< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (17. sayfa)
-
-
Peki kablosuz car play açılsın mı başlasın mı gibisinden bir soru çıkıyor telefonda. O gelmiyor mu? O soruya evet demeden kablosuz bağlanmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok gelmiyor. Serviste aynısını söyledi yeni yazılım atılınca gelecekmiş. Şu anda güncel version atarlarsa carplay çalışır ama başka sorunlar çıkar dediler... chery güncel versionu kullanmayın demiş servisin yalancısıyım.. Bayramdan sonra bakıcaz ama asıl canımı sıkan şu kör nokta algılama çalışmaması... ayarlardan da açılmıyor sanki donanım yok gibi..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende çalışan şey siz de niye çalışmıyor. Orası değişik. Güncelleme bekleniyorsa benim aracın yazılımı ne o zaman?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 27 Haziran 2023; 23:8:34 >
Omoda 5 mi sizinki de ?
Merhaba arka koltularda ikaz var ortada oturan icinde var sesli ikaz veriyor. Biri oturdugu veya agirlik konuldugu surece ikaz veriyor bosta duruken bir ikaz yok. Omoda 5 icin durum bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionheart1905 -- 28 Haziran 2023; 1:3:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 pro da aynı şekilde. Bu arada Chery başlığını 'diğer markalar' kısmından alıp normal markalar gibi konu olarak duzeltebilirmi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu7y -- 28 Haziran 2023; 1:20:21 >
Bir de arka kamera var ama yazılımsal bir kafa karışıklığı gibi görünüyor. Serviste bir reset attırılabilinir. Misal ben de durur vaziyette sesli komutları arka arkaya denediğimde sesli komutun devre dışı kaldığına şahit oldum. Yürürken bir problem yok. Bu tarz şeyler olabiliyor.
Hem bu konuyu, hem de benim yazdığım "Sistem ve Tercihler" kısmında da Chery logosu eklenmesi isteğini kime yazmamız lazım? Bu konuyu takip eden bir yönetici vs var mı acaba?
-
-
Tiggo 7 İçinde Bu Şekilde
İlk baştada bende aynı sorunları yasadım. Sonra telefonu wifi konumuna aldım araçtan telefona bağladım.
Sonra telefondaki bütün carplaydeki bütün aygıtları unuttum tekrar bağlantı yaptım. Şimdi araça bindiğim gibi direk bağlanıyor telefon sadece telefonda ne alaka anlamadığım bir mevzu wifi yi açmam gerekiyor. wifi acık değilse bağlanmıyor.
-
Elektronik aksamla ilgili skıntı yaşayan varmı ?
2 gündür aracın yanına yaklaşıyorum anahtar cebimde bazen kilit açıyor bazen acmıyor bekliyor. Bugünde kilit kapaması yapmadı. 2 gündür saçmalamaya basladı arac şimdiden böyle basit ufak tefek seyler vericekse way diyorum korkuttu beni şahsen.
Ayarlardan falan ayarlanıyormu varmı bir ayarı bilen varmıdır ?
-
Güzel Değer. Bende Haftasonu Şehir Dışı Kullanacağım Bakalım.
100 ü Geçmemek Olayına Ne Kadar Sadık Kalırım Bakalım.
Aldığım Yer Normal Kullanın Ona Bakmayın Diyor Kendileri de Limitsiz Kullanmış. Yine de Temkinli Giderim Uzun Yolda Dayanabildiğim Kadar
Telefonla aynı cepte taşımayın. Çakışıyor.
cok iyi 420 kmdeyim 7.9 altına dusemedım daha. 1000 km 100 km gecme yazmıs ama 1000 km de basmassam motor sağır kalır diye biraz yüklenmeye basladım ben dip gaz yaptım arac biraz topalarsın kendını dıye.
test aracları cunku gelır gelmez dipgaz yapılıyor onlarda bir skıntı cıkmadıgına göre bizde de olmaz herhalde.
-
Aynı sorunları ben de yaşıyorum. Daha doğrusu eşim yaşıyor. Hatta aramızda sorun çıktı bende olmuyor sende niye oluyor vs diye. Bir arkadaş cep telefonuyla çakışıyor demiş, öyleyse kadınların çoğu bu sorunu yaşayacak. Çoğu, çantada taşıyor hem telefon hem anahtarı.
Kitapçıkta yazan sebepler yerinde ve mantıklı geldi bana o yüzden 1000 km dayanicaz artık uzun ve sağlıklı bir motor performansı ve ömrü için hocam, yani en azından ben bu şekilde yapicam ve basmamaya calisicam çok zor olsa da:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 28 Haziran 2023; 13:14:6 >
Bulunduğu yerde sinyali karıştıran bir şey olabilir. Bazı yerler de sinyal karışabiliyor.
Yukarıda arkadaşın dediği gibi telefonla aynı cepte olursa da karışabiliyor. Ben hep diğer cepte taşırım 2.5 ayda bir kere sinyali algılamadı. Başka sorun olmadı hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 28 Haziran 2023; 14:43:25 >
1000 km basmadınız diye motor sağır olmaz hocam. Ama temkinli olmayınca ileride yağ yakma aşınma olabilir. Uzun yıllar kullanacaksanız dikkat edin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X