Hangi bayi bu? |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (13. sayfa)
-
-
merhaba
İstanbul çekmeköy den hiçbir sorun yaşamadan , zam yemeden , ek ödeme yapmadan 8 pro dolu paket aldım.
markadan ziyade tüm iş bayide bitiyor anladığım kadarıyla
-
merhaba
2021 3008 active prime den , tiggo 8 pro excellent a geçtim . henüz 1100 km kullandım , aslında bayramda uzun yol yaptıktan sonra yazmak istiyordum
- farlar 3008 e göre fena değil benzer
- koltuklar çok daha rahat
- yol tutuşu bana kalıbından beklenmeyecek kadar iyi geldi, bir de kaliteli bir lastik olsa çok daha iyi performans alınır
- en kötü yanı şehir içi 8,50 lt yakıt tüketimi (3008 de 6 lt idi)
- 3008 ile kıyaslanmayacak derecede teknolojik bir araç
- kablosuz carplay çok iyi çalışıyor
- 3008 den daha atak ve performanslı (eski aracım CC den ise geride)
- süspansiyonlar 3008 den daha iyi
- ses izolasyonu daha iyi
- acil durum fireni ve adaptif hız gibi özellikler iyi çalışyor
- şerit takip benim açımdan yetersiz, insanı strese sokuyor, her an kaçıracakmış gibi (piskolojikte olabilir)
- koltuk kafalıkları çok iyi düşülmekle birlikte ,CC deki kadar rahatına henüz denk gelmedim
- çok göz alıcı ve premium havası olan bir araç , dikkat celb ediyor
- kameralar yeterli sayıda ve çok kaliteli görüntü veriyor, akan trafikte tüm plakaları rahatlıkla okuyabilirsiniz (3008 berbattı bu konuda)
- firenlere alışmam zaman aldı mesafe daha uzun gibi yada zamanla düzelecektir.
- sesli komut ingilizce olmakla birlikte iyi çalışıyor
şimdilik aklıma gelenler bunlar , kullandıkça deneyimlerimi yazarım.
ama bu paraya bu konfora ulaşabilmek tek başına devasa bir artı
-
Ahlakli bayi imis bizimkide hazirani temmuzda teslim etse opup basimiza koycaz birde zam yerse ne olacak dedigimizde sesleri cikmiyor tam kalpazan duzeni piyasa. cheryde masallah cok guzel uyum sagladi bu duzene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chery den Ziyade Aktif Bayilere Verildi Bayilikler ve Onlarda Diğer Markalarda Yaptıklarını Yaptılar. Arz Talep Sebepli Yeni Girmesine Rağmen Aynı Durum Yaşanıyor. Bayide Bitiyor İş. Genel Merkezde Onlara Mahkum Durumda Anladığımız. Şuan Satış Adedinin Yüksek Gelmesi Onlar İçin Önemli.
-
çekmeköy cherry'yi aradım. 200 bin şimdi kapora araç ocak şubat gibi gelecekmiş. Dedim bu şekilde 200 bin bağlayan var mı gerçekten . var dedi kapattım :)
-
Hayırlı olsun, siyah rengin bakımı zordur ama bu araçta siyah renk bir başka gösteriyor.
-
Omoda 5 excellent'da yorgunluk uyarısını kapatmak istiyorum , kitapçıkta ses menüsünden yorgunluk kısmından diyor fakat o menüye girince ses balance/fader ayarı çıkıyor, sizde de benzer sorun var mı?
bir de koltuk soğutma işe yaramıyor/çalışmıyor, deneyen oldu mu?
Benim bu şekilde 200 bin vermem için 200 bin lira dolandırılınca ya da kaybedince üzülmeyecek ekonomik güçte olmam lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bakanlık 6 ay 6 bin km yi uzatmış ve şahıslarıda kapsamış. Belki yatırım amclı al satcılar sıradan cıkar önümüzdeki sıra azalır.
Facebook gruplarında 2-3 tane x modelden var direk almak isteyen bana ulaşabilir diye numara paylaşan var. tabii avantasını alacak. dolayısıyla kanunlar çıkıyor fakat takip etmedikten sonra hikaye bence. Tesla eğer al sat amacıyla aldığını anlarsa dünyadaki tüm ülkelerden o kişinin online araba almasını engelliyor. Gerçekten bir şey yapmak isteseler gayet kolay yapılabilir. ikinci, üçüncü, dördüncü aracı alana vergiyi x4 yaparsın, 3-5 aydan önce araba al sat yapıyorsa direk tespit edip haksız kazançtan vergi almaya çalışırsın bak nasıl engelleniyor. 6 ay 6 bin km sınırını galeriler sallamadı ki bireysele gelse ne olur? hangi noter onu kontrol ediyor sizce? hadi onu geçtim adam km ile oynatıp satıyor sonra tekrar eski kmye alıyor.
-
Galericiler o kuralı şahısların üstüne alarak deldi.
benim duyduklarım; galeri km ile oynatıyor satışa notere giderken öncesinde bak daha sıfır diye satıyor noter öncesi değiştiriyor, kimisi noter kontrol etmiyor zaten diye devam ediyor.
-
Bu multimedya ekranını servise gitmeden güncellemenin bir yolu yok mu acaba? Veya servise gitsem hemen güncelliyorlar mı?
Yurtdışındaki Tiggo 7'lerde bir çok ayar yapılabilirken Türkiye'deki multimedya sürümü çok kısıtlı neredeyse hiçbir şey yok. Radyo bile sorunlu örneğin Kral FM açıyorum radyonun adı falan yazmıyor.
-
Ben de bekliyorum bunu. Özellikle gözlüklük bölümünde şerit led var. Ambiyans ledi muhtemelen. Umarım o ışığı aktiflestirme vardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet multimedyaya acilen bir güncelleme gelmesi gerek.
Çeviriler başarısız.
Ayarlar eksik.
Misal benim aracıma özgü mü bilmiyorum sesi arka hoparlörlere veremiyorsun sadece sağ sol yaptırıyor.
Diğer markalarda radyonun logosu bile gözükürken bırakın logoyu radyonun adı bile yazmıyor. Adamlar yılların teknolojisi rds yi bile koymamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 20 Haziran 2023; 22:57:54 >
7 pro excellent var bende, hoparlörü ön arka sağ sol ayarı yapılıyor ayarlardan. Sürüş yorgunluk diye bir bölüm var ordan yapmıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Demekki comfort pakette arka kapılara hoparlör koymadıklarından yazılımı da kısmışlar. Korktuğum başıma geldi, arka kapılara serviste hoparlör taktırınca yine sesi arkaya veremicez demekki
Aslında her şey mevcut bildiğimiz bilgisayar koymuşlar arabaya ama Türkiye'deki yazılım çok eski ve kısıtlı. Carplay bile sorunlu bazen bağlanmıyor.
Ruslar bu yazılım işini bayağı ilerletmişler tv falan izliyorlar araçta. Ben telefonu kablo ile bağlayıp, aracı telefonun Wifi'ına hağlayıp güncelleme bölümünden güncellemeyi deneyeceğim bakalım bunu boşuna koymamışlardır diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X