Şimdi Ara

CHERY GÜVENLİK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
7.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ŞERİ

quote:

Orjinalden alıntı: impress

adi dandik malı ucuza satarak 2 trilyon dolar kazandılar. hakkı neyse ona satıp koydular parayı cebe.

benim anlattıklarım buradaki bütün yorumlara bedel bana ne diyebileceksin?

10 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim, maslak çerideki ustalar ile aram kankam sayılabilecek kadar iyi, 7 senedir tanırım. çerinin getirdiği türkiyeye getirdiği ilk arabaları inceledim, test sürüşü yaptım. alia nın torpidosunu 6 adet 13 lük somunun tuttuğunu gördüm, müşterinin şikayetlerini biliyorum ki güle güle anlatıyorlar ustalar arabayı.

dostum eğri oturup doğru konuşmak lazım araba gerçekten dandik. iki kuruş ucuza alacağım diye canını yolda bulmadı bu millet.

anlattığın laflar boşa. aracı mekaniğine kadar biliyorum, sürdüm gezdim. sıfır diye bunlara para vereceğime 4-5 yaşında bunlardan on kat daha sağlam araçlar var.

• quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

çeri değil....
    ŞERİ

quote:

Orjinalden alıntı: impress

adi dandik malı ucuza satarak 2 trilyon dolar kazandılar. hakkı neyse ona satıp koydular parayı cebe.

benim anlattıklarım buradaki bütün yorumlara bedel bana ne diyebileceksin?

10 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim, maslak çerideki ustalar ile aram kankam sayılabilecek kadar iyi, 7 senedir tanırım. çerinin getirdiği türkiyeye getirdiği ilk arabaları inceledim, test sürüşü yaptım. alia nın torpidosunu 6 adet 13 lük somunun tuttuğunu gördüm, müşterinin şikayetlerini biliyorum ki güle güle anlatıyorlar ustalar arabayı.

dostum eğri oturup doğru konuşmak lazım araba gerçekten dandik. iki kuruş ucuza alacağım diye canını yolda bulmadı bu millet.

anlattığın laflar boşa. aracı mekaniğine kadar biliyorum, sürdüm gezdim. sıfır diye bunlara para vereceğime 4-5 yaşında bunlardan on kat daha sağlam araçlar var.

ha çeri ha şeri,
    ismi vişne gibi,
    2009 model araba yapmışlar,
    tak bire gitsin geri geri

• işi devrime getiripte boşuna millete saldırmaya çalışma, orda dur bakalım. burdaki onlarca insan onlarca farklı konuda devrim otomobillerinin engellenmesine olan üzüntü ve tepkisini dile getirdi, defalarca tartıştık ve bu konudaki özlemimizi dile getirdik. asıl senin anlamadığın şeyler var ama neyse...

benim çin malına olan güvensizliğimin nedeni yine çinli üreticilerin politikalarıdır. allayıp pullamak için para harcayıpta hayati öneme sahip konularda ürettikleri mallara önem vermeyen ve dünya pazarlarını istila eden bu kımıl zararlılarına güvenemiyorum arkadaş. fabrika açacakmışta iş imkanı verecekmiş miş, ekonominin onların tek kullanımlık dandik mallarından gördüğü zararın tırnağı olamaz heralde bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 2 Temmuz 2009; 20:47:51 >
  • En iyi araba, cebinde anahtarı olan arabadır. Bunda herkes hemfikir.

Şunu da anlasak sorun olmayacak: Herkesin arabası farklı olduğundan 1 tane en iyi araba yok. Araba çeşidi kadar en iyi araba var. Bu yüzden birbirimize bazı şeyleri kabul ettirmeye çalışmak anlamsız.

3 gündür burada olan tek şey boş muhabbet. Başlık silinse forum bir şey kaybeder mi, bir daha düşünün bence buraya yazı yazmadan önce.
  • Bu çinliler varya sahte süt tozu maması üretip kendi geleceği olan bebeklere yedirip öldürdüler.

Süt değil Süt tozu maması değil Sahte süt tozu maması üretip satıp 30 tane bebeği öldürebilecek kadar vicdanı rahat insanlar. SANAMI ACIYCAK !!!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.