Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.432
Cevap
364
Favori
698.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben onu denedim. Güncelleme yok diyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Ben de deneyip bilgi veririm. Çok fazla kurcalamayadım, yazılım sürümü yazıyorsa paylaşacağım. Ben de olupta başkasında olmayan özellikler olabilir, kiminde eski kiminde yeni yazılım gibi farklılıklar varsa yazılımı eski olanlar servisten güncelleme yapılmasını talep edebilirler böylece kimsenin aracında eski yazılım olmamış olur.

• royals R kullanıcısına yanıt

hocam o zaman 6 ayı dolmus arabanın. benim bildigim o kural güncellendi 6 ay veya 6 bin km di ilk başta. sonra hem 6 ay hem 6 bin km dolması gerek olarak güncellendi

• Bugün itibariyle tiggo 7 luxury ben de kavustum çok şükür .
    Start stop ile ilgili bir problemim var arkadaşlar, solda bagaj kapama tuşunun yanındaki startstop düğmesi sanırım, o tuşa bastığınızda lamba yanıyor simge ekranda görünüyorsa start stop kapalı mi olmuş oluyor? Araç full frene basılı halde motor stop etmiyor sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Evet ekranda simge görünüyorsa kapalı oluyor.

Düzenli ve okkalı bir fiyat artışı olabileceği için mi acaba

Aynen üstad sabah denedim dediğiniz şekilde oldu, tskkrler

• Merhabalar bu gun itibari ile omoda 5 excellent paketi aldim henuz kullanma firsatim olmadi kullandikca yorum yaparim.

• lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İlk 100 km 100 km hızı geçmeyin diye uyarı var kitapçıkta bilginiz olsun.

Hayırlı olsun Aynı araca sahibiz. Kullandıkça çok seveceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexx7 -- 21 Haziran 2023; 13:9:12 >
    İlk 1000 km olması lazım

• pandel P kullanıcısına yanıt

Aynen ilk 1000km. Sabrediyorum hala. 

• Vexx7 V kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim megane 4 1.3 tce den sonra cok iyi gelecegine inaniyorum yakiti aratir ama bu gucte araca deger cok dert etmiyorum

• Vexx7 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende 31 martta ümraniye atmo otomotive yazıldım, haziranda 100bin tl kapora alındı, araç geldiğinde mart lansman fiyatından alma durumu olabilirmi,siz zamsız aldım demişsiniz sormak istedim, tesekkur ederim.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156094722

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pandel P kullanıcısına yanıt
    Evet 1000. Eksik yazmışım.

1 3 tcede başarılı motor. Aratmaz onu. Hatta geçer. 7.4 0-100 saniye yapanlar var. Her şey ateş pahası bırakın iki litre fazka yaksın takılmayın.

• Fbck2020 F kullanıcısına yanıt

Maaleses artık zamlı olarak yansıyacak size. Bana 30 mayısta fatura kestiler. 1 haziran 10 haziran zammını bu şekilde atlattım. Problem değil imkanınız varsa şu anki fiyattan alın her türlü kara geçersiniz. Hiç durmuyor.

• Omoda 5 i aldim eve geldik ilk izlenimim gayet basarili bir arac beni fazlasi ile tatmin etti cinliler bu isi ogrenmis diger cin marklarida benzer fiyatlarla girerse piyasaya kalbur ustu avrupali ureticilerin isi zor renaulta fiata falan nal toplatir piyasada bu araclar. Cinlilerin telefonlari gibi arabalarida gumbur gumbur geliyor. Rekabet kizisacak bu da tuketiciye yarar

• Fbck2020 F kullanıcısına yanıt

Bayiye Ya da Size Fatura Kesilene Kadar Zamlar dan Etkilenirsiniz. Hatta Bayiye Kesilir Size Kesilmezse Bayi Sizi Oyalayıp Zamlı Fiyattan Verebilir. Bayiye Kalmış. Siz Haziran Zamların Yersiniz. Dua Edin Ekstre Gelmesin. Araç Belli Olup Gümrüğe Gelsin Ödeme Yapıp Faturanızı Kestirin. Ben 31 Mayıs Gece 10 da Ödemeyi Tamamlayıp Kestirdim. Mesaideydiler. Kurtardık. Henüz Teslimat Sevkiyat Yok Bekliyoruz Ama En Azından Bu Yönden Rahatladık. Darısı Başınıza

Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Kullanımlar Dilerim.

Başta OModa Niyetindeyim Ama Tiggo 7 Excellent Nasip Oldu/ Olacak

Yakıtı Çok Dert Etmeyin. Stabil Kullanımda Ayağınızı da Pedala Yumuşak Alıştırın İyi Değerler Gelecektir

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.