın tek artısı yüksek olması illa yüksek araç istiyorsak o fiyata bir sürü alternatif var çok daha iyi.Çinliler uzaya roket fırlatıyor olabilir fakat araç yapımındada o teknoloji kullanıp aynı özveriyimi gösteriyorlar sanıyorsun.Evet isteseler adam gibi yapabilirler ama şuan Chery sadece kalitesizliği tanımlıyor allah aşkına donanımda ne var,motorunda ne var,can güvenliği adına ne var araçda?Rus'ların yaptığı çarpışma testine bakmadın sanırım içinden sağ çıkmak oldukça zor gibi odamı yalan diyorsun ama dogru çinlilerin yaptığından 5 yıldız almıştı dimi o yüzden o daha güvenilir bi test yapmayın allah aşkına kaç yaşında bireylersiniz aracınız hayırlı uğurlu olsun fakat bu araç sağlam,kaliteli diye başlık açıp tartışma ortamı yaratmanın luzumu yok.Kazasız belasız binin aracınıza bende önyargı yok sadece gördüklerimi bildiklerimi söylüyorum kesinliklede hiç bişeye önyargıyla yaklaşmadım,yaklaşmam..

• Çin malı bu Çinin neyi olursa olsun.. Dünya biliyor çin malının dandik olduğu sen hala ısrar ediyosun kailteli diye.. Dicek bişi bulamıyorum artık siz chery fanatiklerine..

Bukadar videonun , kanıtın , yorumun üstüne hala çin malı araba kaliteli diyorsanız dönüp gülerim ben sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 2 Temmuz 2009; 17:53:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper145

Çin malı bu Çinin neyi olursa olsun.. Dünya biliyor çin malının dandik olduğu sen hala ısrar ediyosun kailteli diye.. Dicek bişi bulamıyorum artık siz chery fanatiklerine..

Bukadar videonun , kanıtın , yorumun üstüne hala çin malı araba kaliteli diyorsanız dönüp gülerim ben sadece.

Çinin dolar rezervi ne kadar allah aşkına.Bahse girerim haberin yoktur.Çinin elinde 2 trilyon dolar nakit parası var.Sence Çinliler bu kadar parayı dandik mal satarak mı kazandılar.Akıl var mantık var.Israr ediyorum kardeşim sen her Çin malını 1 milyoncularla aynı mı zannediyorsun.İşte aklının almadığı ve önyargıların burda senın.Sen her çin malını o mallarla aynı olduğunu dusunuyorsun.Daha ne diiim ben.

Sonuna kadarda ısrar ediyorum.Her Çin malı dandik değildir.Unutun bu lafı artık.Ucuz olduğu için bize kötü mallar geliyor.

• quote:

Çin malı bu Çinin neyi olursa olsun.. Dünya biliyor çin malının dandik olduğu sen hala ısrar ediyosun kailteli diye.. Dicek bişi bulamıyorum artık siz chery fanatiklerine..

Gül kardeşim bende sana gülüyordum zaten.Para benim can benim ee Türkiyede de bu araçların satılmasında herhangi bir yasak olmadıktan sonra alırım sana ne birader?
  • quote:

Biz Türklere özgü birşey sanırım bu aldığım mal en iyisidir davranışı ben chery'e bindim çok detaylı inceledimde aracı biliyorum merak etme aracın tek artısı yüksek olması illa yüksek araç istiyorsak o fiyata bir sürü alternatif var çok daha iyi.Çinliler uzaya roket fırlatıyor olabilir fakat araç yapımındada o teknoloji kullanıp aynı özveriyimi gösteriyorlar sanıyorsun.Evet isteseler adam gibi yapabilirler ama şuan Chery sadece kalitesizliği tanımlıyor allah aşkına donanımda ne var,motorunda ne var,can güvenliği adına ne var araçda?Rus'ların yaptığı çarpışma testine bakmadın sanırım içinden sağ çıkmak oldukça zor gibi odamı yalan diyorsun ama dogru çinlilerin yaptığından 5 yıldız almıştı dimi o yüzden o daha güvenilir bi test yapmayın allah aşkına kaç yaşında bireylersiniz aracınız hayırlı uğurlu olsun fakat bu araç sağlam,kaliteli diye başlık açıp tartışma ortamı yaratmanın luzumu yok.Kazasız belasız binin aracınıza bende önyargı yok sadece gördüklerimi bildiklerimi söylüyorum kesinliklede hiç bişeye önyargıyla yaklaşmadım,yaklaşmam..

Diyelim ki tasarımı hoşuma gitti olamaz mı.Canım jeepe binmek istiyor.Bu sınıfta en ucuz olan bu.Sana ne kardeşim ister alırım ister almam.Paramı nasıl harcıyacağımı sana mı sormam gerekiyor.Kalite insanlara göre görecelidir.Sana öyle gelmiş olabililir ama bana öyle gelmiyor.Sen Chery montaj fabrikasında işcilerin yanında mı bulunda damı özverileri eksik diyorsun.Nerden biliyorsun.İspatlasana.

Madem dandik diyorsunuz o zaman gidin sanayi bakanlığına yada medaya ya bu araba dandikdir deyin yaw.Niye demiyorsunuzda bana saldırıyorsunuz bende bunu anlamıyorum.

• O dengesiz dandik arabayla benimde canımı tehlikeye atıyosun demekki .. Anlatabıldımmı ? benı bu şekildemi konuşturman lazım ?

Benim aklımın neyi alıp almadığına senmı karar verıyorsun ? bu hakarettir sırf bana değil bu forumda chery alehine mesaj yazan herkese hakarettir.

İstihbaratcımısın sen ne biliyosun cinin elinde nekadar para olduğunu ? Çinin bugüne kadar sattığı malların hangisi kaliteli ? Bana bu konuda cevap ver lütfen. Hangi aldığın çin malı bugüne kadar kaliteli birşey çıktı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kal_sau

quote:

Biz Türklere özgü birşey sanırım bu aldığım mal en iyisidir davranışı ben chery'e bindim çok detaylı inceledimde aracı biliyorum merak etme aracın tek artısı yüksek olması illa yüksek araç istiyorsak o fiyata bir sürü alternatif var çok daha iyi.Çinliler uzaya roket fırlatıyor olabilir fakat araç yapımındada o teknoloji kullanıp aynı özveriyimi gösteriyorlar sanıyorsun.Evet isteseler adam gibi yapabilirler ama şuan Chery sadece kalitesizliği tanımlıyor allah aşkına donanımda ne var,motorunda ne var,can güvenliği adına ne var araçda?Rus'ların yaptığı çarpışma testine bakmadın sanırım içinden sağ çıkmak oldukça zor gibi odamı yalan diyorsun ama dogru çinlilerin yaptığından 5 yıldız almıştı dimi o yüzden o daha güvenilir bi test yapmayın allah aşkına kaç yaşında bireylersiniz aracınız hayırlı uğurlu olsun fakat bu araç sağlam,kaliteli diye başlık açıp tartışma ortamı yaratmanın luzumu yok.Kazasız belasız binin aracınıza bende önyargı yok sadece gördüklerimi bildiklerimi söylüyorum kesinliklede hiç bişeye önyargıyla yaklaşmadım,yaklaşmam..

Diyelim ki tasarımı hoşuma gitti olamaz mı.Canım jeepe binmek istiyor.Bu sınıfta en ucuz olan bu.Sana ne kardeşim ister alırım ister almam.Paramı nasıl harcıyacağımı sana mı sormam gerekiyor.Kalite insanlara göre görecelidir.Sana öyle gelmiş olabililir ama bana öyle gelmiyor.Sen Chery montaj fabrikasında işcilerin yanında mı bulunda damı özverileri eksik diyorsun.Nerden biliyorsun.İspatlasana.

Madem dandik diyorsunuz o zaman gidin sanayi bakanlığına yada medaya ya bu araba dandikdir deyin yaw.Niye demiyorsunuzda bana saldırıyorsunuz bende bunu anlamıyorum.

Tasarımına laf mı söledim ben yada niye bunu aldın diye konuştunmu para senin,zevk senin banane o kısmından Sanki ben sana onu sordum.Güle güle kullan diyorum ne bu karşı tavır nerden saldırcağını şaşırmışsın.Kalite göreceli değildir işin albenesi görecelidir her malın bir iyisi birde kötüsü vardır.İnşallah pişman olmazsınız aldığınız araçtan fakat ben cesaret edemezdim o aracı almaya bi nevi kobay durumundasınız bu marka için.Benim kimseye saldırdığım yok herşeye tamam eyvallah fakat bak donanımı mükemmel,çok güvenli,çok kaliteli dersen bende aksini sölerim sonuna kadarda giderim.Gerisi beni bağlamaz zevkindir parada senindir..

Şöyle birşey var benim kulladığım saat pahalı bir markanın saati epeyde para vererek aldım evet arkasında made in china yazıyor fakat montajının orda yapılması tamamen çin üretimi olduğu anlamına gelmez.Çinde ürettirmek var bide çinlinin üretmesi var arada çok fark var.

Daha yolun çok başındalar kendi mühendislikleriyle kendi çabalarıyla üretimde çok yeniler yaptıkları takdire şayan keşke bizde yapabilsek fakat şuan kaliteden çok uzaklar ilerde eminimki onuda yaparlar fakat şuan deil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 2 Temmuz 2009; 18:20:51 >

• quote:

O dengesiz dandik arabayla benimde canımı tehlikeye atıyosun demekki .. Anlatabıldımmı ? benı bu şekildemi konuşturman lazım ?

Benim aklımın neyi alıp almadığına senmı karar verıyorsun ? bu hakarettir sırf bana değil bu forumda chery alehine mesaj yazan herkese hakarettir.

İstihbaratcımısın sen ne biliyosun cinin elinde nekadar para olduğunu ? Çinin bugüne kadar sattığı malların hangisi kaliteli ? Bana bu konuda cevap ver lütfen. Hangi aldığın çin malı bugüne kadar kaliteli birşey çıktı ...

Sayalım o zaman;

Bilgisayarlar, tekstil ürünleri, muzık çalarım, monitörüm.SAATİM HEPSİ GAYET SAĞLAMLAR VE HEPSİDE ÇİN MALI.

Hakaret değil bırader.
  • quote:

Çinin dolar rezervi ne kadar allah aşkına.Bahse girerim haberin yoktur.Çinin elinde 2 trilyon dolar nakit parası var.Sence Çinliler bu kadar parayı dandik mal satarak mı kazandılar.Akıl var mantık var....

hayır , insanlarını aylik 5 dolara köle gibi çalıştırarak kazandilar, batsın öyle kazanılmış 2 trilyon. ben insanca yaşayamayacaksam ülkenin 100 trilyon dolar rezervi olsa ne olur olmasa kaç yazar. o söylediğin kaliteli üretilen mallar nasıl çinden çıkıyor , batılı ucuz köleleri sömürmek için gidiyor Çinde fabrika açıyor kendi ülkesinde işçiye 1000 dolar vereceğinde çinde 5 dolar veriyor sıkı sıkı kalitesini denetliyor, çünkü işin ucunda vahşi kapitalist düzen var pazara 1 dolarlık kalitesiz üründen ne kadar satarsa para kazanırki. Çinli de mesela atıyorum tefal için ürettiği bir malı alıyor kopyasını kefal diye ucuz fiyattan aynı pazarlara salıyor. Yoksa çin'in şu anda kendi başına Adan Zsine tasarladığı ürettiği bir ileri teknoloji var mı, varsa yoksa taklit ve sanayi casusluğu.

• quote:

quote:

O dengesiz dandik arabayla benimde canımı tehlikeye atıyosun demekki .. Anlatabıldımmı ? benı bu şekildemi konuşturman lazım ?

Sayalım o zaman;

Bilgisayarlar, tekstil ürünleri, muzık çalarım, monitörüm.SAATİM HEPSİ GAYET SAĞLAMLAR VE HEPSİDE ÇİN MALI.

Hakaret değil bırader.

çin malı değil, ünlü markaların çin üretimleri bunların hepsi. kalite kontrolünü adam gibi yapıp ürettirirsen zimbabwe de bile en üst kalitede mal ürettirirsin.

kaldı ki bir sony nin bile japonya üretimleri çin üretimlerinden daha kıymetlidir işi bilenler arasında

forumdaki arkadaşlara nacizane tavsiyem daha fazla cevap vermeyin bu insanlara. mühendisim diyipte "forever china and chery" vs. gibi çocukça ve fanatikçe yorumlar yapan birine kim ne dese boş...

• Ohoo almış başını gitmiş konu. Dün dediğiniz bugün birbiriyle tutmuyor. Gördüm de böylesi fanatiklik görmedim.

Ncap testi yok diyen, cncap ı buraya koyup, bakın sağlam diyen bir arkadaş vardı o nerde?

Arabanın sacı 0.88 mm diyen arkadas, 2001 alfa 147 koyup her tarafı dağılmış diyen arkadaş bu resimleri kanıtları görünce ne diyecek acaba.

2009 model üstün teknolojili chery'i 2001 model 3 yıldız almışlarla karşılaştırıyorsunuz ama bence 77 model golfle karşılaştırma daha uygun olur.
  • herhalde doğuş otoyla fikir alış verişi yapmış olsa gerek.onlarda hep böyle ucuz satmaktalar
    quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

49.000 liralık Chery Tiggo'nun güvenlik donanımına bakın (kendi sitesinden aldım):
    - Sürücü ve yolcu hava yastıkları
    - Kullanışlı ön panel
    - ABS + EBD

Tam 9 yıl önce aldığım Clio'da da 2 hava yastığı vardı, 2010 model Tiggo'da da .

• siz böyle konular açtıkça bu araçların ne rezil işe yaramaz parlatılmış hurda yığını olduklarını görüyoruz
    teşekkürler konuyu açan arkadaşa en azından dh forumlarında çin arabalarının yürüyen kutu kola olduklarını gördük biliyoruz sayenizde uzak duruyoruz
  • Neyse benım amacım ne forumu germek nede saldırmak sadece barış içinde yorum yapmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kal_sau -- 2 Temmuz 2009; 20:21:12 >
  • adi dandik malı ucuza satarak 2 trilyon dolar kazandılar. hakkı neyse ona satıp koydular parayı cebe.

benim anlattıklarım buradaki bütün yorumlara bedel bana ne diyebileceksin?

10 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim, maslak çerideki ustalar ile aram kankam sayılabilecek kadar iyi, 7 senedir tanırım. çerinin getirdiği türkiyeye getirdiği ilk arabaları inceledim, test sürüşü yaptım. alia nın torpidosunu 6 adet 13 lük somunun tuttuğunu gördüm, müşterinin şikayetlerini biliyorum ki güle güle anlatıyorlar ustalar arabayı.

dostum eğri oturup doğru konuşmak lazım araba gerçekten dandik. iki kuruş ucuza alacağım diye canını yolda bulmadı bu millet.

anlattığın laflar boşa. aracı mekaniğine kadar biliyorum, sürdüm gezdim. sıfır diye bunlara para vereceğime 4-5 yaşında bunlardan on kat daha sağlam araçlar var.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.