Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: SFXYZ , webster21
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
9.436
Cevap
365
Favori
698.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mayısta Kesin Alım Aşamasına Geçip İsmimiz Alım Seviyesinde Yazıldı. Kapora İstediklerinde 3.Gemi Benimdi. 300 Bin Dediler. 250 Bin Verdim. 1.Gemide Olanlardan 500 Bin Alıyoruz Demişti. Dün Aracımı Teslim Aldım. 31 Mayısta Fatura Kestirdim.

Kapora Gönderdiğim de Banka Aramıştınız Böyle Kapora mı Olur Dolandırılma Durumunuz Olabilir Diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 25 Haziran 2023; 0:0:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android autoda, yandex navigasyon açmıyor artık ucretli olmuş yandex gogle haritalar acılıyor bende sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 25 Haziran 2023; 0:49:18 >
  • Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Car playda zaten açılmıyordu. Ama ücretli de üye olamıyorsunuz bir türlü üyelik kısmı açılmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim sahibinden üzerinde chery ile ilgili ilanlarda gözlemlediğim bir şey var, bu arabalar ikinci el olarak satılmıyor. mutlaka satan vardır ama çok nadir. çünkü fiyatlar çok tuaf. en fullu ile en boşunu aynı paraya bulabiliyorsun.
    kim kime ne kitlerse şuan cheryde.

bence bu arabayı alırım kaar ederim diye düşünenler fena patlayacak. ki bakın ilanlara 100 ilan varsa 95 tanesi şahıs. 5 tanesi galeri. büyük ölçekli ticaret yapan galericiler bu arabaya hiç girmemiş gözüküyor. buda bu arabanın ikinci elinin kar ettirmeyeceğini gösteriyor. yoksa o vampirler şahıslara bırakmazdı bu arabanın kaymağını.

• Ahmet Celal kullanıcısına yanıt

Hocam arac piyasada daha cok yeni kac tane varki toplamda nasil piyasasi olussun. O sahis diye nitelendirdiginiz kisilerin bir cogu galerici 6 ay 6 bin km kuralindan dolayi galericiler sahis uzerinden satiyor araclarini galerici arkadasimdan biliyorum. Ayrica on gunde bir zam yiyen araba tl bazinda nasil kar ettirmez bir ay once 920 bin olan omada 5 luxry paket bugun 1 milyon 130 bin cok degil temmuz basi her gun yukselen kurdan dolayi %10 - 15 daha zam yer araclar nasil kar ettirmemis oluyor bu ulkede hangi araci alirsaniz alin enflasyon boylesnine delice arttigi surece hic birseyin degeri dusmez ben 2019da megane aldim 124 bine gruplarda fiyatlar dusecek bu paralara alinmaz alanin elinde kalir muhabbeti oldu hep bu gun arac 900 binlira. Enflasyon dusmedigi surece arac fiyatlari dusmez ha bu fiyatlara kac kisi arac alir orasi tartisilir piyasa durgunlasir 15 bin maas alip 1 milyona arac almak orta direk icin cok zor is.

• haklısınız dolar arttığı sürece araç fiyatı düşmez ama sonbahara doğru ciddi seviyede araba gelecek, cherry dışında geely ve byd gibi çinli araçlarda piyasaya girmeye hazırlanıyorlar. böyle olduğunda cherry dahil tüm arabaların o burnundan kıl aldırmama durumları ortadan kalkacak. dolar yapıp beklerim o sahibinden. com üzerindeki kan emici vampirlere para kaptıracağıma. dolardan daha fazla artmıyor sonuçta aracın fiyatı. son 1 aydaki dolar kur artışına bakın araba fiyatının artışına bakın. hatta faize yatırıp alacağı güne kadar işleteni vs de olur görüşüne göre. dolayısıyla şu an sarı siteden 200-300 fark verip araba alanlar patlar ama bayiden alanlarda sıkıntı olmaz.

• royals R kullanıcısına yanıt

Chery Odaklıysanız Evet Ama Diğer Markalarda Yakın Fiyatlar Ortaya Çıkıyor.

• Sarı Sitede Tüm Chery İlanlara Baktım. Tiggo 7 İçin Bursa İlanı Yok. Omoda İçin 1 Merkez 1 İnegöl Var. Tiggo 8 İçin 1 Tane Var. İstanbul Yoğunlukta.

Bayi ile Başlarda Konuştuğumda Al Satçılara ve Galerilere Vermemeye Çalıştıklarını Söylemişlerdi. Epey Başarılı Olmuşlar Diyebilirim. Aracı Almaya Gittiğimde de Gördüğüm Kişiler Benim Gibi Kişilerdi.
    Sıraya Yazılırlen Benden Önce Gelen Galeriydi. Kulak Misafiri Oldum. Onlara da Sıradan Gelene Söylenen Söylendi. Öylesine İsim Yazdılar Zorlayınca.

• hopali08 kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım ildeki bayi de al satçı ya da galericiye araç vermediklerini, vereceklerse bile epey geciktirdiklerini söylemişti.

• Merhaba arladaslar bu araclarin lastik basinclari ne olmali bayiden alirken 46 basmislar benzinlikte 32 cektim yanlis lastik basinc uyarisi veriyor 34 cektim hepsini yine ayni uyari var ekranda neyi yanlis yapiyorum anlamadim

• lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Hepsini eşit olarak 32 yaptıysanız uyarı vermemesi lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • socialworker kullanıcısına yanıt

Merhaba kaca cektiysem uyari gitmedi acaba 5 10 km gittikten sonrami normale donuyor diye dusunuyorum basinci ayarladiktan sonra 2km anca yol yaptim bir degisiklik olmadi uyarida

• hopali08 kullanıcısına yanıt

sadece chery değil bence genelde bir dengelenme olacaktır. facebook gruplarında vs sırasını devretmeye çalışanlar veya istanbul teslim hemen tiggo 7 şu model diyenleri görmeye başladım. bence sonları yakın en azından ümidim öyle:-)

• Selamlar

Omoda 5 luxury araç aldım. Carplay ve Kör nokta uyarı sistemi (BSD) aktif olmuyor. Servis carplay için versiyon güncellenmesi gerektiğini fakat şu an güncel versiyonda sorun olduğu için yeni versiyon beklediklerini iletti.

BSD yi ise aracı aldıktan sonra fark ettim seçeneği aktif etsem de hemen kapanıyor. Bu sorunu yaşayan var mı.

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPacaman -- 27 Haziran 2023; 16:28:33 >

• SPacaman S kullanıcısına yanıt

Kameralarının önünde bir pislik olup olmadığını kontrol edin. Minik kameraları var. Önüne sinek gelse saçmalıyorlar. Geçen başıma geldi. Car play kablosuz için güncelleme bekleniyor. Android auto şu ana kadar kusursuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexx7 -- 27 Haziran 2023; 18:39:16 >
  • Bu car play niye sizde sorun ben anlamadım. Benim tiggo 7 de sorunsuz bağlanıyor 2.5 aydır da hergün kullanıyorum. Bağlantıyı yanlış yapıyor olabilir misiniz?

Çünkü yanlış hatırlamıyorsam bağlantıyı araçtan başlatmak gerekiyor. Ya da tam tersi. Sadece tek taraftan başlatılırsa kablosuz bağlanıyor. Eğer siz bağlayınca kablosuz car play aktif olsun mu minvalinde birşey sormuyorsa bağlantıları unut diyip diğer taraftan başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 27 Haziran 2023; 19:49:13 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bir videoda, arka koltuklarda kimse oturmasa bile kemer ikazı veriyor gibi bir şey dinlemiştim. Arka koltuklarda kemer ikazı var mı? Varsa, kimse oturmasa da ikaz veriyor mu?

Ayrıca, Forum yöneticilerinden rica etsek "Sistem ve Tercihler" kısmına CHERY markasını da ekleseler...

• Vexx7 V kullanıcısına yanıt

Aynadaki kameraları sildim ama başka kamera var mı ?

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Yok malesef cihazı unut diyoruz tekrar baplanıyoruz vs olmuyor.. BT ile bağlanıyor ama carplay malesef

• SPacaman S kullanıcısına yanıt
    Tamam işte bağlantıyı telefondan mı başlatıyorsunuz? Eğer öyle yapıyorsunuz da bağlanmıyorsa eşleştirmeyi unut diyip bağlantıyı araç multimedyasından başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 27 Haziran 2023; 22:50:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.