Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.531
Cevap
367
Favori
704.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Az önce telefonsuz arabanın yanına gittim denemek için bir sorun olmadı dediğiniz gibi telefon ile alakalı muhtemelen durum.

• socialworker kullanıcısına yanıt

Maalesef böyle bir problemi var Renault aracımda bunu yaşamıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt

Harika bir değer bence...

Bende 5008 vardı anca bu değerleri görüyordum. (Hatta klima açıldığında 7ye yaklaşıyordu benim değerler.)

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Bu işler bana biraz abartı geliyor hocam. Daha önce 2 kere 0 araç sahibi oldum

1.3 Astra J kasam vardı bundan önce öyle rodaj falan hiç dinlemedim manuel vitesti araç 1.2.3.4.5 vites bir kaç km redline sürmüştüm rodaj zamanı

200 binde sattım ne yağ yakması ne bir aşınma söz konusu oldu

Bakım zamanı geldiğinde 1 gün geçirmedim en kaliteli yağı koyardım servise gittiğimi hatırlamıyorum.

Şu an benzin pahalı araç cok yakıyor öyle abartarak kullanmıyorum zorlamıyorum aracı bende genelde 90-110 km arası hızlarda araç kullanırım. 1 kaç kez 200 km hızlara cıkmaktan zarar gelmez(1000 km dolmadan)

• Arkadaşlar bu aracı eşimle gördük ve çok beğendik.Volkswagen taigo var bende 2022 model omoda5 e geçmek istiyorum.Varmı geçen volswagenden bu araca geçen olumlu olumsuz yorumu olan.

Görsel İçin Teşekkürler. Evin Önüne Getirip Bıraktım. Bayram Yoğunluğu İlgilenemedim Araç ve Özellikleriyle. Diğer Araçları Kullandım.

Cumartesi 1350 Km Yola Çıkacağım. Gidene Kadar 100 ü Geçerim. 900 Daha Gidince Bi Mola Veririm. Son 400-450 yi ü Rahat Giderim En Azından. Acelemiz Yok Yakıt tan Tasarruf Ederiz:) Kart Kampanyalarıyla %10 Avantaj Oluyor. Biraz da Böyle Toparlarız.

Toplam 750 Km Olunca Konaklama Molası Var Ama Kurtarmıyor:)

• malahit M kullanıcısına yanıt

Ben son kasa jettadan geçtim Taigodan geçiyorsanız hiç arkanıza bile bakmayın. Aşırı dolu araçlar. vw polo gti ve jetta kullanmış biri olarak ertelemeyin. Elime para geçerse ki hedefim s8 alırım diğer türlü yüzüne bakmam artık o sınıfta araçların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexx7 -- 28 Haziran 2023; 20:12:51 >
  • Kardeşim özellikle amortisör konforu nasıl yumuşak mı sert mi volkswagen bana çok sert geliyor,yorumunuzu merak ediyorum.

• Şöyle anlatabilirim. Jettadan daha yumuşak omoda 5 benim sahip olduğum. Vw genelde tatlı sert süspansiyon yapar. Tiggo 7 omodadan da biraz daha yumuşak. Tiggo 8 çok konforlu geldi bana çok yatıyor virajlarda ama korkutmadı hiç. Tercih sizin.

• Kardeşim birde almayı düşündüğüm aracın arka bagajında 290t yazıyor bu 190 küsür beygir olan yeni tip motor mu demek 290 yorku olan.

• Merhaba arkadaşlar, bende seat leondan tiggo 7 ye geçiş aşamasındayım.Alım esnasında aracını takasa veren var mı aranızda tahmini ne kadar öldürüyorlar fiyatı?Kesin bir şey söylemiyorlar hep son aşamada değeri belirleriz diyorlar kafam çok karıştı böyle bir tecrübe yaşayan var mı aranızda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • malahit M kullanıcısına yanıt

Yeni tip motor hepsi. Başka motor yok. Chery Türkiye ilk tanıtımda hata etti. Çin normlarına göre yazdı. O anlık çıktığı değeri baz alıyor. Avrupa normları lineer gücü baz alıyor. Oradan maraz çıktı. 275 tork ve 183bg gücü var bize göre. Omoda 5, 7.2sn yüze çıkaran var genelde 7.4-7.5 süre elde ediyorlar. Yakıtı normal. Vw veya psa grubu daha az yakıyor. Ama değer 1 lt fazla yaksın zaten her şey çok pahalı.

• inspectora İ kullanıcısına yanıt

Takasa asla vermeyin. Sarı sitede 20-30 aşağısına satın. Yoksa çok öldürüyorlar bayiler.

• Arkadaşım Kia Rio aracını verdi takasa 800-850bin piyasası olan araca 750 bin saydilar, 50 bin de aksesuar ücreti ödedi tiggo 7 için, sınıf atladığı için araç olarak ses etmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 28 Haziran 2023; 20:45:32 >
    50-100 bin arası bir değer kaybına açıkçası bende itiraz etmeyi düşünmüyorum malum çok uzun süre beklersem gelecek zamlar daha çok korkutuyor.Eğer listeye köklü zam yansıtmazlarsa hemen alıp geçmeyi düşünüyourum.

• Pazartesiye büyük olasılıkla bütün sıfır araçlara zam gelecek. Bu döviz bu hızla giderse haftalık zamlar bile başlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socialworker -- 28 Haziran 2023; 20:48:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda konu bayağı canlandı.

• Bu aracı(omodo 5 ) gördüğümden beri araştırıyorum.Genel olarak eski chery tecrübesinden dolayı ve bayilerin yanlış hareketlerinden dolayı önyargı ve şikayet var.Yoksa aracı kullanıp mutsuz olan yok gibi.Muhtemelen volswagen taigoyu verip pazartesi alacağım.

• Merhaba iyi bayramlar herkese bu gun mugladan izmir ozdereye yaptigim yolculuk rodajdan dolayi 100 km uzerine cikamadim yolun 30 kmsi virajli daglik yol ortalama 6.1 idi ama rolantide 10 dk calistirinca eve vardigimda 6.2 oldu bu aracim omoda 5 bu arac rodaj bitince sakin kullanimda 6 larin atina iner uzun yolda
    CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

• inspectora İ kullanıcısına yanıt

Hocam normal piyasasına göre 50bin aşağısına satışı koydum yarım saatte sattım aracımı. Rekor bir süre oldu. Bayi 150 aşağısını istiyecekti. 100bin cepte. Zamanı gelince bence siz de öyle yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.